-
Osoblje foruma
Zacepljen nos i dojenje
Noisam nasla topic s ovim problememo a ako postoji, zao mi je sto otvaram jos jedan. Moja mala zabica ima 4 mjeseca i zacepljen nosic. S tim nosicem se borimo od kako smo dosli iz rodilista, ali zadnjih dana je malo stanje losije. Ono sto je problem je da pocne lijepo jesti i nakon 1-2 min prestane i pocne se siliti. Ja ga dignem i on podrigne. To po nekada zna trajati dulje vremena. Pri tome zna bljucnuti, ali ne samo mlijeko vec i onu fuj sluz iz nosica
. Uglavnom podoji traju malu vjecnost. Ja vec luda jer mi je dosta sjedanje namjestanja, pa dizanja i setanja za podrignuti. Glupo zvuci ali koljena me vec bole od dizanja i spustanja. Inace dojim na jastuku, glava mu je u povisenom polozaju u odnosu na ostatak tijela, tj. pod nagibom je. Pelene su mu OK, imamo jos uvijek nocne podoje i na moju radost oni su bez ikakvih problema. Zgrabi cicu, pocica koliko zeli, pustije i nastavi spavati. Lagano ga dignem i on podrigne i to je to. Ima ko kakav savjet kako i danju se vratiti u normalu jer ovo me izludi. Doma sam sama uglavnom cijeli dan, pa ne stignem si napraviti nista za jelo, jer dojimo i setamo i podrigujemo, a kad on zaspe ja se malo odmorim, ne da mi se kuhati i.... ma da ne pricam vise.....
-
Osoblje foruma
oprosti, malo sam zbunjena - ne razumijem baš u čemu je problem...
je li problem začepljen nosić i otežano dojenje uslijed toga, ili je problem nosanje da bi beba podrignula?
ne moraš forsirati podrigivanje, to nije nužno.
ako je problem umor, dizanje i spuštanje - pokušaj dojiti ležeći. tako ćeš biti pošteđena čestih dizanja, sjedanja..., a i sama se možeš odmoriti.
-
Osoblje foruma
Ma ne znam valjda mi se sve skupilo pa sam puno toga nabacala. Uglavnom zbog nosica nam ide malo teze, ali hvala na svajetu. probat cemo.