Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Molim pomoc oko izabiranja auto stolice

kiki

Početno Molim pomoc oko izabiranja auto stolice

Koja je autostolica najbolja tj. dobra ( firma stolice i model ) za djete od 3-10 g. i to za auto golf IV sa 5 vrata?

Hvala na pomoci!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koja je kilaza i visina?

kiki

Početno

pozdrav Ivarica,nama tj Nicole si montirala stolicu u Puli kada ste bili ljetos i od tada je u Polu.Sada nam treba za golf opet za Nicole da ne vadimo ovu iz Pola a Nicole ima 15kg i98 cm visine, mi bi neku ali da je dobra od 15-36 kg jer nam je ova u Polu od 9-18 kg a treba nam neka koja je dobra i da traje što duže jer u 7.mj.očekujemo prinovu.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kiki, a sto je s tvojim starim nickom NICOLE?

predlazem da za booster koji koristi pojaseve vozila jos malo pricekate, nicole mi se cini sitna za to.
    ne znam kakva je ponuda sjedalica kod vas dolje, ima li boostera koji kombiniraju svoje pojaseve i pojas vozila nakon odredene mase djeteta.

kiki

Početno

Prvo što se tiče nicka,sa kompa na poslu mi je Nicole a kada sam doma sa kompa je kiki pa ako se i tu može promijeniti nick biti ću zahvalna.
    Što se stolica tiče ovdje u Puli nema nijedne kombinirane sve stolice od 18 kg pričvršćuju se pojasevima u autu.Prošle godine u Zagrebu u turbo limaču vidjeli smo jednu stolicu koja je bila, čini mi se, od 9-25 kg i cijena joj je bila nekih 1000kn ali se ne sjećam koja firma .Imamo romericu do 18 kg a sve romerice od 18kg nisu kombinirane.Mi dolazimo u utorak 27.12.u Zagreb kod mojih i biti ćemo do kraja godine pa ako znaš gdje ima u Zagrebu tih kombiniranih pa da se zaletimo tamo - naravno mi bi i neku dobru tj.sigurnu stolicu.
    Hvala

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •