Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: koliko je trajalo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno koliko je trajalo...

drage moje mame, zanimaju me vasa iskustva, koliko je vremena proslo od kada ste osjetile prve trudove pa do onih "tri za deset" kad ste posle u rodiliste?
    evo ima nekih dva sata da me trudovi paraju na 15-20 minuta, i jos uvijek su poprilicno kratki (od 15 do 30 sekundi). uglavnom, za sada nista za umrit od bola. pa me cisto, statistike radi, zanima koliko je to kod vas trajalo,a zapravo se nadam da bi do veceras mogla u rodiliste

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

happy mummy aaaaaaaaaaaaaa
    pocelo je, pocelo jeeeeeee

ajme, ja se odmah najezim
    draga, drzi se.....

uskoro ces upoznati svoju bebicu :D

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sama sebi ne vjerujem da cu ovo izgovorit (tj. napisat) nakon svog onog panicarenja i straha: JEDVA CEEEEKAAAAM!!!!! otic u ono gnusno rodiliste i da konacno izljubim svoju djevojcicu

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jutros je moja kuma rodila Maju.
    Pridruži joj se u friškim rodiljama, a mi držimo fige.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sto se tice tovg pitanja, ja ti nisam nesto mjerodavna, jer sam ujutro , nakon pregleda plodove vode, otisla u rodliste, gdje sam dobila gel jer je voda bila zamucena i morala sam roditi taj dan iako nisam bila otvorena...gel mi je dan ujutro a rodila sam u 18.20 ....uh....

tebi zelim sto brzi i sto laski prirodni porod...i tarzi bebu sto rpiej i pokusaj je sto prije staviti na prsa i ne zaboravi broj sos telefona.....

i javi se sms-om

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam prve trudove osjetila u sest sati izjutra. U devet mi je krenula voda u koju se moja Edica pokakala,a zatim sam otisla u porodiliste. Bila sam samo 1 cm otvorena i morala sam na indukciju. Infuziju su mi prikopcali oko 13.30, da bi rodila u 17.06 minuta. Ono "bolno" je trajalo od nekih 14.00 do 16.30... Mene nista nije bolilo zadnjih pola sata. Jedino je gadno sto nisam smjela tiskati, a nagon za tiskanjem je ogroman. To na kraju je vise nekako cudnovato nego bolno. Barem za mene.

Ja se nadam da si se vec porodila, a ako nisi zelim ti puno srece i ovako brzinski porod. Najvaznije je da se opsutis koliko je god to moguce. Ja sam isto bila najveca kukavica, a sada bih smjela roditi barem jos jedno, dvoje, troje..... :D :D :D :D :D :D :D :D

18.3.2004. Edita :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mene su drmali cijelu noć u razmacima od 20 minuta, tako da nisam oka sklopila, i prestali ujutro. Počeli su opet negdje oko 10 navečer, i oko ponoći ubrzali na svakih 7 i onda sam otišla u bolnicu. Tamo su me "dripali" negdje od jutra do dva popodne, došla sam do 7 cm i onda su odustali i poslali me na carski jer je beba bila prevelika (a ja maltene bez svijesti nakon 2 noći nespavanja). Poslije me nisu mogli probuditi a ja nisam mogla protumačiti da sam jednostavno UŽASNO pospana...
    Želim ti sasvim drugačiji, brzi i prirodni porod i prije svega zdravu bebicu!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Meni su trudovi počeli oko 15.30.Izdržala sam cijelu noć,a onda me MModveo u bolnicu.Oko 11.00 su mi dali drip i rodila sam u 15.40.Sve u svemu i nije bilo tako strašno.Izdržati ćeš samo hrabro!Sretno!!!! :D

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Meni su trudovi počeli oko 15.30.Izdržala sam cijelu noć,a onda me MModveo u bolnicu.Oko 11.00 su mi dali drip i rodila sam u 15.40.Sve u svemu i nije bilo tako strašno.Izdržati ćeš samo hrabro!Sretno!!!! :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne mogu ti pomoci savjetom, meni je pukao vodenjak, otisla u bolnicu nakon toga, ali sam imala vrlo kratak "show" jakih trudova i takav i tebi zelim - da rodis brzo i lagano i da jos danas ljubnes svoju curu :D :D :D

Sretno :D :D

dee-dee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zelim ti svu srecu ovog svijeta!!!!

javi sta se desava pa da vibriramo!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MAMICE SRETNO SAD ĆE....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam imala neke čudne trudove, za koje su doktori rekli da nisu trudovi (po mom opisu), a 8 sati poslije na svijet je došla naša princeza. Tako da ti ja baš i nisam mjerodavna, ali u svakom slučaju želim ti da nam se još danas pridružiš u 0-1.
    Jesi li ti uopće još doma? ili si već sa svojom curom? :D

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mene je u dva po noći nešto probudilo (kasnije se ispostavilo da je to bio trud - to mi je bila prva trudnoća pa nisam odmah skužila što se događa). U četiri smo došli u rodilište. Trudovi su bili na otprilike 20 minuta, otvorena sam bila 3 centimetra. Već u 8:05 nam je stigla naša najveća srećica Bruno.
    Sretno!

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja jos doma. trudovi na 10-tak minuta, a zalomi se koji i nakon 5-6. kako to sve skupa nije strasno, ja i dalje ostajem ovde. sto duze, to bolje.... btw, trebate vidit MM-a: kad ja pocnem crvenit od bola, od pocne blijedit od straha i nervoze. znaci, u prosjeku smo taman rumeni 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sretno i javi

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Od 9 ujutro do 19.30 navečer ( moj veliki Matej ) Ali nije pravilo, na svu sreću!

DRaga Happymummy, želim ti puno sreće na porodu i da što prije počneš uživati u zagrljaju sa svojim malim zlatom!!!

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

počeli u 9.30 ujutro slabi, otišla u bolnicu oko 14.30, rodila u 15.35
    - 1. dijete btw. pa ti želim takav porod :wink:

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

1. put

pocelo navecer u 2100. oko 23 krenula u rodiliste, bili na 5-6 minuta. u 24 usla u radjaonu. u 0315 rodila :D

2. put

pocelo pucanjem vode ujutro oko 600. trudovi krenuli nesto poslije 7. odveli djecu kod moje mame, na putu do rodilista (oko 9) iscurila skoro sva voda u autu (jadan sic :D). na parkingu rodilista cekala da trudovi postanu cesci (3-4minute). oko 10 usla u radjaonu. tocno u podne rodila :D

zelim ti puno srece i lijep i prirodan porod :D:D:D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Litala sreco mislis odveli djete kod moje mame :D

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne, natasa, bas djecu - idu i njenog polubrata

znam da se za njega bas ne zna, a glupo mi bilo pisat u jednini kad jednina nije bila :D:D:D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam mislila da ti to u mnozini govoris jer si navikla zbog Noe

Oprosti molim te

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma nema beda. nego sam ionako kontala da to nitko nece primjetit :D

natasa - kobac

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:D :D :D Ma ja stalno govorim u mnozini cak i kad pricam o vremenu kad je samo bila Annabel pa mi je zato zapalo za oko

Ma hajde dobro malo sam kobac

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene su trudovi probudili oko 6:30h ujutro, ali su bili jako nepravilni (eto moje price s poroda bas na "naslovnici" - hvala Rodama :D ). Ucestali su negdje oko 20-21h; u radjaonu - na stol - dosla u ponoc, rodila u 02:00h.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Jutros je moja kuma rodila Maju.
    Offtopic: cestitaj kumi, dobrodosla Maja (meni je to posebno drago ime jer mi se tako zove mama) :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je l` nam Luce ugledal svjetlo dana? Ajmo cure...

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme ovo mi je fantastično!!!!!!!!!!!!!!! Mummy samo se drži i želim ti da što prije zagrliš svoju Luce!!!!!!!!!!!!!

Što se tiče trudova... Snorki piše da je najveća kukavica! GREŠKA!! Ja sam veća!! Ali porod... u 23.00 sata nekakva zebnja oko jajnika... oko 00.00 sati lagani menstrualni bolovi... oko 01.00 pokušala mjeriti trudove pa sam negdje oko 01.30 shvatila da su opasno blizu 5 minuta probudila MM i krenuli u bolnicu...klistir i brijanja...nema dripa... u 05.20 poljubila Lovru... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

I brzo ću opet............... idemo po Leu :D :D :D :D :D (cca 2 godine)

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Da, javite nam da znamo - nadam se da HM nije popucala i da malena vec efikasno sisa...!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •