-
ne pije mlijeko
imam malca od 13 mj i neće piti mlijeko? jede vrhnje, sir, jogurt ali kad mu damo mlijeko pljuje ga van . da ga forsiram ili ne?
-
Ja svome nikada nisam dala mlijeko da pije... A konzumira ga u svim oblicima osim u tom izvornom 
Ni sama, a ni MM ne pijemo mlijeko jer ga kao piće ne volimo ali zato tamanimo sve mliječne proizvode.
Možeš mu skuhati gris, ili umiješati neke pahuljice pa dati na žlicu.
-
MOj mali ima isto kao i tvoj gogaa (23.11.2009. :D)
Ni on ne voli mlijeko,ali ja ga jos dojim pa mi nije ni vazno sto nece popit kravljeg kad mu dam..ali zato jede pudinge, griz, palentu s mlijekom, cokolino obozava naravno, i sve ostalo....
Inace ni ja ni mm ne volimo piti obicno mlijeko, ali u svim gore navedenim oblicima da..kao sto kaze i jella....
Ne brini se, ja svojeg nisam forsirala i ne mislim, cak i da ga ne dojim i dalje ne bi forsirala ako kao sto kazes drugo jede mlijecno....
-
Moj si od nedavno popije tu i tamo šalicu mlijeka. Ali zato oduvijek voli jogurt. A i da ne voli, ne bi ga forsala. Ne mislim da bi mlijeko trebalo činiti najveći dio djetetove prehrane, kako je to već uobičajeno mišljenje u našem društvu. Znam da su se nama svi iščuđavali zašto ga ne tankamo mlijekom.
-
ja sam se isto brinula kad je prestao dojiti,nije htio drugo mlijko ni jogurt,osim žitarica s mlijekom.Bio je star 10 mj.Voćne jogurte je još htio i pudinzi su mu bili dobri,sir ne.Pa sam se predala i prestala mu nuditi čisto mlijeko sve do njegovih 16 mj,opet sam mu probala dati i eto,dan danas pije.Čak i jogurt voli više obični nego voćni.Za sad još samo sir ne voli.Tak da ništ ne brini probaj mu nakon nekog vremena opet ponuditi.
-
Moj malisa isto ne pije mleko, ali obozava milk shake i obozava da ga pravimo u shakeru koji tako divno brunda
-
ne, ne bih silila, ponudila da pa neka bira, ali ne bih silila...mene su tjerali da pijem mlijeko, i smucilo mi se, tako da tesko podnosim okus mlijeka i dan danas, pijem ga u kavi cajui tako, alinikad cisto mlijeko...
-
Mi još nismo ponudili kravlje mlijeko (15 mj.), niti planiramo tako skoro.
Ja uredno dojim, a skoro svaku večer papa jogurt, mladi sir ... to jako voli. Voli i tvrdi sir na doručak.
Žitarice joj pripremamo na zobenom ili rižinom mlijeku, ili samo na vodi.
-
Ni ja ga ne bih silila.Moj najstariji nikako neće jogurt sve drugo može.Sve dok nismo gledali reklamu za Bioaktiv lgg kako brani od bakterija i sta ti ja znam više se ni ne sjećam.Uglavnom malac od tad pije lgg ali samo od jagode.Obične neće proba ni u ludilu.Valjda su mu kiselkasti
-
Ni moja N nikad nije pila mleko (osim dojenja).
Od druge godine pije jogurt, jede pomalo sira i ponekad pavlaku. Cak ni jogurt ne pije svaki dan, ali popije cca 1l u 7 dana.
-
nekako bi htjela da navečer uz namazani kruh sa zdenka sirom popije i malo toplog mlijeka, ali eto..
radim ja njemu uredno i griz pir i rižu na mlijeku. probala sam mu dati rižino i zobeno ali i njega ne želi.
čak i kad mu skuham žgance ne želi s mlijekom, samo jogurt ili vrhnje.
neću ga siliti na mlijeko.
hvala na savjetima
-
ja sam jedna od tih koji nikada nisu htjeli konzumirati mlijeko. jogurt i sireve da, mlijeko ne. sjećam se djetinjstva sa inzistiranjem na ispijanju mlijeka. još mi se želudac diže kad se toga sjetim. čim sam se osamostalila, prije 18 godina, prestala sam ga konzumirati. osim povremeno u kavi. i ne fali mi.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma