Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: stepfodske supruge

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ne daj se, Ifi! Ti si baš to što jesi. I sve mi mame i kućanice od karijere. I ja koja sam spavala do deset danas, a sad tipkam i pijem kavu, a dragi uređuje dvorište jer je osvanuo sunčan dan.
    I jelte, molim vas, što mi fali? Zar mi je bilo ljepše dok sam radila i ganjala karijeru? Uostalom, meni je uvijek lijepo, samo treba sve posložiti. I nikome ne zavidim. Presretna sam kad je netko zadovoljan svojim životom.

Ipak ću morati dati i što jesti mojim dragima, da mi ne kažu da će oni mahati crvenim kartonom za maminu lijenost danas. ( ps.počešljala se jesam, valjda će MM to biti dovoljno ili da malo zaplešem oko štange?)

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

e da!
    gledala sam Stepfordske supruge i ovo mogu reći - u tom filmu najviše su mi se svidjeli oni bujni cvjetni aranžmani koje sve te žene imaju posvojim savršenim kućama, da imam love ja bi isto imala tak svijeće po vazama...
    i općenito volim ponekad pogledat film, a da u njemu ima kadrova sa uredno pokošenom travom i prirodom općenito....to mi dođe "kao melem" na ranu od ovih filmova gdj se ubijaju, tuku, i tome slično....(A ponekad muž navaljuje sa sf filmovim i svemirkim akcijama pa ja onda nakon par takvih filmova zavapim " neći gledaf fil ak u njemu nema "zelene bolje"....
    i onda mi on dođe sa Stepfordskim suprugama- čevječe, skoro me uvrijedio, al tak mi treba...
    Iako malo smo to onda izgaldili jer ipak- u filmu se nešto implicira ono "čipiranje", "upravljanje i kontrola ljudima" ...a i muž i ja pratimo te teorije "urote" ( i prakse urote).....

Al ovo kaj kaže Muca koja je postavila temu - ne znam koliko to nagonje ka ovome "muž upravlja ženom" ...ili su to neke žene koje ne znaju za "drugi način života".. ili o čemu se tu radi?

i još ?

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cvijeta
    - viš, ni ja ne kužim Mucin post - spominje i karijeru i rađanje djece, ali ne i posvećivanje odgoju djece i obitelji u kombinaciji..
    Osim toga, pogle, ja umjesto da idem na orbitrek - čitam ut neke filozovske kutke, a MUca se uopće ne javlja od jučer...bacila nam je kost i mi se tu "ložimo"...
    odoh ja ....

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

isprika na žurbi i brojnim "lapsuz calami"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •