Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
fuj fuj... Evo vam primjer moje susjede. troje djece i vlasnici velike firme. Voze ona mercedes terenac a on Porsche cabrio ... Imaju troje djece. Izrazito maloumni ljdi, poprilično neobrazovani. On je vlasnik nekakvih kisoka na tržnicama po cijelom ZG, imaju hrpu love. ona je doma i pije kavu u svom zimskom vrtu i, mamo joj kuha i prere. Prijavljana je kod muža u firmi. One je kao direktr peijavljan na 4200. Primaju dječji doplatak. Ma fuj koliko ima njima sličnih. Inaće sam u kvartu koji se "bavi" trgovinom a žene su u poziciji da imaju 4-6 djece i ne rade a prijavljene su kod muževa, šogora itd.
MM i ja radimo u državnoj službi, plače su nam u presjeku neki prosjek, ma bljak bljak.... Kredit nemam stambeni jer nismo mogli priej 7 g legalizirati objekat, nisu dali. Sad nas prisiljavaju, a onda nisamo mogli dobiti stambeni kredit nego samo nenamjenski. Krasne li države
primjer koji si navela nije bas pohvalan, ali nacin na koji opsujes ljude zbilja je bezobrazan. mislim nekog nazvati maloumnikom, jer zaradjuje novce mi je ruzno

ja sam prilicno sigurna da OIB moze funkcionirati bez probelma, jer svagdje pricaju o poreznim sustavima za koje je on neophodan.
sto se tice cijene vrtica dohodovni nikako, imovinski bi podnjela.
osobno mi je ovakav kakav je jako drag, nit znam ko koliko doma donosi, nit znam na sta trosi, a bome me ona ljudska zavist ne tjera da pocnem mjerkati.
sam iznos koliki bi bio OK i koliko je pravedno, mislim da bi tim strucnjaka iz gradske uprave mogao i sam izracunati.