Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Moram vaditi umnjak :-(, treba mi podrška

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Moram vaditi umnjak :-(, treba mi podrška

Cure,
    evo morat ću vadit umnjak, nema mi druge. u 23. tjednu sam.
    Užasno se bojim, zapravo strah mi je najveći problem.
    Znam da ću dobit anesteziju i da me ne bi trebalo boljeti, znam da se može u trudnoći vaditi zub... Poslije ću mirovati i popiti lekadol ako treba ...

Ali užasno me strah da nešto ne pođe krivo, da ne našteti bebici...
    Sama sam kriva, trebala sam to prije obaviti, ali nisam mogla od straha.
    Sad moram jer se upalio i pijem antibiotik .
    Strah me je.
    Jel ima tko kakvo iskustvo takvo, samo pozitivna, please

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Draga, ja sam u trudnoci izvadila CETIRI zuba Don't worry nema opasnosti za tvoju mrvicu!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, ja sam u trudnoci izvadila CETIRI zuba Don't worry nema opasnosti za tvoju mrvicu!

Ma da.
    A jel te bilo strah? Ma četiri zuba, svaka čast! Meni je ovo umnjak pa moram na ono tzv. kirurško vađenje, pa me je još više strah.
    Strah mi je najveći neprijatelj.

zelena avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~ eto malo vibri za hrabrost

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nisam vadila zube, ali upravo sam u procesu ciscenja kanala, anestezije, odlazaka zubaru svaka dva-tri dana.......a manje od mjesec dana do termina.
    Hrabri samu sebe i evo puno ~~~~~~~~~~~~~ da se rijesis straha!
    Ja uvijek na zubarskoj stolici razmisljam o necem lijepom (prisilim se na to, ne dojde mi samo od sebe ), pa mi bude lakse!
    Sretno!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Da te utjesim ja sam 2 umnjaka izvadila kao bilo koji drugi zub,taj isti dan sam normalno jela i nikakvih problema nisam imala...
    Ja doduse imam malu vilicu,zube i korijenje tako da ga je zubar izvadio za cas...tocno se sjecam..cim,cim u 2-3 puta i puf..ode zub van...

Bolit te odma nece nista,ovisno koliko je duboko korijen isao malo ce te boliti rupa ali nista sto Lekadol ne bi rijesio!
    Jeli ti gornji ili donji? Donji su laksi za izvadit jer gornji idu korjenima prema sinusima....

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja nisam trudna, samo ti dajem podršku... Sutra u 13.00 ide moj prvi umnjak van (u mesu je, pritišće druge zube). i da, malo me je frka. Tješi me što su mi svi rekli da je dotični dr jako dobar.

Zbog trudnoće se ne moraš bojati, ni anestezija ni antibiotik neće naškoditi bebici.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hvala cure svima

Skulirana, to je donji umnjak. U raspadnom je stanju, ne znam dal je zbog toga teže vaditi?
    Moja zubarka kaže da ona to može izvaditi, a ja bi radije možda oral. kirurgu, imate koju dobru preporuku za Zg? Da je dobar psiholog usput.
    U KB Dubrava mi se ne ide, zlo mi je od onih njihovih hodnika i ordinacija bez prozora. Joj.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hm,umnjake je najbolje vaditi kod oralnog kirurga,pogotovo ako ima jaci i dublji korijen.
    ja sam moga doduse u "obicnog" stomatologa vadila dok je moja sis kojoj je to bas bila operacija isla u oralnog...
    (cuva i dan danas tog monstruma od umnjaka u kutijici)

to sto je u raspadnutom stanju ti moze znacit da ako ne pazi da moze odlomit komad zuba pa joj ga je poslije teze dobro zahvatit da izvuce i korijen...
    opet i u tom slucaju tebi nemoze nista bit,samo dulje prcka i cacka....
    nazalost ne poznam ti nijednog oralnog kirurga u Zg,valjda ce ti se javit neka sa iskustvom i preporukom!
    sretno!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Meni je vađenje umnjaka bilo manja trauma nego vađenje šestice (za druge zube ne znam, još ih imam). Oni zadnji narastu, ali prvi ispadnu. Priroda je to tako uredila... Budi bez brige!

Problem je u trudnoći utoliko što je tijelo osjetljivije, pa imaš dojam da je gadno....

Nabavi si čaj od vrkute za ispiranje (kreni tek 24 sata nakon zahvata) - garantirano pomaže. Dobra je i tinktura za liječenje desni (Zagrebačke ljekarne) ali razrijeđena - npr. 20 kapi na čašu hladne vode, isto za ispiranje. Sretno!

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma draga, nije ti to nista strasno. Ja sam izvadila oba donja i vec isti dan navecer mi je bilo lakse. Samo se sjeti bolova kad se to meso oko zuba upali i kad ti natekne, bit ces presretna kada ih se rijesis! Samo hrabro!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nisam trudna ali želim ti dati podršku vadila sam nedeavno umnjak radi se pod anestezijom i ništa se ne osjeti samo neugodan zvuk pilice kasnije treba popiti svakako tablete protiv bolova i nekoliko dana oporavka kako kome..sretno i bez brige !!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hvala vam cure ... Divne ste. Skupljam hrabrost, a šta ću...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja obavila...

Nije strašno. Pod lokalnom, nije ništa bolilo. Nije ugodno. Meni umnjak nije izašao, nego se zaglavio pod mesom i gurao susjedni zub. Dr je malo morao "štemati" jer se zub nije htio odvojiti od kosti. Ali stvarno nije strašno.

Doktoru sve pohvale, sve je objašnjavao što će i kako napraviti, jako ljubazan. To je oralni kirurg u bolnici u Čakovcu, dr. Bergovac. Mladi čovjek.

Nakon zahvata dobila sam injekciju deksametazona protiv oticanja, trebala bi djelovati oko 18 sati, znači do večeras. Kad je anestezija popustila, malo boli, ali ne jako. Svakako puno manje nego je bolio taj umnjak dok je smetao.

I naravno da mi je žao što sam vađenje odgađala preko 2 godine.
    Posljednje uređivanje od martinaP : 20.01.2011. at 09:53

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Izvadila sam ih i ja, svih 4, ne u trudnoći, al na isto ti dođe.
    Preporučam Stomatološki fakultet, dr. Katanec, em što je odličan i divan doktor, jako dobro izgleda pa ti bude lakše

I samo tip za kasnije, kad izvadiš zub:
    ništa po tome nemoj čačkati ili ispirati, mučkati po ustima, da ti ne ispadne ugrušak,
    pogotovo prva 24 sata, kasnije već da ako ti baš nešto od hrane upadne pa da ti se ne usmrdi tam

Govorim iz iskustva, ja sam si išla čačkati nekaj i izvukla taj ugrušak (dođe ti isto kao i krastica na rani)
    e umirala sam od bolova,
    tako da nemoj čačkati

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam vadila dva kirurški i bilo me užasno strah, ali prošlo je prilično dobro. Jedna forumašica (vještičica, da ne pomisli da sam zaboravila koja ) mi je savjetovala oblog od smrznutog graška, mislim da mi je to dosta pomoglo.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Vadila dva, ne u trudnoci, ali pretpostavljam da to bas i nema veze (osim mozda hormonalno ). Oba je vadio oralni kirurg. Nisu trebali oblozi, tablete... nista. Samo je bilo strogo zabranjeno ispiranje usne supljine bilo cime, ukljucujuci caj od kadulje, koji se cesto savjetuje nadaleko i nasiroko. Cackanje i ispiranje vodi ovome sto spominje kahna, a to je, kaze gdin oralni kirurg, jedini razlog zasto vadjenje zuba boli.

Dijelim njegov broj telefona gotovo s ljubavlju (bilo me strah vise od icega, a na kraju nisam ni znala da ih je iscupao).

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Meni je dr savjetovao da od danas (zahvat je bio jučer) lagano s četkicom počistim konce. Nikako ispirati s bilo kakvom vodom za usta. Ali mene je strah po tome čačkati s četkicom...

Jako su važni hladni oblozi. Praktički stalno to hladim i zapravo me uopće ne boli. Malo sam danas otekla, ali zbilja malo.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Ah sve će bit ok. I ja sam vadila jedan do sad katastrofa... vadila sam ga jer se ispod njega nalazila cista, al se nije nalazila samo ispod njega totalno je sve bilo komplicirano. Cista je bila ispleplećena između korjena, a što je bilo najgore umnjak još nije izašao pa su morali rezat meso iznad njega, al nema veze već sam sve to zaboravila. Nadam se da tvoj slučaj nije toliko kompliciran te da će to biti smo rutinsko vađenje i da će sve proći ok.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

ah zaboravila sam napomenuti oporavak nije bio tako strašan, malo sam krvarila, al začas se sve smirilo.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ni u ludilu nemojte puhati nos kad izvadite umnjak: lagano sam ga ispuhala i doslovno u sekundi otekla kao bumbar, i to ispod oka. Jedva sam leću izvadila. Ali i dalje ništa ne boli.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

martinaP jesi vadila gornji umnjak?
    zna se dogoditi da je korjen zuba u sinusu, što i kako se radi ako je bio i sad je izvađen, ne znam
    ali znam da je moja stomatologica obavezno provjeravala to kod vađenja gornjih kutnjaka :/

Možda nebi bilo zgorega da zvrcneš svog stom. koji ti je vadio, čisto da provjeriš,ha?
    Posljednje uređivanje od kahna : 21.01.2011. at 09:31

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ali ja sam vadila donji umnjak. Gornji su lijepo izašli.

Danas nije strašno, čini mi se da se oteklina ispod oka smanjila... I glavno da ne boli.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ne razumijem onda povezanost sa puhanjem nosa, vađenjem zuba i otečenosti

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Pa ni ja. Ali dogodilo se u istoj sekundi. Puhnula sam nos, osjetila isti tren toplinu kako ide od zuba prema oku, i oko se zatvorilo (kao da mi je netko kroz slamčicu napuhao oko od smjera gornjeg očnjaka). Tako da mi je zub samo malo otečen, a oko dosta.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

svejedno ti nazovi i barem telefonski provjeri o čemu se radi

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Rasplet (bar za sada): otišla ja svojoj teti zubarki. Umnjak uredan, savršeno napravljen, oteklina minimalna. Ali je buknuo sinus ispod oka, bez direktne veze sa umnjakom (osim što mi je možda zahvat srušio imunitet, a sinusi su mi oduvijek problematični, nikad doduše nije ovako buknulo). Dobila sam antibiotik, valjda bude sve ok.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Evo ja popila drugu turu antibiotika, upala se smirila, ali ne baš skroz...
    Definitivno moram sljedeći tjedan to izvaditi...
    valjda će biti sve ok. valjda će anestezija primiti pošto mi je malo upaljeno... a hebemu.
    Ali, opet se nekako sve manje bojim (jer zapravo nemam izbora), a i vaši mi postovi pomažu! Hvala.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

držimo palčeve, sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vadila dva komada nedavno, preporučam dubravu, ja bila super zadovoljna

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Evo danas idem konačno vaditi. Upala se smirila...
    Oralni kirurg mi je rekao i da ne moram, da mogu ostaviti poslije T ako mi neće stvarat probleme, ali meni se čini da je meni to sve pomalo natečeno i strah me ponovne upale i antibiotika i štajaznam.
    Nadam se da će sve proć dobro i da se neću uspaničariti tamo na stolici.
    I najvažnije, da to sve zajedno neće naštetit bebici. Mislim da ću popit normabelčić prije neg što idem da me bude manje strah, jer kad me primi panika - to mi je najgore.
    valjda nisam krivo odlučila što ga sad vadim...
    Valjda će sve bit ok. samo da nemam tu paniku.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

klarah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Javi kako je prošlo.

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Javi se !

ruda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Vadila dva, ne u trudnoci, ali pretpostavljam da to bas i nema veze (osim mozda hormonalno ). Oba je vadio oralni kirurg. Nisu trebali oblozi, tablete... nista. Samo je bilo strogo zabranjeno ispiranje usne supljine bilo cime, ukljucujuci caj od kadulje, koji se cesto savjetuje nadaleko i nasiroko. Cackanje i ispiranje vodi ovome sto spominje kahna, a to je, kaze gdin oralni kirurg, jedini razlog zasto vadjenje zuba boli.

Dijelim njegov broj telefona gotovo s ljubavlju (bilo me strah vise od icega, a na kraju nisam ni znala da ih je iscupao).
    Molim broj, please, i mene je strah

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

I??? kakve su novosti? kako je prošlo?
    ja sam vadila jedan umnjak prije nekih 7 godina i nije mi ništa ostalo u ružnom sjećanju, sad mi već 2 godine onako na razmake izbijaju na drugoj strani i gore i dolje! Trudna sam 21 tjedan i prije par dana me počelo opet boljet.....isto me strah ići vaditi, sinoć popila lupocet da mogu zaspati! Ako ne pusti kroz 2 dana...spremam se zubaru! I da ponovim....strah me!!!

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Da malo oživim ne baš krasnu temu....al eto...

Malo sam si sama kriva, malo moj zubar koji nikako da riješi taj moj nesretni umnjak koji je u katastrofalnom stanju (za vađenje).Trenutno sam u 28 tjednu...pričala sa zubarom koji rekao pitaj ginića; pitala ginića...rekao pričaj s zubarom.Imam filing da su se oni tu malo poigrali ping-pong s menom a meni frka skroz da se čudovište od umnjaka ne upali(a imam filing da je pitanje dana...) jer mi je jedno takvo iskustvo bilo dovoljno.

Pa mene sad iskreno zanima...kolko je pametno sad ga ići vaditi ili da čekam nakon poroda?
    Imam jedno (traumatično) iskustvo vađenja umnjaka iza sebe...mada čitajući vaša iskustva..mora da je bilo takvo radi prirode izgleda i rasta samog umnjaka.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lupe, koji je to umnjak? gornji ili donji?

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

donji lijevi
    s tim da naravno da nije lijepo izrastao....korijeni nisu fili ravni nego su malo nakošeni da smetaju kod vađenja...a sami zub je izrastao vodoravno na 7-icu pa se isto nemože izvući normalnim ravnim vađenjem...nego moja pretpostavka da će tu morat ići rezanje mesa....zvuči koma, znam
    Posljednje uređivanje od Lupe : 12.12.2011. at 16:21

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Lupe prvotno napisa Vidi poruku
    Da malo oživim ne baš krasnu temu....al eto...

Malo sam si sama kriva, malo moj zubar koji nikako da riješi taj moj nesretni umnjak koji je u katastrofalnom stanju (za vađenje).Trenutno sam u 28 tjednu...pričala sa zubarom koji rekao pitaj ginića; pitala ginića...rekao pričaj s zubarom.Imam filing da su se oni tu malo poigrali ping-pong s menom a meni frka skroz da se čudovište od umnjaka ne upali(a imam filing da je pitanje dana...) jer mi je jedno takvo iskustvo bilo dovoljno.

Pa mene sad iskreno zanima...kolko je pametno sad ga ići vaditi ili da čekam nakon poroda?
    Imam jedno (traumatično) iskustvo vađenja umnjaka iza sebe...mada čitajući vaša iskustva..mora da je bilo takvo radi prirode izgleda i rasta samog umnjaka.
    ja sam vadila gornju lijevu osmicu u 21 tt trudnoće (počela je boliti, a rasla je prema van, totalno bez funkcije pa mi je zubarka izvadila)
    dobila sam lokalnu (ona se jedino ne smije davati prije navršenog 12 tt, poslije nema problema) i zubarka je doslovno išćupala zub u dva poteza

moje osobno mišljenje je da je bolje da se taj zub izvadi i riješi to zasvagda nego da sad trpiš još 12 tt i popiješ neznam koliko lupoceta ili u krajnjoj liniji i antibiotika ako dođe do upale

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

uf, sad tek vidim što te čeka...ali to je sve tvoja pretpostavka...nek ti zubar sve lijepo objasni što bi ti trebalo napraviti pa onda odlučite

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Lupe prvotno napisa Vidi poruku
    donji lijevi
    s tim da naravno da nije lijepo izrastao....korijeni nisu fili ravni nego su malo nakošeni da smetaju kod vađenja...a sami zub je izrastao vodoravno na 7-icu pa se isto nemože izvući normalnim ravnim vađenjem...nego moja pretpostavka da će tu morat ići rezanje mesa....zvuči koma, znam
    Meni su skroz nakošeni korijeni i guraju ostale korijene-a zubi izvana savršeno pravilni. Umnjaci, dakako, nisu nikli, imaju korijen. Izvadila kirurga jedan davno...savjetuju mi opću anesteziju za ostala tri

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lupe, žao mi je što bar nije gornji - lakše je i manje bolno

ali, gle, ja vadila 2 donja i imam 2 potpuno suprotna iskustva. Oba su bila kao i tvoji, ukoso, blni za poludit. prvi sam vadila po hitnom postupku jer sam se jedno jutro probudila i nisam mogla više zinuti. doslovno
    to sam vadila u gundulićevoj. 2 tjedna sam se oporavljala. katastrofa, izmesarili su me da mi je pola bilo dosta

drugi sam vadila privatno. za razliku od gundulićeve niš nije čupao, samo lijepo zarezao (dosta duboko) i izvukao zub. sašio i to je to. oporavila sam se za čas. iduće jutro sam se normalno ustala, otišla na fax i zaboravila da sam dan prije vadila umnjak

tako da, ne ovisi sve baš o tome kakav ti je umnjak (iako je to jako bitno, naravno) nego i tko ti ga i kako vadi
    nadam se da imaš dobrog 'vaditelja'

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Boxica, ma sve se tu već zna...cijelu tu priču smo zubar i ja prošli već i pričali kako bi se to "jednog" dana vadilo...zato je i došlo sad do toga da je situacija kakva je...jer je on svijestan šta je na stvari...a sve se mislim da mu kažem da me pošalje oralnom u Zd pa nek tam zarežu, izvade i gotovo.

Samo se ja dvoumim i nisam pametna dal da na cijeli taj "šou" odem sad dok sam još trudna ili nakon poroda...jer poučena prijašnjim iskustvom;sve je prošlo relativno ok, ja za tjedan dana bilo ko beba ništa ko da nije ni bilo, al sam zato tjedan dana bila na brufenima i ketonalima, popila čudo antibiotika i neznam čega sve ne...a o bolovima čeljusti(baš kosti) da ne pričamo jer je zub bil ful duboko....
    Pa me tu cima ta famozna dvojba...kaj je pametnije za izvest...a velim, tva bitna mi stučnjaka u odluci igraju ping-pong a na meni se bu prelomilo ako se nedaj bože upali.

Ideje?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

uf, Lupe... meni su oba donja umnjaka rasla tako ukoso, gotovo vodoravno... lijevi mi se upalio u trudnoci i to naravno na moru i naravno za vikend kad nije radila hitna u Zadru (za nepovjerovati da usred sezone u subotu u gradu Zadru nema hitne stomatologije!!!)... jedva sam namolila farmaceutkinju da mi da neki antibiotik koji je dozvoljen u trudnoci jer sam vec pocela povracati od bolova... na kraju sam ga operirala nakon poroda, iskasapili su mi pola celjusti jer je korijen imao kuke kojim se zahaklao za meso pa su morali piliti i piliti da bi olabavili zub, a posto dojimo, nisam smjela popiti nista jace za bolove i to je bio uzas jedan ali bas uzas!
    tako da ti je mozda bolje da to obavis prije poroda jer prolaziti takvu torturu dok imas malu bebu koja zahtijeva brigu 0-24 je stvarno grozota...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Vec sam pisala (ako se ne varam i na ovom topicu, takodjer) kako su prosla moja dva izvadjena umnjaka (gornji i donji), plus jedna donja sestica. Bez lijekova protiv boli, antibiotika i bilo kakve druge drame. Nisam znala ni kad je izvadio zube, a ni poslije. Ama bas nista nisam osjetila.

Nadam se samo da doktor jos uvijek radi - imam zub za vadjenje i pazljivo ga cuvam do sljedeceg posjeta Zagrebu... nema sansi da pustim nekom drugom zubaru da mi prilazi s klijestima. Jok.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kaae, kod kojeg kirurga si vadila umnjak?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

vadila sam sve umnjake s nekih 20g jer su bili ispod sedmica.
    to sto su tebi izbili laksa je varijanta od ove moje di ti pile kost da dodju do nje.
    sve je proslo ok.
    bit ce i tebi. samo hrabro

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I moji svi umnjaci su vani odavno, izvađeni u 20-ima jer nisu imali mjesta za potpuno nicanje u mojoj čeljusti.
    Sve ih je povadio dr. B. Perić iz KB Dubrava, kojeg toplo preporučam, bez ikakvih problema

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Priključit ću se ovdje jer mi treba dobar oralni kirurg. Ne moram vaditi umnjak ali jako kompliciranu gornju šesticu s korijenom debelo u sinusu, moguće su komplikacije. Jako mi je hitno, jer već pijem treću dozu antibiotika (nije sve zbog zuba) a zub i dalje boli i nisam sigurna koliko dugo ću moći trpiti te bolove prije nego završim u Vrapču. Imam jedno užasno iskustvo s privatnim oralnim kirurgom pa me dodatno strah. Molim neku preporuku za nekog normalnog, obavezno mora biti kirurg. Ako slučajno ne nađem nikog privatno, koliko se dugo čeka u dubravi (i mogu li uopće tamo ako živim u zapadnom dijelu grada?). Na stomatološki ne bi, isto gadno iskustvo (ma mogla bih napisati knjigu o problemima sa zubima). Puno hvala na svakoj preporuci.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ajme i ja trebam vaditi umnjak gore lijevo...u zadnjoj trudnoći me prvi put zabolio..to je bila bol gora od one dok sam rađala..tad me bolio tako strašno i nikad više..sad tu i tamo osjetim neku tupu bol..ali skroz je ukoso i kako je izlazio tako je i trunio..a ne mogu se ohrabrit nikako..čula sam puno više loših iskustava,nego dobrih..strašni bolovi nakon vađenja(i po 7-8dana nakon vađenja)..planiram to napraviti u veljači,kad mm bude doma..muka mi je čim pomislim na to..

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •