-
Osoblje foruma
Zacepljen nos i dojenje
Noisam nasla topic s ovim problememo a ako postoji, zao mi je sto otvaram jos jedan. Moja mala zabica ima 4 mjeseca i zacepljen nosic. S tim nosicem se borimo od kako smo dosli iz rodilista, ali zadnjih dana je malo stanje losije. Ono sto je problem je da pocne lijepo jesti i nakon 1-2 min prestane i pocne se siliti. Ja ga dignem i on podrigne. To po nekada zna trajati dulje vremena. Pri tome zna bljucnuti, ali ne samo mlijeko vec i onu fuj sluz iz nosica
. Uglavnom podoji traju malu vjecnost. Ja vec luda jer mi je dosta sjedanje namjestanja, pa dizanja i setanja za podrignuti. Glupo zvuci ali koljena me vec bole od dizanja i spustanja. Inace dojim na jastuku, glava mu je u povisenom polozaju u odnosu na ostatak tijela, tj. pod nagibom je. Pelene su mu OK, imamo jos uvijek nocne podoje i na moju radost oni su bez ikakvih problema. Zgrabi cicu, pocica koliko zeli, pustije i nastavi spavati. Lagano ga dignem i on podrigne i to je to. Ima ko kakav savjet kako i danju se vratiti u normalu jer ovo me izludi. Doma sam sama uglavnom cijeli dan, pa ne stignem si napraviti nista za jelo, jer dojimo i setamo i podrigujemo, a kad on zaspe ja se malo odmorim, ne da mi se kuhati i.... ma da ne pricam vise.....
-
Osoblje foruma
oprosti, malo sam zbunjena - ne razumijem baš u čemu je problem...
je li problem začepljen nosić i otežano dojenje uslijed toga, ili je problem nosanje da bi beba podrignula?
ne moraš forsirati podrigivanje, to nije nužno.
ako je problem umor, dizanje i spuštanje - pokušaj dojiti ležeći. tako ćeš biti pošteđena čestih dizanja, sjedanja..., a i sama se možeš odmoriti.
-
Osoblje foruma
Ma ne znam valjda mi se sve skupilo pa sam puno toga nabacala. Uglavnom zbog nosica nam ide malo teze, ali hvala na svajetu. probat cemo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma