Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: klamidija

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno klamidija

Bok curke, imam jedno pitanje....

naime, nalazim se u 4 mjesecu trudnoće... 17+tjedana.... i bila sam kod pirvatne giničke koja mi otpočetka trudnoće govori da napravim nalaze za klamidiju, mikroplazmu i ureoplazmu...... kada sam tražila socijalnog ginića da mi da uputnicu, njegov odgovor je da mi to ne treba..... i u nekoliko navrata sam ga tražila, no on i dalje ne da....
    da li iz iskustav znate da li su stvarno potrebne te pretrage ili ne? ako idem to privatno obavljati onda mi je to još 400kn... a ako niej potrebno onda mi je žao bezveze bacati novčeke...

hvala Vam puno.

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Soc. ginic moze i sam napraviti briseve pa ti odneses u mirogojsku. U danasnje vrijeme ja mislim da nije lose napraviti te pretrage jer u nekim slucajevima ureaplazma moze biti fatalna za plod. Mi smo trenutno 12tt i ovaj tjedan idemo na briseve i papu. Moj moto je bolje sprijeciti nego.......
    Ako ti tvoj gin. nece napraviti briseve nadi drugoga koji je pametniji i kojem je stalo do tebe i tvoje bebe.
    Sretno.

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ma neće mi on napraviti... kaže da nema potrebe.... ma da se ne zezam preveć budem ja top riješila privatno.... kaj sad....
    hvala puno na odgovoru

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj malena15 prvotno napisa Vidi poruku
    ma neće mi on napraviti... kaže da nema potrebe.... ma da se ne zezam preveć budem ja top riješila privatno.... kaj sad....
    hvala puno na odgovoru
    Onda laži..reci da imaš iscjedak.. Stvarno ne shvaćam da mu je problem briseve napraviti.

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ni ja ne shvaćam, ali iz nekog razloga ne da.... vidiš nisi se ti to ni loše sjetila Petronjela hvala

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Soc ginekolog ti nije vise soc svi oni imaju te ambulante kao privatno,al se vode preko hzzo,tako da sto god on napravio ide iz njegovog đepa.Tak meni nije htio dati uputnicu za dubble test i onda mi je sestra u vinogradskoj rekla da imam pravo na to napravila sam pretragu dosla k njemu da vec je pretraga napravljena da dugujem uputnicu i onda mi je dao.Za sve ih moras molit,a ti nista napismeno nemas kao dokaz.Nedaj Boze da bi rodila dijete s Downom koga da ja zovem na red kad je samo usmena predaja

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Oni vide pri pregledu ako imaš iscjedak ili nemaš, pa ne znam baš koliko ti se isplati lagati, oni bi to trebali raditi, HZZO im te novce vraća jer bi brzo propali inače, tako da inzistiraj na tome ako te to kopka!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ili ovo što kaže Marina promjeni ginekologa, važno je da imaš povjerenja u osobu koja se brine o nečem tako važnom kao što je trudnoća i dijete

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mene je moj priv. isto odgovarao kad sam htjela uraditi sve briseve i prije trudnoce...kaze on mozemo mi ako inzistiras ali nema potrebe....
    kaze,ok nadjemo ti neku bakterijicu,pa ti dam antibiotik pa ces od njega dobit gljivice pa cemo se tako vrtit u krug....
    i kad sam mu rekla da mi ureaplasma moze izazvat spontani rekao je da mi 101 stvar moze izazvat spontani prije nje i da se nemoze nikad uprijet prstom i zakljucit da se nesto dogodilo bas radi toga i toga...
    meni on uljeva povjerenje,smiruje me i vjerujem mu....ako ti u svog nemas povjerenja i mirnije bi spavala kad bi ih napravila onda promijeni ginica!

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

imaš li povišene leukocite? to je obično znak da u organizmu postoji upala i definitivno je razlog za napraviti briseve, ali ovako iz čista mira i ne vidim nekog smisla.

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ovako imam neku gljivičnu infekciju i iscjedak, ali mi je dao vaginalete i rekao da dođem za mjesec dana....

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj malena15 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala puno na odgovoru
    Ili promijeni ginekologa ili ih napravi privatno. I ponovi ih (bez obzira na nalaze ovih) oko 35. tt. Ja sam imala zbilja svakakvih bakterija na brisu, a bez ikakvih simptoma i s urednima krvnom slikom i urinokulturom i PAPA testom. Po meni bi brisevi morali biti sastavni dio praćenja trudnoće.
    Posljednje uređivanje od martinaP : 20.01.2011. at 13:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •