Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: kako se brže spremiti za školu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja stalno požurujem, uopće ne gleda na sat bez obzira što mu govorim da bi trebao. Škola nam je na 5 minuta, ide sam. U boravku je pa doručkuje u školi. Ali možda i previše očekujem u brzini spremanja. Ustane u pola 8, u 7.45 već kreće. Spremi knjige navečer a i odjeću mu složim isto večer prije. Pranje zuba, umivanje i oblačenje u 15 minuta. Pa u biti, i nije tako spor.

Sat na ispred nosa bi nam isto pomogao, oboma. Ili malo ranije ustajanje, Kad tako volimo spavati...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ajme ivančice, pa to je super! ni sama nebi mogla brže!
    Peterlin - ovo mi je genijalno s tvojim malcem, i ja sam to radila to je poseban gušt!

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stalno požurujem, uopće ne gleda na sat bez obzira što mu govorim da bi trebao. Škola nam je na 5 minuta, ide sam. U boravku je pa doručkuje u školi. Ali možda i previše očekujem u brzini spremanja. Ustane u pola 8, u 7.45 već kreće. Spremi knjige navečer a i odjeću mu složim isto večer prije. Pranje zuba, umivanje i oblačenje u 15 minuta. Pa u biti, i nije tako spor.

Sat na ispred nosa bi nam isto pomogao, oboma. Ili malo ranije ustajanje, Kad tako volimo spavati...
    jako slično i mi, osim što nejde u boravak, dizanje u 7.35, oblačenje, pranje zuba i umivanje i u 7.50 kreće, ima 5 min do škole

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •