Prije 3 dana stigla kao druga menga.. Samo što je prva nakon poroda bila normalna, obilna, trajala nekoliko dana.. A sad već 3 dana ima malo krvi na papiru a ostalo tek tolko da zamaže gače.. Jel to računam kao mengu il?
evo i moje...za sad nije tako bolna ni nešto obilna. dakle, nakon više od 8 mj. još dojimo.
i mali update- nakon krvavih 10 dana mislim da se konačno smirila...bolovi su prva 4 dana bili skoro pa luđački, kasnije slabiji...al sam valjda opet anemična jer mi se stalno spava i mogu spavat ko top, čak me ni mini ne probudi...a uf...
Kad vam se nakon poroda normalizirao ciklus?
Meni je prva m došla nakon 11 mj, sljedeća nakon 40 i nešto dana, treća normalno nakon 30 dana (prije poroda su mi ciklusi bili 29-30 dana). I sad zadnje 2 mi dođu nakon 25-26 dana, to mi je bas sad čudno. Da odem doktoru ili da još pričekam? Još uvijek dojim btw
Gabi, moje iskustvo: dobila sam 7 mjeseci nakon poroda uz dojenje na zahtjev. Dojila nakon toga još 19 mjeseci uz redovite mjesečnice.
Ja bih pratila još malo cikluse, pa onda doktoru.
Meni je prva došla nakon 9 mj i to jako slaba i trajala 3 dana... A onda tek za 4 mjeseca je došla normalna... Sad čekam iduću da vidim hoće li se normalizirati... Ja bih na tvom mjestu popratila još koji ciklus pa ako se ne sredi otišla dr.
Možda ja grijesim, ali meni razlika u tri-cetiri dana nakon poroda uz dojenje se ne cine kao nešto zabrinjavajuće, možda ako je jako bolno, obilno krvarenje ili neki drugi takvi simptomi, ali ovako mi je to OK.
Dobro to govorim da svog stajališta jer nikada nisam imala redovite cikluse u dan, nego izmedju 27-31 dan
Mene brine sto je ciklus od 25-26 dana dosta kratak, nije to bas skroz normalno. I dosta je obilna, puno obilnija nego prije poroda ali zato uopće nije bolna, preporod za mene koja sam umirala prvi dan menge.
Dal vam ide nekakva žuta sluz prije menge?
Prvu mengu sam dobila 6mj nakon poroda i prethodila joj je bol u križima i obilje žute sluzi..
Onda drugi puta isto tako, i evo sad opet, to mi najavljuje da ću uskoro dobit mengu..
Ne znam dal da se zabrinjavam, da idem doktoru?
Prva men. stigla 4 mjeseca nakon poroda, druga nakon 26 dana. Dojimo na zahtjev, sve mi je o.k. jedino kaj traje samo tri dana. Mislim, nije mi to loše. Primjetila sam također stalno pojačani iscjedak, bijele boje, gust i bez mirisa. Nekako mi se ne ide još kod dr., ali morat cu je uskoro posjetiti. Još uvijek mi se ne da da me netko pregledava dole nakon trudnoce i poroda, bilo mi je i previse!
Moja traje dulje nakon poroda, s tim da je pravo krvarenje isto, ali dulje traje ono završno, samo za tipa dnevni uložak
Meni su se ciklusi poceli skracivati (m dobila tek kad sam skroz prestala dojiti) sa normalnih 28 dana na 20. Kako sam htjela zatrudniti bilo mi je jasno da s takvim ciklusima to ne mogu. Regulirala sam homeopatijom u 2-3 mjeseca.
Moja stigla 8 mj bakon poroda...i jos dojimo
i ja dojim pa sam se nadala da nece još al sta je tu je
moje menge još uvijek nema, malac ima 10mj. dojenje je svedeno na minimum, tri puta po noći i eventualno jednom po danu (frajer je otkrio žlicu i cica je postala dosadna). imam filing da nikad neće doći
ne znam dali bi možda trebala na pregled. ovo je dosta malo dojenja a nje nema....
Ja sam i sad nakon trećeg poroda, uz isključivo dojenje, mengu dobila 28.dan![]()
moje još uvijek nema (i nadam se da neće tak skoro)
H još uvijek dosta doji oko 6 puta dnevno, ali po noći više ne
Pozdrav cure!
Imam neku nejasnoću. Dobila sam menstruaciju prvi put nakon tri mjeseca iza poroda.
Trajala 5 dana.
Očekivala sam je ovaj mjesec ponovno, ali nisam dobila.
Cura samo doji, ne brojim koliko puta, poprilično. Po noći tri puta!
Dali je to normalno ili sam ipak trebala dobiti? Da očekujem i dalje da dođu pa ne dođu ili?
Hvala!![]()
Ja sam prvi put dobila nakon 9 mj i onda opet ništa 4 mjeseca... Sad ide opet redovito![]()
Beba hvala ti.Valjda jos cura ima isto iskustvo!
Meni je druga dosla nakon 60 dana.. Bit ce to sad pošemereno neko vrijeme zbog dojenja.. Evo meni menga bas zavrsila, trajala 3 dana , nikad tako kratko nije bilo, sve mi je zmrdano..
i meni druga kasni 20 dana. napravila brdo testova - nisam trudna. dakle nakon troje djece ja seljo nisam znala da nakonprve ne mora doci druga :/
Bbella
A ne znam, vjerojatno je individualno
Meni je odmah sve bilo po starom
pikula, ni ja to ne znam, meni stizu ko po spagici
Bluebella jel još dojis? Ako da- meni još uvijek nije sve isto, valjda i dojenje ima utjecaja. Sad cekam da prestanem dojiti LOL
planiram dojiti još duugo tek nam je 7 mjeseci, ali ipak se nadam da će ipak ciklus doći k sebi kad počne više jesti
još dojim, ali dosta smo smanjili. po danu jednom, evenutalno dva puta (ovisno koliko puta ide spavati po danu), navečer za uspavljivanje i po noći još dva puta. malac već lagano sam odbija. želi cicati samo doma kad se uspavljuje.
skužila sam ovulaciju prije nekih 15dana po sluzi.
nadam se da će se brzo na staro vratiti, jer iskreno, već mi je neugodno dragog stalno odbijati, al zaista nisam mogla. dole je sve suho bilonikakvi lubrikanti nisu pomagali... možda je i u glavi malo problem
![]()
Ako sam dobro pohvatala, ovo cemu se nadate se meni popravilo nakon trece menge
Jos je bolje nego prije poroda!
nema muža- nema tih problema haha
ja sam skroz emotivna odkad sam rodila, plačem na svaku pizdariju, emotivna sam pre previše, nekad plačem i dok dojim haha, nije postporođajna ni nista slično samo me emocije peru. i sad ja se nadam da ce se to unormaliti kad mi se menga unormali...nebi baš tila ovako cijeli život
ja se izdajam 7,5 mjeseci i jos nista od vjestice.
Isključivo sam dojila uvijek do 6. mj. i tad kretala s dohranom.
1. put - nakon 5 mj.
2. put - nakon 12 mj.
3. put - nakon 11 mj.
4. put - nije mi se dalo čekati, nakon 8 mj. stavila Mirenu i još je uvijek nemam, zahvaljujući njoj
Trenutno dojim tandem.
ovaj produženi pms je gori od puberteta. nisam mislila nikad da ću se tako veselit mengi lol
Evo dobila 22 mjeseca nakon poroda
I bas prije dva tjedna boljele bradavice dok je h dojila, vec mislila da sam trudna, ali izgleda da je to bio novi znak ovulacihe
Ja sam ti dobila nakon dva mjeseca prvu mengu. Bila je jako obilna, vise nego prije trudnoce. Od tad imam redovito mozda odstupanje svaki mjesec desetak dana.
Stiglo mi neko slabo krvarenje jučer nakon šest tjedana, a čitam po internetu da uz dojenje može ne doći i po godinu dana. Ne znam što bih mislila.
Žiga me na mjestu gdje mi je smješten čini mi se lijevi jajnik.
Mala se "bori" sa sisom. Čas je hvata pa je odbija i tako sto puta dok se ne uhvati za kosu i stane vrištati.
može odbijati od krvarenja, kažu da je promjenjen okusmlijeka
Imaš li kakvih drugih tegoba, si imala ešerihiju u trudnoći, moji su odbijalu, vrištali... dok sam imala ešerihiju
Nemam nikakve druge tegobe. Zapravo, još mi je čudnije to što jedan dan ona ima velike potrebe, nervoza ovo ono, drugi dan cijeli provede spavajući. Onda opet, cijeli dan nervoza, čim se spusti mrak ona mirna i tako ostane do večeri sljedećeg dana. Skok u razvoju? Ali to traje već tjedan dana.
ja sam dobila prvu menstruaciju 5 mj nakon poroda. prije si mu ciklusi bili cca 24 dana. sad je proslo vec 26 dana i jos nisam dobila. da li su vam ciklusi bili iste duzine kao i prije poroda i da li je uobicajeno da dode pa je nema dok se sve to ne sredi ili kad dode treba bit redovito?hvala
?
Posljednje uređivanje od kiri- : 19.07.2015. at 22:51