Sve ulazi u placu!! I regres i dar za dijete i meni auto zbog kojeg mi je veci brutto a oduzima mi se iz neta, tj firma mi ga placa, ali ispada da mi je zbog njega placa visa![]()
Sve ulazi u placu!! I regres i dar za dijete i meni auto zbog kojeg mi je veci brutto a oduzima mi se iz neta, tj firma mi ga placa, ali ispada da mi je zbog njega placa visa![]()
Otkud ova informacija da sve ulazi u plaću pa tako i regres i dar za dijete, kao prava iz kolektivnog ugovora?
Po toj logici bi ulazila i naknada za prijevoz...? Koja se ne isplaćuje dok si na godišnjem, jer to nije prihod nego naknada troškova prijevoza.
Nemojte mi samo odgovoriti da nema logike jer znam da ovo sve skupa nema logike, ali ako netko ima provjerenu informaciju bila bi zahvalna.
Mi smo danas u DV dobili isprintane obavijesti i izjave, sutra ću pitati u računovodstvu sve što nije dovoljno jasno.
NE uzima se samo neto plaća, znaći samo ono što je čista plaća bez dodataka.....
i malo komplicirate, nama su u vrtiću rekli da možemo isprintati potvrde sa neta o plaćenom kreditu, da samo napišemo u obrazac koliko je to ukupno, te da upišemo ukupne prihode u formular. kopiramo osobne i donesemo potvrdu o prebivalištu djeteta.
i rekli su da nam neće komplicirati ništa.....
a s obzirom da ću poreznu karticu dobiti tek krajem mjeseca, jednostavno ću kalkulatorom izračunati ukupne prihode i napisati ih