Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: kako to ide iz moje hrane u mlijeko?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #31
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    11,852

    Početno

    Ali nema miris, okus prema specifičnoj namirnici. Nije da će ti znoj mirisati na jagode. Ili banane. Mirisat će na spojeve. Dijabetičari znaju imati onaj slatkasti miris, ketoni. Ali da će dijabetičar biti sladak kad se ljubiš s njim, ližeš ga. Teško.

    Šparoge ne miriše na aceton. Ne kada su onako kuhane i pripremljene za hranu. Miriše neki spojevi iz njih, i to u kontaktu s enzimom kako kažeš. Vjerojatno postoje još neke namirnice koje bi dale isti taj miris mokraće. Zato mi je apsurdno govoriti kako točno određena hrana mijenja okus mlijeka, ili plodne vode. Točno određeni spojevi mijenjaju okus/miris nekih izlučevina, koji se mogu pronaći ili dobiti na razno razne načine.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 30.04.2016. at 11:36

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •