-
[
sa uputnicom za oralnog kirurga mozes gdje hoces. preporuka svakako za Dubravu i dr Perica. jedino ne znam kojim danom ima ambulantu, ali to provjeri telefonom. ako moze, zub se odmah izvadi, a ako je nesto komplicirano naruce te za operaciju.
sretno u svakom slucaju
QUOTE=Tattoo;2310834]Priključit ću se ovdje jer mi treba dobar oralni kirurg. Ne moram vaditi umnjak ali jako kompliciranu gornju šesticu s korijenom debelo u sinusu, moguće su komplikacije. Jako mi je hitno, jer već pijem treću dozu antibiotika (nije sve zbog zuba) a zub i dalje boli i nisam sigurna koliko dugo ću moći trpiti te bolove prije nego završim u Vrapču. Imam jedno užasno iskustvo s privatnim oralnim kirurgom pa me dodatno strah. Molim neku preporuku za nekog normalnog, obavezno mora biti kirurg. Ako slučajno ne nađem nikog privatno, koliko se dugo čeka u dubravi (i mogu li uopće tamo ako živim u zapadnom dijelu grada?). Na stomatološki ne bi, isto gadno iskustvo (ma mogla bih napisati knjigu o problemima sa zubima). Puno hvala na svakoj preporuci.[/QUOTE]
-
Privatno ti radi i ima ugovor s Hzzo Zoran Ivasovic, Poliklinika ident u Jurisicevoj. Jedan od boljih oralnih kirurga kojem i njegovi kolege profesori salju svoje pacijente. Meni je u trudnoci vadio odkrhnutu sesticu i bilo mi je za 5!!!
-
Jel sigurno radi preo hzzo-a ja isto trebam!?
-
Kirurgiju radi preko Hzzo, sigurno. Samo plombe, ne!
-
da, da kirurgiju, ja imam paničan strah i mrzim bolnice, na fakultetu sam imala manji zahvat ,a u kb dubrava kao djete 3 puta, i ne mislim ići više tamo
-
Ja sam vadila umnjak u 11. mjesecu, znači prije nekih mjesec i pol. Prije toga sam zaradila gadnu upalu trigeminusa i takvu bol nisam iskusila ni za vrijeme poroda. Uzrok je bio umnjak. Odahnula sam kad sam ga se riješila (kod moje vlastite zubarice, svaka joj čast) iako je rastao ukoso i svakako, ali je bio na donjoj čeljusti pa je to išlo dobro i relativno brzo. Mislim da mi je lokalna anestezija teže pala od samog zahvata, ali sve u svemu - dobro i brzo, a i oporavak je bio ok. Sretno svima koji to moraju obaviti - unatoč strahu i nelagodi, ja sam se spasila!
-
Kod mene moj zubar ne dolazi u obzir jer se ne radi o umnjaku vec o zametku zuba 6-tice koji nije nikada izrastao i sad radi duboko u celjusti! Treba pilati kost i sl!
-
e a jel moguće da ja zbog umnjaka imam učestale glavobolje? nisam ni sigurna jeli to glavobolja ili od te tupe boli umnjaka koju ponekad osjećam da me boli glava...
-
Je, mene od ovoga zna boliti glava i uho pogotovo!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma