Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Hmmm..postovi su zbrckani...?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Hmmm..postovi su zbrckani...?

Ne znam jel neki problem kod mene, al prije do foruma..ugl...redosljed postova nekako ide naopako...prvo sam se malo zbunila kod citanja, a onda kad sam napisala skuzila sam da je moj novi post iznad starih, umjesto ispod, i sad vise ne znam sto sam procitala i na sto odgovorila...i vise mi se sve popetljalo

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo sad sam se odlogirala..kad sam gost sve stima, no cim se ulogiram...zbrda zdola...jesam li mozda nesto zeznula u postavkama, kolko znam nisam...dal se to inace zna dogadjati

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I dalje imam isti problem, a nitko mi ne zeli pomoci...a ovo dopisivanje sa samom sobom nije mi bas neka fora

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Probaj kliknuti na česta pitanja, to ti piše crvenkastim slovima u traci ispod "što je novo". Na neka pitanja sam tu našla odgovor.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

probaj ovako (ja ću ti govoriti kako se zovu opcije na engleskom jer je tako meni podešeno)

klikni na Forum Actions (nalazi se u onom redu gdje piše New Posts, Private messages ...
    zatim klikni na General Settings
    otvorit će ti se prozor sa podešavanjima
    skrolaj dolje dok ne dođeš do Thread Display Options i pod Thread Display Mode u padajućem izborniku odaberi Linear - Oldest First
    i to bi trebalo biti to

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hvala..to je bio problem...moguce da sam i ja tako namjestila pa zaboravila..ili je bilo tak..nebitno..sad stima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •