-
Rast kutnjaka i bolovi
Znam da ima tema o zubicima no zanima me iskljucivo rast kutnjaka i kako pomoci djetetu.
Uglavnom, star je 17 mj i rastu mu svi kutnjaci, tj zubno meso mu je nateceno na svim kutevima vilice.
Place po noci i ne da se umiriti, pa mu stavimo cepic lupocet.
Bolovi ga popuste i dalje zaspi.
Pedica nam je rekla neka mu ne dajemo previse cepica, ne vise od pet dana za redom, a mi smo vec na petom danu, tj noci.
Jos nema naznaka da ce ijedan kutnjak izbiti, samo nateceno i bolno zubno meso.
Danas je i preko dana bio cendrav za poludit, nece piti, nece jesti, nista mu ne pase, samo kuka mama mama.
Ima netko neki pametan savjet?
Homeopatske kuglice smo probali i nista. Calgel mazem, masiram bolne desni.
Valjda mi jedino preostaje jantarna ogrlica, ali malo me je frka da mi se ne zakaci i ne udavi, jer stalno juri okolo i jako je aktivan.
I iskreno, ne vjerujem da mu to cudo moze umanjiti bol
-
Ja sam bas htjela predloziti homeopatiju, nemamo s time problema, jer nas nije plakao nikad radi zubica ali to mi je jedino palo na pamet,i mazanje kremom za zube,ali ako ne pomaze neznam..
Moje sestre sa svom svojom djecom idu kod doktorice homeopatkinje jer su prije pili antibiotik za antibiotikom i dojadilo im je,sad popiju nekad kad bas i ta doktorica kaze da bolje da popiju recimo kad imaju streptokok,moglo bi se i to al ne riskira s djecom ni ona bas.
Inace prvo se ide na intervju gdje se ispita mamu sve o djetetu ali bas sve,karakter,cega se boji, sto voli itd.. onda se napravi neki profil i na temelju tog za sve sto je djetetu ona svakome individualno pripisuje terapiju,da nista drugo ne pomaze ja bi napravila tako,mozda mu treba neka kombinacija kuglica a ne samo chamomila,neznam ja bi probala vec kad nemate sto izgubit a nista drugo ne pomaze.
Sretno!
-
Priključujem se, kod nas ista situacija, 16,5 mjeseci, više ni ne znam koji zubić raste, noći proplakane, dani cendravi , koma, isto sam samo jednu noć dala lupocet čepić (kada ja i mm nismo više imali snage).
Sve ćemo izdržati
)))
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma