Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: stepfodske supruge

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    stepfordskim suprugama je obitelj karijera. i s tim mašu ko crvenom krpom
    Točno, i ne vidim razliku između njih ili neke menađerice/glumice/whatever koja se isto tako ponosi svojom poslovnom karijerom. Licemjerne osobe kojima je samo stalo do toga kako izgledaju u očima drugih ćine velik broj društva, bile one domačice ili šta god...još jedna tema gdje će se neminovno počet uspoređivat domačice i poslovne žene, i koje su bolje i čiji je život ispravniji i ima više smisla - boring.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

http://www.stepfordwife.com/
    Jedno je ponositi se svojom obitelji, drugo je ovo gore.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Točno, i ne vidim razliku između njih ili neke menađerice/glumice/whatever koja se isto tako ponosi svojom poslovnom karijerom. Licemjerne osobe kojima je samo stalo do toga kako izgledaju u očima drugih ćine velik broj društva, bile one domačice ili šta god...još jedna tema gdje će se neminovno počet uspoređivat domačice i poslovne žene, i koje su bolje i čiji je život ispravniji i ima više smisla - boring.
    Potpisujem Rozu!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    ja se ponosim svojom karijerom. i? jesam li licemjerna zbog toga?
    iskreno zaboli me što ti ili bilo tko drugi misli o meni

ali jedna od pravih stepfordskih supruga ovdje je ifigenija. nadam se samo da ih nema puno previše
    jer ih se užasavam

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ali jedna od pravih stepfordskih supruga ovdje je ifigenija. nadam se samo da ih nema puno previše
    jer ih se užasavam
    Ifi je živjela u Stepfordu?! Daj , nemoj , prvi glas. Gledala sam dokumentarac o tome (istoimeni), ali ja previše izgledam kao ona spisateljica koja se nije uklapala tako da mislim da mene ne bi primili u klub (morali bi mi ugraditi dvostruki čip protiv lajave jezičine).

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A ovaj link je stvarno bolestan. To je psihopatologija. Meni je super je da žene koje žele ne rade, da su si muški face da su si ženice ljepe ako ih to veseli i da je tatina zadnja ponekad, nakon dobrih instrukcijan, naravno , ali ovo je umobolno

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    A ovaj link je stvarno bolestan. To je psihopatologija. Meni je super je da žene koje žele ne rade, da su si muški face da su si ženice ljepe ako ih to veseli i da je tatina zadnja ponekad, nakon dobrih instrukcijan, naravno , ali ovo je umobolno
    Ne se nervirati. Kladim se da iza linka i stranice stoji jedna jako poslovna žena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •