Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: kako to ide iz moje hrane u mlijeko?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Znam da ima, ali ne papa majčinu krv na usta. Krv cirkulira direkt iz vrpce u organizam.
    Ono što bi mogao okusiti je, kao što sam napisala, urin u plodnoj vodi. Ali i taj urin, ide iz krvi. A krv kao krv baš i nema specifičan okus - osim onaj po krvi. Ne kužim kakve veze ima slina u cijeloj ovoj priči, kada fetus ne isprobava svoju ili tuđu slinu. Jezični pupoljci su mu u kontaktu isključivo s njegovom plodnom vodom. Kojoj se mijenja sastav prema pišalini. Zapravo, mislim da nakon određenog vremena sve što ta plodna voda jest je urin.

A zašto osjetimo okus sline partnera nakon hrane? Sigurno ne jer slina kao slina ima ikakav okus. Pomiješana s onim što je ostalo među zubima, ili možda onim što se vraća iz jednjaka, želuca, eto, daje materijala za okušanje. Da, ne treba se sramiti pričati o biologiji, čovjeka. Dakle, sperma ili vaginalni iscjedak - ne znam da mijenjaju okus prema hrani koju čovjek pojede. Ako ga mijenjaju to je prema nekim drugim parametrima. Nisam doktor ili biolog, ne znam po kojima. Neću u to ulaziti.

Mislim da, rade se od hrane. Jer se krv radi od hrane. Pa ulazi u žlijezde, pa stanice luče sekrete. Ali krv - ona nema specifičan okus. Uvijek je slatkasta. Koliko god ljutih paprika pojela - krv mi neće biti začinjena, osjetno ljuća.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 29.04.2016. at 23:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •