Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    mima, ja se u potpunosti slažem s tobom
    ali isto tako mislim da ne možemo stalno očekivati da netko drugi nešto radi, a i sami lovimo u mutnom

evo, zanima me... ako prođe ovo Bandićevo i ako se podstanarstvo bude oduzimalo... koliko će najmoprimaca pritisnuti najmodavca da ih prijavi?
    ili će radije plaćati vrtić 150/250 kuna više, a ne "talasati"
    ne znam jesi li ti ikada unajmljivala stan, ja recimo nisam pa mozda nisam kompetentna, ali po pricama podstanara (pogotovo onih s djecom) to nije bas tako jednostavno. ne radi se tu o talasanju, ljudi su sretni sto ih netko hoce primit s djecom u neki normalan stan po nekoj razumnoj cijeni. stvarno ne vidim realnim pritiskanje od strane podstanara

a kako su poceli kopat po nepravilnostima u upisu u srednje skole, mogu i po ovome. dovoljno je sto se poslovi u vrticu dobivaju preko veze, ne trebaju jos i te 'pogodnosti' da upisuju susjede i rodbinu i sve one od kojih bi mogli imati neke koristi

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam jesi li ti ikada unajmljivala stan, ja recimo nisam pa mozda nisam kompetentna, ali po pricama podstanara (pogotovo onih s djecom) to nije bas tako jednostavno. ne radi se tu o talasanju, ljudi su sretni sto ih netko hoce primit s djecom u neki normalan stan po nekoj razumnoj cijeni. stvarno ne vidim realnim pritiskanje od strane podstanara
    o takvoj vrsti talasanja i govorim
    ljudi će šutjeti kako ne bi izgubili ono što su možda teško našli

da, bila sam podstanar
    i bez djeteta i sa malim djetetom
    i sa ugovorom i bez ugovora

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •