Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: igre na rođendanu (7 godina)

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno igre na rođendanu (7 godina)

u kuću mi dolazi hrpa klinaca iz škole (1. razred) na proslavu rođendana. ništa me ne pitajte, sve igraonice su zauzete, kasno smo se sjetili.
    sad moram smisliti kako barem malo eliminirati kaos, da mi ne rasture stan.
    imate li kakve ideje za igrice koje bi bile zanimljive djeci od 7. godina?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Puntica ovo zvuči fino ali cijena je prepaprena!
    Ovdje ima uistinu svega http://www.amazingmoms.com/htm/KidsBirthdayParties.htm

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj nikoliša prvotno napisa Vidi poruku
    Puntica ovo zvuči fino ali cijena je prepaprena!
    Ovdje ima uistinu svega http://www.amazingmoms.com/htm/KidsBirthdayParties.htm
    Super je link.

Mi sljedeći mjesec slavimo 6.-i i R. ne želi u igraonicu već doma i da ima show program (što god to značilo).
    Bit će oko 20-tak djece i baš mi treba ideja za bilo kakve igre, dječje karaoke ili slično.
    Samo ne znam uopće kako zabaviti petogodišnje i šestogodišnje dječake i djevojčice...
    Roza, ajde pliz napiši nakon rođendana koje su igre bile najzanimljivije.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ove tete koje kuhaju bi skoro pa ja pozvala na moj rodjendan ) zapravo, idealan rodjkas za mene

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mi smo prošli vikend imali proslavu 7. rođendana kod kuće i bilo je SUPER! Ukupno je bilo 15 djece od 3-9 god., ali većinom su 6-7 godišnjaci, a program je trajao 2,5h bez predaha (roditelji su došli poslije).
    Kad su se svi skupili (za vrijeme čekanja klinci su crtali veeeliku zajedničku čestitku za slavljenika) počeli smo s plesom, ali da ne bude baš dosadno djeca su plesala u paru, s balonom između čela i to Kad si sretan
    Nastavili smo vrlo slično sa Supertalentom, koji im je bio najbolji cijelu večer, nisu htjeli prestati. Pripremili smo žiri, voditelje, mikrofone, puno instrumenata, kostima i malo kazalište, ali brejkeri su definitivno pokazali najviše.
    Kad su se izmorili (a to je i bio cilj, ne?) slijedila je pizza.
    Djeci se jako svidio i montessori ritual Hod oko sunca, koji možete vidjeti na you tube
    Na kraju smo igrali fantoma (djeca sjede u krugu i okreće se boca...), slijede torta i šampanjac.
    Nismo stigli odigrati još i glazbene stolice, kipovi-kipovi i pantomime, jer nam je vrijeme proletjelo.
    Za sve igre pobjednici su dobili male nagrade, a i utješne nagrade su bile super (sitnice tipa cool naljepnice, šiljilo, blokić itd.)
    Kad su došli roditelji, slatkiši mali su bili već umorni i mirno su se igrali, dječaci s legićima i željeznicom, a djevojčice s trgovinom i kuhinjom, pa su mame i tate na miru mogli uživati u kavi i kolačima.
    Jedva čekam ljetni rođendan da organiziramo malo olimpijadu starih sportova, poligon...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bundevica, ti si mama i pol!!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bundevice za ideje!
    kod mene je bilo isto toliko djece - igrali smo zaloga, sljepog miša, ples oko stolica i na kraju crtanje. samo to nije ni upola ovako ko kod tebe, jer sam ja to smišljala u hodu i pred kraj je bila ludnica, jedva sam dočekala da se svi raziđu jer više nisam znala kako ih obuzdati! baš mi je super kako si ti to izvela!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja si sve ovo moram prepisati jer sam totalno nemaštovita!
    Tnx bundevice

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam si isto prepisala ideje. bundevica, event manager
    mi smo prosle godine imali u igraonici i nikad si to necu oprostit, ove godine cu se na vrijeme pripremit
    Posljednje uređivanje od meda : 29.01.2011. at 13:22

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    kod mene je bilo isto toliko djece - igrali smo zaloga, sljepog miša, ples oko stolica i na kraju crtanje. samo to nije ni upola ovako ko kod tebe, jer sam ja to smišljala u hodu i pred kraj je bila ludnica, jedva sam dočekala da se svi raziđu jer više nisam znala kako ih obuzdati!
    e, tako je bilo kod mene prošle godine + roditelji zajedno, mislila sam da će me opalit moždani
    ove godine sam odvojila djecu i najvažnije - napisala spisak aktivnosti, jer sam i prošle godine imala puno ideja, ali kad su klinci počeli skakati skoro sam sve zaboravila
    mene je jedino brinulo da li će djeca to sve prihvatiti, ali su me stvarno svi ugodno iznenadili, u sve su se uključili, a ja im nisam dala minutu praznog hoda
    flopica, kako se igra zaloga i sljepog miša?

lore, moram te razočarati, pizze i torta su naručeni

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

mi smo i inače doma, a ove godine za sedmi rođendan smo prvi puta
    imali animatoricu, cura je bila predobra, klinci oduševljeni, igre odlične

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

zaloga se igra tako da se na male papiriće napišu razni zadatci, papirići se presaviju i ubace u npr. neku zdjelu pa ih klinci uzimaju, čitaju naglas i moraju izvršiti zadatak!
    npr. skakući na jednoj nozi,oponašaj konja / zeca /štogod , otpjevaj neku pjesmicu, itd. itd. može biti vrlo zanimljivo!

sljepi miš - djeca se rasporede u krug, jedno dijete stavi neki povez preko očiju i drugi ga tada zavrte. on nasumično bira i koga dotakne ima zadaću da ga opipava i pokuša prepoznati po konturama lica, kosi, naočalama.... koga prvog prepozna taj je sljedeći na redu i on postaje sljepi miš!

inače, super ideja za raznorazne igre ima knjiga " 365 dana bez televizije" .
    Posljednje uređivanje od flopica : 29.01.2011. at 17:35

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na krep traku ili neke naljepnice napisu se imena zivotinanja i onda se svakom klincu zalijepi to na čelo. Znači vidi svima osim sebi. I onda stanu u krug i postavljaju pitanja. Jedna postavlja pitanja dokle god ima pozitivan odgovor, tj. da. Kad je odgovor ne, prelazi se na drugo dijete.

Ovo je igra za van ili za nekoga tko ima dugacak hodnik. Djeci se da olovka i balon. Trebaju se utrkivati s balonom koji smiju dirati samo tupim krajem olovke.

Skupe se razne kuhinjske zlice, drvene, grabilice, za paštu i sl. i onda klinci nose nešto na žlici i utrkuju se. Ono sto se stavi u žlicu treba bili malo vece da je teže kontrolirati.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bundevica prvotno napisa Vidi poruku
    e, tako je bilo kod mene prošle godine + roditelji zajedno, mislila sam da će me opalit moždani
    I kod nas tako. Previše odraslih, djeca po čitavoj kući, totalna zbrka i ludnica.
    A ove godine su svi dovoljno veliki da budu solo.
    A s ovim idejama ne može biti loša zabava.

Roza tnx i tebi.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj bundevica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo prošli vikend imali proslavu 7. rođendana kod kuće i bilo je SUPER! Ukupno je bilo 15 djece od 3-9 god., ali većinom su 6-7 godišnjaci, a program je trajao 2,5h bez predaha (roditelji su došli poslije).
    Kad su se svi skupili (za vrijeme čekanja klinci su crtali veeeliku zajedničku čestitku za slavljenika) počeli smo s plesom, ali da ne bude baš dosadno djeca su plesala u paru, s balonom između čela i to Kad si sretan
    Nastavili smo vrlo slično sa Supertalentom, koji im je bio najbolji cijelu večer, nisu htjeli prestati. Pripremili smo žiri, voditelje, mikrofone, puno instrumenata, kostima i malo kazalište, ali brejkeri su definitivno pokazali najviše.
    Kad su se izmorili (a to je i bio cilj, ne?) slijedila je pizza.
    Djeci se jako svidio i montessori ritual Hod oko sunca, koji možete vidjeti na you tube
    Na kraju smo igrali fantoma (djeca sjede u krugu i okreće se boca...), slijede torta i šampanjac.
    Nismo stigli odigrati još i glazbene stolice, kipovi-kipovi i pantomime, jer nam je vrijeme proletjelo.
    Za sve igre pobjednici su dobili male nagrade, a i utješne nagrade su bile super (sitnice tipa cool naljepnice, šiljilo, blokić itd.)
    Kad su došli roditelji, slatkiši mali su bili već umorni i mirno su se igrali, dječaci s legićima i željeznicom, a djevojčice s trgovinom i kuhinjom, pa su mame i tate na miru mogli uživati u kavi i kolačima.
    Jedva čekam ljetni rođendan da organiziramo malo olimpijadu starih sportova, poligon...
    Svaka čast! Stvarno si se potrudila! Super ideje!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •