Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: rok trajanja sjenilima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno rok trajanja sjenilima

zanima me koliko dugo koristite sjenila za oči?imaju li rok trajanja?pretpostavljam da da, al ja neka imam i po 5-7 godina. .Uglavnom se šminkam s 3-4 boje-nijanse, ostala služe iznimno za neke prigode uz određenu odječu..e sad, sve ukupno imam par onih setova gdje je po 10-15 boja, imam dosta pojedinačnih, duplih, troduplih i kad god radim reviziju šminke nekako mi žao to baciti (kao možda nekad zatreba baš ta boja..)i tako se vuku neke stvarno dugo.Ista stvar je i sa ruževima, sjajilima...kako je kod vas?jeli došlo vrijeme da sve pobacam ???

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

vjerojatno je.
    ali i ja koristim sjenila i rumenila koja sam dobila kao poklon na svojoj djevojačkoj večeri.

prijateljica mi je menadžerica u jednoj kozmetičkoj kući i donijela je toliku hrpu svega da neću moći potrošiti za ovoga života.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Tu imaš:
    http://www.covermagazin.com/zanimljivost.php?NID=1940

Ja inače sve što ne potrošim u roku godine dana, bacim.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja se šminkam prstima, umočim prst u sjenilo i na kapak..malo friki al tako mi je brže. onda aplikatorom samo crtu nanesem ili tamnijom bojom opet prstom malo u kut i dobro...

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sudeći po ovom linku moram sve pobacati i u nabavku novoga. samo ovaj put kupim tri sjenila i ruž i kraj.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mislim da je od promjene sjenila važnije redovito prati/mijenjati aplikatore i četkice.

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I ja sve koristim godinama, rijetko perem aplikatore i vrlo se malo šminkam.
    Inače imam dosta osjetljivu kožu, ali nikada nikakve reakcije na stara sjenila nisam imala.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja koristim sjenila dok me ne počnu peći oči od njih, a maskaru dok se ne osuši...

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

To me podsjetilo na moju svekrvu (koja je btw.odavno u penziji), kako je jednom iz ladice izvukla ruž za usne i dala Lari da se šminka, sva ponosna jer je ona to imala još dok je na posao hodala.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sjenilo mi traje otprilike cca 2 god. tak da dok ga ne potrošim ne bacam, maskara traje otprilike cca pola godine jer nakon toga počne biti već koma za mazati pa ju bacim (frendica svakih pola godine ide na put pa u djutiću mi kupi za 100 kn od EL tako da sam mirna do njezina slj.putovanja), kremu u boji isto koristim tj. cca svakih godinu godinu i pol dana moram kupiti novu tak da mi nije žao novaca dati za to.

Mislim na svoje lice pazim što stavljam.
    Posljednje uređivanje od Cocolina : 17.01.2011. at 14:53

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Cocolina prvotno napisa Vidi poruku
    Sjenilo mi traje otprilike cca 2 god. tak da dok ga ne potrošim ne bacam, maskara traje otprilike cca pola godine jer nakon toga počne biti već koma za mazati pa ju bacim (frendica svakih pola godine ide na put pa u djutiću mi kupi za 100 kn od EL tako da sam mirna do njezina slj.putovanja), kremu u boji isto koristim tj. cca svakih godinu godinu i pol dana moram kupiti novu tak da mi nije žao novaca dati za to.

Mislim na svoje lice pazim što stavljam.
    sad se sama sebi smijem jer sam i ja htjela napisati da pazim što stavljam na lice jer kupujem lancomova, lorealova, MF sjenila, puder kvalitetan iako njega samo na podočnjake, maskara isto (to je zapravo jedino od šminke što potrošim do kraja i svakih 5-6 mj kupim novo), a onda se sjetih da nije stvar u marki-kvaliteti koju kupujem nego da zapravo s vremenom ne pazim što stavljam na lice jer to kvalitetno ostari i izgubi na kvaliteti. Ja niti jedno sjenilo nisam do kraja potrošila, ni ruž..svako malo dokupljujem al staro ne bacam.Sad definitivno pravim reda u ladici i to ću odmah odnijeti van u smeće jer ako bacim u kućnu kantu doći ću u napast da kopam i vadim

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Koristim sve maksimalno 2 godine, osim maskare- nju mijenjam svakih 6 mjeseci. Baš sam sve pobacala nedavno. A ionako koristim samo rumenilo, maskaru i kremu u boji.

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam bas neki dan radila reda po kozmetici i pokusala se sjetiti kad sam sta kupila, buduci da sam se svemu sjetila vremena kupnje, bila sam zalosna. nista nije toliko staro da bi trebala zafitiljiti da imam razlog otici u nabavku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •