Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: 6 mj. kod endokrinologa zbog debljine

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno 6 mj. kod endokrinologa zbog debljine

Cure ima li tko ovakav slučaj? Bili smo na redovnoj kontroli kod pedijatrice sa 6 mjeseci i šalje nas u utorak kod endokrinologa jer A. ima 13710 grama a samo je na siki, s tim da smo od 4,5 mj. pili i sokiće od šljive pa je manje dobijao na kilaži nego kad je samo sikio (tada po 2 kg mjesečno, a sada u mjesec i po).
    Rekla nam je da nastavimo samo sa sikom i da ne uvodimo nikakvu drugu hranu?!
    Šta vi mislite?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja bih ti samo htjela reći da je moj brat imao 13 kg sa 6 mjeseci. isključivo dojen. svi su padali u nesvjest ali eto ga sad normalne kilaže (dobro i ne baš, ima 33 g. oženjen!).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ti nemam kaj reći osim da tvom bebaču zavidim na kilaži. Moja Rina s godinu i pol još nema ni 10 kila!

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj samba prvotno napisa
    Ja ti nemam kaj reći osim da tvom bebaču zavidim na kilaži. Moja Rina s godinu i pol još nema ni 10 kila!
    Potpisujem. Mejra 26 1/2 mjeseci ni 13 kg. (ma ne sekiram se ja, prava manekenka )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ah
    i moj I je sa 6 mj imao preko 12 kg , sa godinu preko 15
    sad sa 3.5 god ima 20

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi smo na najboljem putu da vas sustignemo, Rio je sa 2 mjeseca imao 7320 g! Isto tako dobiva po dvije kile mjesečno. Nama je pedijatar rekao da dok je isključivo dojen da nema problema jer majčino mlijeko ne veže masti, a da ga hranim adaptiranim, onda ne bi bio baš sretan, jer se onda veže voda u organizam, što stvara razne probleme. Koliko sam shvatila iz sličnih tema, svaki pedijatar ima drugačije mišljenje o prirastu težine, pa kako naletiš. Mislim da bi bilo dobro potražiti i drugo mišljenje.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Moj sin je sa 6 mj imao 11kg.Imao je povećane jetrene probe(slučajno otlkriveno) pa smo išli na rebro,ne znam na koji odjel(al mislim da je bilo nešto u vezi endokrinologije,dijabetesa i sl.),doktoru za jetru. On se svemu samo slatko nasmijao,rekao da su mu povišene jetrene probe radi debljine,nije se radi toga uzrujavao kad je čuo da je mali samo dojen,predložio je, sa smiješkom(kao zna da je to sa malima teško ili nemoguće) da mu probam malo manje davati jesti.Također kad smo počeli sa dohranom,odmah je počeo manje dobivati na težini nego kad je bio samo dojen.On je npr bio 2 tjedna u bolnici zbog bronhiolitisa i svejedno je dobio 1 kg.
    ja bi tražila drugo mišljenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •