Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: vječito mokra

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno vječito mokra

ispod pazuha ..bilo ljeti bilo zimi ja mokra..nema tu nekih mirisa ali se znojim i kad je najhladnije zima mi je ali sam mokra..H E L P

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

morala sam otvorit, samo da vidim di si ti to mokra

a sad na temu: moja kolegica ima sličnih problema i patentirala je zaštitu-zalijepi dnevne uloške na majicu, na strateško mjesto. kaže da funkcionira izvrsno.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

hahaha ma ima za kupiti to što se lijepi izgledaju kao dnevni ulošci ali je baš za znojenje ali nije to riješenje..uostalom to neide na kratke rukave

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    morala sam otvorit, samo da vidim di si ti to mokra
    .
    i ja

mislila sam evo još jedne vesele teme

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

haha dobre ste..e žene,žene ajde se sada uozbiljite pa da mi preporučite nešto..Vichy deo sam isto koristila ali neko vrijeme kao manje se znojim i onda opet

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam prije nekog vremena gledala neku emisiju o plastičnim kirurzima.
    Bio je jedan tip sa problemom pojačanog znojenja i sjećam se da su mu to rješavali s injekcijama botoxa.
    Koliko me pamćenje dobro služi, rekli su da je to jako učinkovito, ali da se nakon određenog vremena tretman treba ponavljati.
    Sad, koliko se kod nas primjenjuje ta metoda ne znam, ali možda bi se bilo dobro raspitati.
    Uglavnom, želim ti da što prije riješiš svoj problem.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni pomaže jedino mijenjanje dezića svakih 2-3 mjeseca.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dr Oz u Oprah show-u je za znojenje nogu preporučivao kupanje nogu u crnom čaju (ruski čaj), svaki dan 20 minuta, ne sjećam se dali više puta dnevno. Uglavnom, od toga prestaje pojačano znojenje i područje se isušuje... bla bla..
    Možda ne bi bilo loše probati stavljati obloge od crnog čaja na pazuhe, meni se čini jednostavnim, a sigurno je neškodljivo. U deziće ne vjerujem. Koristim samo kristalnu sol u spreju ili kamenu.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Suosjećam s tobom jer sam imala isti problem.Krema u koju cu se ja zakleti je Excipial deo forte u ljekarnama nekih 50 kn.Prije nje probala sve i svasta.Deziće,kristale, Vichy.....ma Bože pomozi.Krema je inače za ispod pazuha,ruke i noge,.Proizvodi ju Spiring i što je po meni još bitnije nema mirisa

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kam mogla bi probati tu kremu....

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jesi li provjerila svoju štitnjaču?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nisam.....

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ima LIDERA krema koja je meni pomogla oko znojenja nogu, koristila sam 2x tjedno kroz tri ili 4 tjedna.. prestale su mi se znojit noge, a sestra je koristila Lideru za ispod pazuha i jako je zadovoljna..dvije su vrste: za noge, i za tijelo.. možda da probaš, košta nekih 30-ak kn u ljekarni ako se ne varam..

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Probaj ništa te ne košta .Ja ju sad ni ne koristim tako često nego kad osjetim da se opet počinjem znojiti nanesem je.U početku sam ju koristila non stop

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

http://www.rsi-hr.com/16333.aspx

Osobno nisam koristila, ali u mojoj obitelji nekoliko članova jest (i još uvijek koristi) i svi su jako zadovoljni.
    Posljednje uređivanje od jella : 18.01.2011. at 13:04

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a tamo si mokra........ pomalo razočarano konstatiram da sam se nadala nešto nižoj vlazi...
    Preporuka s moje strane je bilo koji dezić bez aluminija, osobno koristim Bionsen ili Neutro roberts (svega ima u dm-u)....

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo na kraju od svega dobila Lideru..nije neka skupa 20 ak kn pa ćemo vidjeti iako tu piše da ona spriječava neugodan miris s kojim nemam neke probleme nego sa obilnim znojenjem tako da ta krema u principu ništa ne rješava osim što sprječava neugodne mirise i zbunjuje me to što navodi da se koristi najviše dva puta tjedno?! ja sam navikla svaki put nakon tuširanja ili makar brisanja vlažnom maramicom npr na poslu staviti deo...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

vidjela sam da u DM je nekih 20 ak kn...probat ću

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sam svašta pomislila kada sam pročitala naslov..

Moja šefica je imala sličnih problema,
    znam da su svi proizvodi koje je kupovala samo neutralizirali neugodne mirise, a ona se i dalje znojila, pa je kupovala one uloške u obliku leptira što se nalijepe na majicu/košulju, tako da znoj ispod pazuha ne probije.
    Tih uložaka ima jednokratnih i onih koji se peru, ali ne znam gdej se kupuju.

Jedino što sigurno rješava problem je botox, dva puta godišnje.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni pomaže malo dječjeg pudera ujutro, a po potrebi i još jednom preko dana. Ne znojim se baš puno ali ako mi se majica oznoji osjećam se koma.
    Kreme koje zaustavljaju znojenje ne bih koristila, može biti da sam paničar ali ne fala

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Lidera ne zaustavlja znojenje kao znojenje već samo neutralitira mirise..a te leptire ima za kupti svuda i u kozmu,i u DM...nije mi praktično iz razloga što sam vječito u kratkim rukavima i doma i na poslu...botox meni definitivno nije opcija hahahha

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

htjedoh reći neutralizira mirise

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Perspirex se pokazao dobar proizvod protiv znojenja: postoji jedan za ispod pazuha, a drugi za ruke i stopala. Sad su malo promijenili naziv (možda i sastav), pa se zovu Perspi gel i Perspi guard.

http://www.grafomedika.hr/perspi

A ako ništa ne pomogne, možda da razmisliš o botoxu? Mislim da to dermatolozi rade. Nije trajno, ali je učinkovito.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •