-
-
Ja sam imala nešto slično pred par godina, jesi sigurna da ti je baš limfni čvor uvećan a ne tkivo pored, popipaj i s druge strane vidi jel osjetiš i drugi?
Meni se nakon niza pretraga ispostavilo da su mi oba limfna čvora malo uvećana kao grašak a započelo je kao kvrga ispod limfnog čvora koja se povećavala i bila jako bolna na dodir, na kraju se ispostavilo da mi je neka bakterija ušla u folikul dlake i to se toliko upalilo i zagnojilo da sam 15 dana bila na antibioticima i na čišćenju toga svega čak su mi mislili operirati , ali je na sreću sve prošlo bez drastičnih metoda.
Nemoj paničariti možda nije niš opasno ali odi kod doktora da ti to pogleda
-
-
haha i ja sam pomislila na cir
...ali imala sam i toga no to je drugacije izledalo i bolilo hihi...
Mali Mimi...ne osjetim s druge strane takvo povecanje...kad pipam vise je kao duguljasto nego okruglo kao kvrzica, ne znam kako bi objasnila, boli onako kao da sam istegnula, cudno..i da iznad toga mi je limfni cvoric koji mi je od uvijek malo uvecan, ko graskic...no taj dan sam se brijala dole pa moze bit i upala dlake..al me ne boli tako kao kad mi se i upali inace dlaka ili slicno, ne vidi se nista bijelo ili crveno kao cir, al ak je duboko ko zna...no vise je kako sam rekla prema unutra(pubicnoj kosti neg prema van..negdje sredina...ne znam jel bih za to zvala ginica u ponedjeljak, posto me i jajnik malo boluckao..a i ovulacija je moguca, jer me kod nje tak pikaju jajnici al samo jedan dan kao sto me jucer..a i zbrckala mi se M.ovaj mjesec tak da je ovulacija ocito uranila..No ne vidim tu vezu s tom bolnom kvrgom ili sta je vec...Ti si isla kod dr.opce prakse ili?
-
Onda ce ti najvjerojatnije biti to u pitanju, posljedica depilacije, trebalo bi uvijek dezinficirati poslije al malo tko to radi... da najprije sam išla kod dr. opće prakse, koja me poslala vaditi krv pa se vidjelo samo da je upala, onda sam išla kod ginekologa koji je isto sumnjao na to da sam unjela neku bakteriju prilikom depilacije - sve je ostalo bilo ok, no kako mi nije prolazilo čak sam i temperaturu dobila kako se ta upala širila pa sam išla na hitnu i tamo su mi napravili sve moguće nalaze iz krvi jer su počeli sumnjati na sve i svašta naravno nisu našli ništa čudno, dok na kraju nakon mj. dana nije iz te kvrge počeo curiti gnoj, stvarno je bilo odurno.
Eto nije baš bilo zabavno ali prošlo je hvala bogu
-
Znas bolje onda da je to..neg da je limfni cvor...a to onda znas i sama nije dobro...jer se bojim da nije onda nesto ginekoloski...jajnici i da ne govorim ono najgore...Zvat cu ja odmah ginica u ponedjeljak, a mogu se zaletit po uputnicu kod dr.opce i izvaditi krv...cula sam da se to kod muskaraca zna dogadjat kod brijanja brade..pogotovo u podrucju vrata, frend je iso na operaciju i iskopali mu valjda 15 cm dlake koja je urasla i sva se unutra zafrkala...joooj
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma