Stranica 2 od 6 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 253

Tema: Povrat poreza za 2010.?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ok sad je sve ok

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Uplacene premije dopunskog zdravstvenog osiguranja u prvoj polovici 2010. godine mozete saznati OVDJE

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam do srpnja bila na prorodiljnom, i firma mi je s plaćom u 12mj vratila porez i u ip obrazcu mi je u stupcima ukupno na porezna osnovica i uplaćeni porez i prirez 0 dakle ja nemam šta tražim iako sam imala do 30.06.2010. uplaćene kamate stambenog kredita???

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Za dio koji se tice uplacenih rata stambenog kredita moras sama pisati poreznu prijavu.
    Poreznu svakako predajes, zasto da propadne

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam do srpnja bila na prorodiljnom, i firma mi je s plaćom u 12mj vratila porez i u ip obrazcu mi je u stupcima ukupno na porezna osnovica i uplaćeni porez i prirez 0 dakle ja nemam šta tražim iako sam imala do 30.06.2010. uplaćene kamate stambenog kredita???
    Ako sam dobro shvatila, vratili su ti sav uplaćeni porez. Onda nemaš šta više trežiti nazad za kamate jer nemaš više ništa uplaćeno.

Ako sam krivo skužila i imaš još uplaćenog poreza, onda predaj prijavu i dobit ćeš povrat!

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Ako sam dobro shvatila, vratili su ti sav uplaćeni porez. Onda nemaš šta više trežiti nazad za kamate jer nemaš više ništa uplaćeno.

Ako sam krivo skužila i imaš još uplaćenog poreza, onda predaj prijavu i dobit ćeš povrat!
    Imas pravo, izgleda da su joj sve vratili, previdjela sam ovaj dio da je DO 7. bila na porodiljnom, ja procitala OD.
    Znaci da je placa krenula tek u 8. mjesecu, a do kraja godine to bi bilo svega 5 isplacenih placa tako da se tu stvarno nema sto vratiti.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Lijep pozdrav!
    Nova sam na forumu, tražila sam odgovore na pitanja koja me zanimaju, ali uzalud! No, radim u HR (u školi) od ožujka 2010. godine, a muž radi od prosinca, imam dijete (3 godine), podstanari smo, nismo adaptirali stan, nismo korisnici dopunskog zdr. niti životnog osiguranja, nismo dizali kredit niti bilo što slično, pa me zanima imam li kakvo pravo na povrat poreza i po kojoj osnovi??? Unaprijed hvala!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Imam ja pitanje...
    Da pojednostavnim što više.
    Djeca su na moj pkk, od 7. mjeseca sam na porodiljnom i djecu nismo prebacili na muževu pkk, dakle nismo ih koristili kao olašicu. Do tada sam ih naravno koristila ja.
    I sad ja uredno popunila prijavu, upisala njih od 7. mjeseca na njegovu orijavu poreza i to je to. To smo već jednom radili prije 2 godine i tada sam ja uz prijavu i rodne listove trebala jedino napisati izjavu da sam na porodiljnom i da nisam koristila djecu kao olakšicu
    I sad zovem poreznu čisto da vidim ima li kaj novoga, kad li meni teta veli da i ja morma podnjeti prijavu. I još kaže da to nije ništa novo!?
    Inače, ja sam povrat dobila u 12. mj na plaći, tj. u vrijeme kad je plaća.
    I još mi je rekla da na njegovoj kartici djecu upišem na sve mjesece, a kod sebe ni na jedan mjesec.
    Ne kužim zašto to tako, kaj nije jednostavnije samo na njegovoj upoisati djecu od 7. mjeseca i bok.
    Uostalom, kak je prošli put to prošlo bez problema, a sad ova fantazira. Još bi razumjela da kaže da je to novost, ali veli da nije...Joj
    I sve se bojim da sad oni nekaj ne zakenjaju u obračunu...
    Posljednje uređivanje od ana.m : 31.01.2011. at 10:19

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Imam ja pitanje...
    Djeca su na moj pkk, od 7. mjeseca sam na porodiljnom i djecu nismo prebacili na muževu pkk, dakle nismo ih koristili kao olašicu. Do tada sam ih naravno koristila ja.
    I sad ja uredno popunila prijavu, upisala njih od 7. mjeseca na njegovu orijavu poreza i to je to. To smo već jednom radili prije 2 godine i tada sam ja uz prijavu i rodne listove trebala jedino napisati izjavu da sam na porodiljnom i da nisam koristila djecu kao olakšicu
    I sad zovem poreznu čisto da vidim ima li kaj novoga, kad li meni teta veli da i ja morma podnjeti prijavu. I još kaže da to nije ništa novo!?
    I još mi je rekla da na njegovoj kartici djecu upišem na sve mjesece, a kod sebe ni na jedan mjesec.
    Ne kužim zašto to tako, kaj nije jednostavnije samo na njegovoj upoisati djecu od 7. mjeseca i bok.
    Uostalom, kak je prošli put to prošlo bez problema, a sad ova fantazira. Još bi razumjela da kaže da je to novost, ali veli da nije...Joj
    Prvo što mi upada u oko da ti je rekla da upišeš u sve mjesece djecu kod njega a to naravno ne možeš ako si do 7.mj ti koristila olakšicu. S obzirom da si ti svoj povrat dobila da nisi radila kod 2 poslodavca da nemaš obrt ili slobodno zanimanje ne vidim zašto bi ti predavala svoju poreznu prijavu.
    Možda druge cure znaju više ali meni nekako ovo nema logike.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 31.01.2011. at 12:38

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ana.m, ajde ti nazovi ponovno, dobit ces drugog referenta pa ces onda vidjeti, meni ovo stvarno nema nikakve logike

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ma nema ni meni logike..Mislim, što bi ja sad tu pisala na svoju prijavu da djeca nisu bila prijavljena i da nisam dobivala olakšicu za njih kad jesam. Ili da ih muž sad stavlja na sebe za cijelu godinu kad sam ih ja imala prvu polovicu. Kaže ona, sve će oni to nešto preobračunati....Mislim svašta.
    Posljednje uređivanje od ana.m : 31.01.2011. at 12:54

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo i ja imam pitanje za nekog tko se kuži u pravo. imam svoju firmu, ali kad mi nešto treba moja porezna referentica mi dođe onako za ukras.
    vezano za povrat poreza na plaći. JA sam jednina zaposlena i imam još i drugi prihod iz autorskih honorara pa sam dosad uvijek predavala prijavu (em bi dobila povrat, em sam računala da moram jer imam prihode iz više izvora)
    Mogu li me kazniti jer nisam obračunala povrat u zadnjoj plaći (imala sam komplikacije u trudnoći u dva mjeseca (10+10 dana)
    Ja sam mislila da ipak nisam obavezna obračunati porez po članku 68 stavku 7 koji kaže

(7) Ako je poslodavac i isplatitelj primitka (plaće) i mirovine u poreznom razdoblju primitke (plaću ili mirovinu) isplaćivao mjesečno redovito, ali pojedini radnici, umirovljenici i osobe koje ostvaruju primitke (plaću) iz članka 14. Zakona nisu iskoristili dio osobnog odbitka, može, pod uvjetima iz stavka 5. točke 1. i 2. ovoga članka, sastaviti godišnji obračun poreza na dohodak od nesamostalnog rada.

tu piše MOŽe, a ne obvezan je kao u drugim člancima.
    koja je vaša presuda? da skupljam pare za kaznu?
    Posljednje uređivanje od rossa : 31.01.2011. at 13:02

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma nešto ti je krivo rekla jer mislim pa ne obrađuju se vaše prijave zajedno pa će se tu nešto preobračunati nego svaka za sebe.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nešto ti je krivo rekla jer mislim pa ne obrađuju se vaše prijave zajedno pa će se tu nešto preobračunati nego svaka za sebe.
    Ma da, pa to je i meni palo na pamet. Mogu ja njih predari skupa, ali će svaku raditi za sebe, pa onak, mislim i njima je jednostavnije ovako.
    Posljednje uređivanje od ana.m : 31.01.2011. at 13:04

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    evo i ja imam pitanje za nekog tko se kuži u pravo. imam svoju firmu, ali kad mi nešto treba moja porezna referentica mi dođe onako za ukras.
    vezano za povrat poreza na plaći. JA sam jednina zaposlena i imam još i drugi prihod iz autorskih honorara pa sam dosad uvijek predavala prijavu (em bi dobila povrat, em sam računala da moram jer imam prihode iz više izvora)
    Mogu li me kazniti jer nisam obračunala povrat u zadnjoj plaći (imala sam komplikacije u trudnoći u dva mjeseca (10+10 dana)
    Ja sam mislila da ipak nisam obavezna obračunati porez po članku 68 stavku 7 koji kaže

(7) Ako je poslodavac i isplatitelj primitka (plaće) i mirovine u poreznom razdoblju primitke (plaću ili mirovinu) isplaćivao mjesečno redovito, ali pojedini radnici, umirovljenici i osobe koje ostvaruju primitke (plaću) iz članka 14. Zakona nisu iskoristili dio osobnog odbitka, može, pod uvjetima iz stavka 5. točke 1. i 2. ovoga članka, sastaviti godišnji obračun poreza na dohodak od nesamostalnog rada.

tu piše MOŽe, a ne obvezan je kao u drugim člancima.
    koja je vaša presuda? da skupljam pare za kaznu?
    Mislim da se nemaš čega bojati, ne kažnjavaju oni za puno veće stvari a ne za to, uostalom kreditiraš državu svojim porezom tako da si joj zapravo pomogla .

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da se nemaš čega bojati, ne kažnjavaju oni za puno veće stvari a ne za to, uostalom kreditiraš državu svojim porezom tako da si joj zapravo pomogla .
    sve mi je to jasno, ali obzirom da su državne financije u k.... sve me strah da se ne sjete i takvih stvari. Ova moja iz porezne kaže da ja zapravo i nisam dužna predati poreznu prijavu (jer autorski honorari imaju plaćen porez i on se može računati i kao konačan, a ne računaju mi se kao prihodi od dva poslodavca - ja sam to dosad tako tumačila)

Ako ja ne predam prijavu onda oni zapravo i neće gledati moj slučaj pa se ove godine sigurno mogu prošvercati bez kazne, ali to ću procijeniti kad izračunam koliko bih povrata dobila ako je ipak predam.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Imam ja pitanje...
    ja ti predlažem da probaš popuniti porezne prijave i za sebe i muža na način da djeca budu olakšica njemu cijelu godinu - postoji mogućnost da će on dobiti veći povrat nego što ćeš ti morati platiti (ako ćeš uopće morati platiti - možda nisi uopće iskoristila maksimalnu olakšicu budući da si dio godine na porodiljnom)
    također, možda vam se više isplati podijeliti olakšicu za prvih 7 mjeseci - to ćeš vidjeti popunjavanjem prijava na način da upisuješ olakšicu po pola za prve mjesece, a za ostatak samo na njega - opet usporediš sa prijavom koju trenutno imate pa odlučiš)

moguće su razne kombinacije - možeš uzeti i npr. ti samo 30% a muž 70%

ne znam koje su olakšice za troje djece, ja ih imam dvoje i to je koeficijent 1,2 koji onda mogu dijeliti npr 0.6 na mene a 0,6 na muža - ili 0.5 na mene a 0.7 na muža (važno je da na obje prijave budu sva djeca - nije pametno prijaviti jedno dijete na sebe a drugo na muža jer bi onda imali oboje samo odbitak 0.5)

druga stvar - koliko ja znam - ako djecu tokom godine kao olakšicu koriste i muž i žena, rade se vezane porezne prijave koje se onda u poreznoj rješavaju zajedno - provjeravaju da li su olakšice korištene ispravno (da se ne bi dogodilo da u nekom periodu oba roditelja koriste punu olakšicu)

ne znam jesi me uopće skužila što sam pokušavala objasniti, u žurbi sam

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Skužila sam, to cjepidlačenje malo meni, malo njemu mi nema uopće smisla. I zašto bih ja sada nešto njima platila, a MM više dobio? Bezveze.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ana uzmi svoju prijavu i kreni ispočetka ispuni svoje generalije i kolko si dobila love i kolko platila porez ( sveukupan), a onda na stranici 7, prvo sebi stavi 1 ( kao za sebe) i didi dal si na nuli, trebaš kaj dat, ili dobit. Ak trebaš kaj dat , stavi sebi recimo janka koji mjesec, pa ponovno izvrti, cilj je da ti netrebaš dat ništ.

onda Danijelovu isto izvrti, s time da pamtiš kad si uzela koje dete njemu piši ostatak, a onad kad dođeš u 8 mjesec ne zaboravi pisat +1 za Elu.

I možeš pisati samo jedno dete na sebe, a druge na njega , ali u prijavi moraš napisati svu djecu, i postotak dijeljenja.

Ak ti je to još uvijek komplicirano, ja sam ponudu dala

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Isprobat ću, samo ja nema svoj IP obrazac, pa moram čekati da dođem do njega...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

za sad onda ispuni generalije i probaj nešto smisliti u svezi njegove prijave, a kad dobiš svoju prođi još jedamput svoju.

I ne predavaj dok ne središ obadvije !

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a ja imam pitanje onako generalno??? ako sam 2010.godine radila tek od 8.mjeseca, a prije toga primala rodiljnu naknadu - da li bi dobila povrat poreza, ako prijavim porez ili ne??? sori ako nekom, tko se kuži, zvučim glupo, ali ja stvaaarno ništa ne kužim oko toga...pa pliiz pomoć!!!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hajde cure obratite pažnju na slijedeću tablicu ( tablica na prvoj strani)

R.
    br.IME I PREZIME / SRODSTVOOIBPPDS
    I DRUGA
    PODRUČJA
    (P1, P2,
    P3, P4)INVALID
    (I ILI I*)RAZDOBLJE
    KORIŠTENJA
    OD - DOOSOBNI ODBITAK DIJELI SE
    S OSOBOMOIBPOSTOTAK
    OSOBNOG
    ODBITKA
    1. zz nešto onaj drugi 100,00%
    2. kkk nešto onaj drugi 0,00%
    ovo prethodno je trebalo pisat ko tablica

što znači da je prvo djete njegovo ( njemu +0.5)
    drugo moje znači meni +0.7

to je prevod vezane djece, ili neka druga kombinacija

može i 5 mjeseci obadvoje moje , znači meni 100%, njemu iste mjeseci 0%, i njemu 7 idućih mjeseci znači meni tih idućih 0%, njemu 100%, u tom slučaju treba pisat dva puta i prvo dijete i drugo dijete

A
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 31.01.2011. at 16:38

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    a ja imam pitanje onako generalno??? ako sam 2010.godine radila tek od 8.mjeseca, a prije toga primala rodiljnu naknadu - da li bi dobila povrat poreza, ako prijavim porez ili ne??? sori ako nekom, tko se kuži, zvučim glupo, ali ja stvaaarno ništa ne kužim oko toga...pa pliiz pomoć!!!
    izračunaj si mislimda bi mogla dobit podosta love.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj majarb prvotno napisa Vidi poruku
    Lijep pozdrav!
    Nova sam na forumu, tražila sam odgovore na pitanja koja me zanimaju, ali uzalud! No, radim u HR (u školi) od ožujka 2010. godine, a muž radi od prosinca, imam dijete (3 godine), podstanari smo, nismo adaptirali stan, nismo korisnici dopunskog zdr. niti životnog osiguranja, nismo dizali kredit niti bilo što slično, pa me zanima imam li kakvo pravo na povrat poreza i po kojoj osnovi??? Unaprijed hvala!
    ti da, osnova: imaš pravo na godišnju poreznu olakšicu (12 mj x 1800 kn + olakšica za dijete), a pošto radiš od 03mj, iskoristila si samo dio godišnje porezne olakšice (9 x 1800 kn+...)
    muž radi od prosinca? 2009 ili 2010?, ako je 2009, možda se nešto može dobiti ako mu je plaća dosta varirala po mjesecima,ili je bio na bolovanju, ako je 2010., onda je prvu plaću primio tek u siječnju 2011., pa nema uplaćenog poreza u 2010 i ništa njemu za povrat, ali zato ga ti možeš koristiti za povećanje svog osobnog odbitka, bez obzira na to je li ili nije bio upisan na tvojoj poreznoj kartici.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ukoliko joj primici na godišnjoj razini ne prelaze 10.900kn. Pod primicima se smatra sve osim socijalnih potpora, doplatka za djecu, potpora za novorođenče i obiteljskih mirovina koje primaju djeca nakon smrti roditelja.
    ... što znači da rodiljne naknade i naknade za nezaposlene ulaze u primitke... ??

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa Vidi poruku
    posalji mi mail na pp, poslat cu ti
    Tek sam vidjela odgovor.
    Sad sam ponovno išla na link i mogu ga otvoriti, valjda nije radio u trenutku kada sam ja pokušavala. Idem pogledati.
    Hvala ti!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mala_beba_21 prvotno napisa Vidi poruku
    ... što znači da rodiljne naknade i naknade za nezaposlene ulaze u primitke... ??
    da jel na to neide porez

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

još jedan obrazac u excelu DOH2011

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da li se priznaje stambena štednja??? i koja je procedura, potvrda od banke ili što?

hvala!!

vezano uz moje prethodno pitanje...da, oni koji su bili na porodiljnom/rodiljnom, dobivaju povrat...nama je to firma isplatila u 12.mj.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

da li se priznaje stambena štednja??? i koja je procedura, potvrda od banke ili što?

hvala!!
    stambena štednja se ne priznaje, priznaju se kamate plaćene po stambenom kreditu do 01.07.2010.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vezano uz moje prethodno pitanje...da, oni koji su bili na porodiljnom/rodiljnom, dobivaju povrat...nama je to firma isplatila u 12.mj.
    sjedni i izračunaj si dal si dobila sve koliko bi trebala dobit, ak još trebaš kaj dobit podnesi prijavu. mala je na muža prijavljena?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 01.02.2011. at 17:18

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Koliki su koeficijenti za uzdržavane osobe? jel to ostalo po starom, znači bračni drug 0,5, prvo dijete 0,5, drugo dijete 0,7?

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Koliki su koeficijenti za uzdržavane osobe? jel to ostalo po starom, znači bračni drug 0,5, prvo dijete 0,5, drugo dijete 0,7?
    da

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nisam čitala temu od samog početka pa me zanima mogu li skinuti DOH obrazac i jel ga porezna priznaje? Kako ga printati? Normalno, jednostrano, ili dvostrano?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa Vidi poruku
    da
    Hvala!!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    sjedni i izračunaj si dal si dobila sve koliko bi trebala dobit, ak još trebaš kaj dobit podnesi prijavu. mala je na muža prijavljena?
    da, na muža...a joj, rado bih izračunala da znam /:

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

skupi sve pa izračunaj, ak ti je problem možemo dogovorii da mi pošalješ i jedno i drugi pa da se izračuna

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj corny prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam čitala temu od samog početka pa me zanima mogu li skinuti DOH obrazac i jel ga porezna priznaje? Kako ga printati? Normalno, jednostrano, ili dvostrano?
    Mozes skinuti i isprintati ga, provjereno ga priznaju.
    Mozes ga popunjenog printati jednostrano, crno-bijelo ili u boji, kako ti draze, poreznoj je svejedno

Anastasia 30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ana m, ti nisi iskoristila svoj osobni odbitak obzirom da si na porodiljnom, tako da su ti djeca nekoliko mjeseci višak. osobni odbitak koji ti je potreban na godišnjoj razini je onaj u visini dohotka, tako da nemaš porezne osnovice. znači, djecu upiši samo par mjeseci i tko nećeš imati za platiti,a muž će dobiti povrat na osnovu njih za ostale mjesece.

Anastasia 30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

naravno, obvezno predaj prijavu, jer nisi iskoristila svoj osobni odbitak! Bit će love!

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nisam dobro shvatila pa pitam:

Bila sam prošle godine na komplikacijama i dobila dio prihoda za 4 i 5. mjesec preko HZZO-a. Moram li u poreznoj prijavi prijaviti i taj prihod ili ne? Ako da, kako doći do potvrde o isplaćenom od HZZO-a?

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Naknada od hzzo-a se ne upisuje u poreznu prijavu za tebe.

Ako si ostvarila manje od 10.800,00 kn tijekom prošle godine skupa s tim naknadama od hzzo-a, onda te tm, mama, sveki ili kome već najbolje odgovara mogu koristiti kao njihovu poreznu olakšicu na njihovoj poreznoj prijavi tako da povećaju faktor za 0,5.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Shvaćam, hvala....
    Onda drugo pitanje - kako su mi prihodi za 4. i 5. mjesec zbog komplikacija bili smanjeni, znači li to da se mogu nadati većem povratu? Mislim samo na temelju toga?

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vrlo vjerovatno. Ispuni onlajn i isprintaj.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hvala puno

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i mi napokon dobili svoje pk kartice, pa me zanima slijedeće:
    prošle godine u veljači sam bila na postupku IVF-a privatno u CITO i imam račun, ali na 7000,00 kn. Mogu li ja taj račun priložiti kao zdravstvenu olakšicu, a upisati 6000,00 kn na prvu stranicu obrasca?
    Dopunsko onda neću ni spominjati, ali na prijavu od MM ću staviti njegove uplate dopunskog, a to su uplate za prvih 6 mjeseci i ne treba potvrda kao i prošle godine ili?

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

molim samo jedno kratko pitanjce, vidim da se ocito u povrat ne racuna dopunsko zdravstveno, no sto je sa zivotnim osiguranjem i uplatama u treci mirovinski stup?
    Da su racunu za ljekove, zubara i ginekologa in ili out?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

životno se upisuje na stranicu 2 u tablicu 4.1.1 kolona 5

a svi računi vezani za zdrastvo do 1.7. se priznaju
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 04.02.2011. at 17:19

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

thanks Jelena.O, a treci stup sto cu s njim, se prizna ili ne?

Stranica 2 od 6 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •