Stranica 10 od 18 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 879

Tema: Trudnice 2011 (dvojke,trojke...)

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ninochka jesam ja dobro shvatila da ti spavas u petrovoj a preko dana ides doma?
    koja fora,nadam se da ce tako biti i meni ako cu morat u bolnicu,stvarno blizu živim...
    ja osjetim bebice samo na lijevoj strani i to jako zato sto je jedna okrenuta na glavicu a drugapopreko tako da imaju nogice na istom mjestu

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

nema me par dana i odmah toliko novih trudnica ! dobrodošlica svima !
    Tibi ~~~~~~~~~~~~~~ da čim kasnije otvoriš ljetnu sezonu poroda.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

TRUDNICE U 2011.g. (termini poroda)

Tibi - 04.06.2011.
    sbonetic - 04.07.2011.
    vilenjak - 05.07.2011.
    love2me - 05.07.2011.
    nina1 - 10.07.2011.
    pinky - 04.08. 2011.
    ninochka28 - ???
    aneri - 13.08. 2011.
    ivanova - 26.08.2011.
    blizanac - 14.10. 2011.
    fresia - 14.10.2011.
    makica - 16.12. 2011.
    arizona311- 23.12.2011.
    ANGEL_26 - 23 .12. 2011.

MAME U 2011.:

sandric 16.2.
    denny 11.4.

ninochka28 dobro nam došla jel može termin da dopunimo

lista nam je prekrasna

Tibi draga još malo i mrvice stižu šaljemo vam velike

svim puno ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve

pinky super za nalaz i lijep napredak za bebice

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj ivanova prvotno napisa Vidi poruku
    ninochka jesam ja dobro shvatila da ti spavas u petrovoj a preko dana ides doma?
    koja fora,nadam se da ce tako biti i meni ako cu morat u bolnicu,stvarno blizu živim...
    ja osjetim bebice samo na lijevoj strani i to jako zato sto je jedna okrenuta na glavicu a drugapopreko tako da imaju nogice na istom mjestu
    Ma u Petrovoj ako vodiš trudnoću na ovom odjelu di sam ja te svaki put nAručuju kao primitak u bolnicu i onda u praksi te zadrže do drugi dan da ti sve naprave i onda ak je ok te puste doma do slijedeće kontrole upravilu nekih svakih tri tjedna.

Moj službeni termin 19.7.,a ja se nadam barem do 10.6 zdurat

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tibi - 04.06.2011.
    sbonetic - 04.07.2011.
    vilenjak - 05.07.2011.
    love2me - 05.07.2011.
    nina1 - 10.07.2011.
    ninochka28 - 19.07.2011.
    pinky - 04.08. 2011.
    aneri - 13.08. 2011.
    ivanova - 26.08.2011.
    blizanac - 14.10. 2011.
    fresia - 14.10.2011.
    makica - 16.12. 2011.
    arizona311- 23.12.2011.
    ANGEL_26 - 23 .12. 2011.

MAME U 2011.:

sandric 16.2.
    denny 11.4.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

blizanac kak je prošla kontrol jel sve ok ?

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hvala svima na dobrodošlici
    Imam jedno pitanje, već sam pisala o kontrakcijama, a sad me zanima da li je normalno osjećati i lagane bolove kao menstrualne? Pišite kako u vas to izgleda..

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo mene opet u bolnici, sada će me sigurno drzat do kraja.
    love2me je normalno je to su ti kontrakcije. Ja ih nemam ali mi je sestra u bolnici opisala ovako da počne bol od kićme i prenese se na maternic u,rekla je da boli kao menstrualna bol i trbuh se stvrdne.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj sbonetic prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene opet u bolnici, sada će me sigurno drzat do kraja.
    love2me je normalno je to su ti kontrakcije. Ja ih nemam ali mi je sestra u bolnici opisala ovako da počne bol od kićme i prenese se na maternic u,rekla je da boli kao menstrualna bol i trbuh se stvrdne.
    Ugodan boravak ti želim koliko on može bit i da izdržite što duže 3u1. I mene je malo počela hvatat panika(ponekad) da ne krenu prije van, nikako dočekat sljedeći pregled.....

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

a di nam je blizanac?!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

blizanac draga što se događa jel sve ok kak je prošlo na kontroli ??

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj love2me prvotno napisa Vidi poruku
    Ugodan boravak ti želim koliko on može bit i da izdržite što duže 3u1. I mene je malo počela hvatat panika(ponekad) da ne krenu prije van, nikako dočekat sljedeći pregled.....
    mene isto zadnjih dana hvata panika... mislim da imam kontrakcije jer osjećam nekakvo pulsiranje ali nemam nikakve menstruacijske boli , niti u kičmi ... jedno što mi se zna ponekad stvrdnuti trbuh
    odkad sam na pregledu saznala da sam uloživa od onda mi se svakakvi scenariji vrte glavom

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nina1 to ti je normalno, mene su bile uhvatile te kontrakcije baš negdje oko 30-tog tjedna i tada sam bila u bolnici pa ih pitala je li to normalno, oni su rekli da je i da se ništa ne brinem. Mene su držale možda par dana i poslije ih više nisam osjećala. Jedino što me sada muči je bol u preponama i zdjelici, ali i za to su mi rekli da je normalno jer ipak mi blizo mame nosimo i puno veći teret nego trudnice koje nose jednu bebicu . Zato draga opusti se i uživaj
    nego u bolnici sam srela našu dragu ninochku koju lijepo pozdravljam , baš je slatka trudnica sa onim svojim okruglastim trbuščićem
    a mene su još malo pustili doma jer je sve super

blizanac avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

pozdrav drage moje,baš mi je drago sto nas je sve vise i vise.Kontrola je prosla masala ok jedna beba teska 141g.a druga 112g.sve je ok zatvorena sam nekoristim vise utrogestan.Poslije kontrole sam otisla kod svojih roditelja,oni nemaju internet tako da vam nisam mogla pisati.Jedna posteljica visoko a druga nisko.pozdrav

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

ibi0baš super što si doma i što je sve uredu Meni je moj rekao da ako dočekam 36. tj. idem u bolnicu do kraja. Nije da mi se ide ali sve za
    Posljednje uređivanje od love2me : 02.05.2011. at 19:50

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i meni je to rečeno love. sad mi je cilj da dočekamo 36. tjedan 3 u 1 i doma.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Tibi draga hvala ti, baš si me umirila ovim što si napisala i što si napisala da je ta bol u preponama ok, jer me i to rastura zadnje vrijeme
    Drago mi je da si opet malo došla doma
    Sutra idem u bolnicu na dogovor kad bi me trebali zaprimiti.
    I ja se nadam da će mi biti rečeno kao i vama 36 tjedan

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Jedino ja grijem krevet u bolnici ali barem sam pod kontrolom svaki dan, kako je to od doktora do doktora drugačije...tu u Petrovoj ima puno cura s blizancima koje su hospitalizirane da budu samo po nadzorom.Još da izdrzim 5 tjedana pa mogu rodit!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Jedino ja grijem krevet u bolnici ali barem sam pod kontrolom svaki dan, kako je to od doktora do doktora drugačije...tu u Petrovoj ima puno cura s blizancima koje su hospitalizirane da budu samo po nadzorom.Još da izdrzim 5 tjedana pa mogu rodit!
    Kako izgleda nadzor u Petrovoj? Baš me zanima, jeli ono dobar dan kako ste danas ili se radi Uzv, gin pregled češće ili neke pretrage....

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

eto i mene iz bolnice dečki su veliki 1600 g i 1520 g i dr. kaže da je savršeno nisam otvorena i za 3 tjedna opet i onda vjerojatno ostajemo do kraja...meni su rekli da moram doći do 34 tj

Tibi kada ti ideš ponovo...baš me zanima da li čemo se ponovo sresti

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bravo ninochka, drago mi je da je sve ok i super su ti težine bebica . I mene su zaprimili u 34.tt ali obzirom da je sve super, doktor me otpustio na još 2 tjedna, tako da se u bolnicu vraćam 17.
    love2me nadzor u Petrovoj sve ovisi od slučaja do slučaja. Moje iskustvo je otprilike svaka 2 tjedna uzv i gin pregled, te kks, crp i uk, do recimo 33 tjedna svaki dan slušanje otkucaja sa baby watcherom, a u kasnijim tjednima svaki dan ctg. Ako imaš dijabetes, onda ide svako jutro vađenje krvi. Osim toga svaki dan mjerenje tlaka i temperature, a ako imaš problema sa tlakom, mjeri se i po više puta dnevno. Ali da, svodi se uglavnom na dobar dan kako ste danas?
    sbonetic proći će i to, važno da se ti tamo osjećaš sigurno i pod nadzorom . I ja sam do nedavno tako razmišljala, ali s obzirom da mi je zadnja hospitalizacija bila jako traumatična zbog patologije u sobi (neću u detalje, ali prestrašno iskustvo) jako sam sretna što me pustio doma.

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mislim da ni meni to ne gine! s koliko tjedana otprilike dodu cure? ja sam sad 24.

dragoness avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

kako me nije bilo na forumu, tako sam nekako i ispala sa liste

eto samo da se javim i da prijavim kako su moji dečki došli na svijet 21.04. carskim rezom zbog pozicije prvog. 2330 i 2800 gr.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

čestitke na malim prinčevima od

dečki dobro nam došli

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vidim da je bilo pitanja što mi se dogodilo-nisam vas htjela opterećivati, no možda je i dobro napisati iskustvo jer ništa slično nisam uspjela googlanjem pronaći, a ni doktor se nije mogao sjetiti sličnog slučaja u proteklih nekoliko godina.

Znači bila sam u 17tt, sve je bilo idealno, idealna trudnoća. Pri jutrnjm mokrenju baš mi nekako nije išlo i ja sam pokušala «pojačati» mlaz, kad ono iz mene izletio mjehur, nisam bila sigurna «iz koje rupe», doslovno je visio iz mene, a ja sam se užasno uplašila. Zamotala sam ga u ručnik, otišla do keveta (nema smisla s visećim mjehurom sjediti na wc-u) i pozvala hitnu, cijelo vrijeme sam se tresla "ko šiba" i nadala da se ipak radi o moraćnom mjehuru.
    Kad je došla hitna i odmotala ručnik rekli su kako ne vide nikakav mjehur, samo mokar ručnik, valjda se mjehur probušio od mog tresenja.
    Uglavnom u bolnici (SD) je utrđeno da je donja beba ostala bez plodne vode (prolaps vodenjaka), pretpostavili su da je uzrok infekcija, brisevi su i taj dan bili uredni, a sva plodna voda je bila iscurila pa ju nisu uspjeli poslati na analizu. Odmah mi je rečeno da su šanse da izdržim trudnoću male. Bila sam u bolnici 3 tjedna, bebe su i dalje rasle, i normalno se razvijale, čak i ova bez vode. Šibnuli su mi odmah i jednu turu antibiotika da spriječe daljnju infekciju. No nakon 3 tjedna u bolnici jednu noć me uhvatila zimica, ujutro sam osjetila bolove, mislila sam da je kao i uvijek do sada probava, no ispostavilo se da si trudovi, pojavila se krv to je i bio «game-over».
    Kasnije je pronađena e-coli u mirobiološkom uzorku, no i sam dr Vlaisavljević mi je mailom javio da je vjerojatan infekcija moguć uzrok, no i pored toga da je nađena esherichia nije sigurno da je ona uzrok. Očito je da ovakvih situacija baš i nisu imaliu praksi i da baš i nemaju puno saznanja o ovako nečemu. Čekam sad da ponovimo briseve i da utvrdimo strategiju za idući put.
    BTW idući put vraćamo samo po jedan zametak, ovo s duplićima je stvarno kocka, imamo još 5 smrzlića i već sam se i zapisala na listu čekanja za idući IVF u MB.
    Nema predaje, ovaj put bebama nije bilo suđeno, možda je i bolje ovako nego da sam rodila u 24 ili 25tt i binula o inkubatorima i razvoju i bolestima i o zna čemu sve još vezanom uz nedonošće.
    Idući put želim bolnicu vidjeti tek u 40tt. Naime, ležanje na SD je bilo deprimirajuće, pogotovo u sobi bez TV signala i bez kupaonice. A u apartmanu s TV signalom i kupaonicom je krevet bio toliko neudoban i pun rupa da u njemu nitko ne bi izdržao dulje od tjedan-dva.
    Ne bih se čudila da sam e-coli pokupila na bolničkom WCu li na zajedničkim tuševima. Ja sam jedva čekala da izađem iz bolnice i da se riješim neudobnog kreveta i ne baš zdrave bolničke hrane (niti jedan dan nismo dobili voće, čak niti jabučicu, prehrana se uglavnom bazirala na krupiru i riži i zelje salati).

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Tibi - 04.06.2011.
    sbonetic - 04.07.2011.
    vilenjak - 05.07.2011.
    love2me - 05.07.2011.
    nina1 - 10.07.2011.
    ninochka28 - 19.07.2011.
    pinky - 04.08. 2011.
    aneri - 13.08. 2011.
    ivanova - 26.08.2011.
    blizanac - 14.10. 2011.
    fresia - 14.10.2011.
    makica - 16.12. 2011.
    arizona311- 23.12.2011.
    ANGEL_26 - 23 .12. 2011.

MAME U 2011.:

sandric 16.2.
    denny 11.4.
    dragoness 21.4.

oprosti strumpfice, ali tvoj post ću pročitati kad rodim, sada nemam snage. šaljem ti puuuuno zagrljaja

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Piky, ne trebaš se ispričavati, sve OK, ja jedva čekam da dobijemo zeleno svjetlo i ponovo krenemo u akciju .
    Začuđujuće se dobro osjećam, furam skroz na pozitivu i vjerujem da ću do kraja godine ponovo biti trudna sa jednim od smrzlića.

Od prvog dana smo znali da se priča može ovako završiti i iskreno govoreći nakon ovoga bi me strah bilo ići kod nas u ZG na IVF jer kod nas zbog glupog zakona vraćaju sve oplođene zamtke, a više stvarno ne bih namjerno riskirala s višeplodnom trudnoćom, slovenci su nam lijepo savjetovali vraćanje samo jednog zametka i točno tako ćemo ubuduće i postupiti, nema više kockanja...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

dragoness čestitam ti od srca i želim veliku dobrodošlicu tvojim dečkima
    A u kojem tjednu si rodila?

štrumpfice jako mi je žao , proživjela sam nešto slično pa te potpuno razumijem ... Želim ti puno snage za dalje i kad se malo oporaviš psihički i fizički, želim ti da ti trudnoća uspije iz prve i bude uredna i školski do kraja

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Strumpfice iskreno mi je žao što si to doživjela. To je moralo biti stvarno grozno. I ja se trudim koliko i Pinky da zaobilazim takve vijesti ali opet s druge strane moram čitati i te tužne priče tako da znam prepoznati te neke simptome i tako eventualno, ako je u mojoj moći na vrijeme reagirati i možda eventualno spriječiti da mi se nešto takvo ne desi.
    Hvala ti što si tu priču podijelila s nama.
    Tvoja sreća u ovoj tužnoj nesreći je da imaš još smrzlića i ne sumnjam u tvoj konačni uspjeh.
    Drži se

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ovo što se meni desilo je toliko neobično i rijetko da sumnjam da će se uskoro ikome ponoviti tak da se ne morate brinuti
    Mislim da se ovo što mi se dogodilo nije moglo spriječiti jer stvarno niti u jednom trenu nije bilo nikakvih simptoma ili pokazatelja, jednostavno je tak moralo biti

A u bolnici sam vidjela da se čuda događaju i da "otpisani" rađaju zdravu djecu, bitno je biti uporan i vjerovati, tako da vjerujem da se ovo više neće ponoviti

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Strumpfica jako mi je zao šta ste to morali proći! Zelim ti puno sreće i da uskoro ostvarite trudnoću!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

strumpfica nemas pojma koliko mi je zao,ja sam se jedva bila oporavila kad sam cula tužnu vijest za tebe! zelim ti puno puno srece drugi put!
    to je bila e coli u mokraci?

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Primila jučer i danas dexametazon i još moram primit 3 dana , boli guza od toga!!! Dr. rekao još 6 tjedana i carski!!!!jedva čekam!

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ivanova prvotno napisa Vidi poruku
    strumpfica nemas pojma koliko mi je zao,ja sam se jedva bila oporavila kad sam cula tužnu vijest za tebe! zelim ti puno puno srece drugi put!
    to je bila e coli u mokraci?
    ne,e coli su našli tek nakon poroda tj pobačaja u mikrobiooškim nalazima, bit će da je zakukuljena negdje u mom tijelu. na niti jednom prijašnjem nalazu je nije bilo...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Strumpfice žao mi je zbog svega što si proživjela. Želim ti što prije da ostvariš svoj san

Sbonetic prvo sam pročitala 6 dana ,tek iz drugog puta shvatim. Neka ti vrijeme brzo prođe i da izdržiš naravno bar još 5 tj.
    Kako je u bolnici?

Ja idem tek u utorak na kontrolu nikad dočekat....

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sve se to izdrzi, danas radili ultrazvuk imaju 1600 g i oba su okrenuta glavicama na dole, sutra pregled i u ponedeljak najvjerovatnije me puštaju još 10 dana, pa će mi doma vrijeme brze proći!

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Danas me puštaju kući na dva tjedna nitko sretniji od mene, pregled napravljen i dalje sam zatvorena i sada samo da još izdrzimo 3u1 do 37 tjedna!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja jučer dobila nalaze urinokulture i opet nakon samo mjesec dana mi se vratio streptokok...baš sam ljuta

nadam se samo da bu s bebicama sve ok ali sada mi ne gine hospitalizacija do kraja trudnoće

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

ninochka28, nadam se da ćeš se brzo riješiti beštije, drži se !
    Ja moram u bolnicu 01.06. Tada ću biti u 34-35 tt. Tješim se da sam dugo i ovako izdržala.
    Posljednje uređivanje od nina1 : 06.05.2011. at 15:49

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

sbonetic super da ideš doma, ma bit će to sve ok
    ninochka, uff baš mi je žao što ti se vratio streptokok . Nadam se da ćeš ga brzo izliječiti. Je li se sad moraš javiti u bolnicu zbog toga? Možda se onda i vidimo tamo 17. kad i ja dođem...
    nina1 ma super to ide kod tebe, ne brini . Ako i dalje bude sve ok, a nema razloga da ne bude, možda te zadrže par dana radi pretraga i još malo te puste doma. Vidiš kako je meni i sbonetic bilo. Isto su nam svaki put rekli da ostajemo do kraja i onda bi nas još malo pustili
    drage moje, puno ~~~~~~~~~~~~~~~ da izdržimo sve do 37.-38. tjedna

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tibi zvala sam ih i javio mi se onaj specijalizant (mali vrckasti s bradicom) i rekao da nema potrebe da dolazim prije kontrole...mislim da niti nema smisla jer izgleda da ljekovi ne djeluju nego će me vjerojatno ostavit u bolnici i paziti kod poroda da se nešto ne desi dečkima...a baš su me našle beštije zekati pred kraj...a kaj je najbolje to je samo nalaz urinokulture, još čekam nalaze briseva pa da vidim što se još skriva

uglavnom mislim da čemo se svakako vidjet

btw. i meni već duže vrijeme govore da ću ostati do poroda i svaki put me puste doma

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ninocka, jesi li prije ikako radila briseve? otkad si zatrudnila?
    jel ovo bila neka rutinska pretraga ili si imala kakvih simptoma?
    ja sam imala strep.b u 12.tt, popila 2 kutije klavocina i nakon toga je nalaz bio ok.
    ne znam trebam li ponavljati briseve, dr. ništa nije spominjao

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ninocka, jesi li prije ikako radila briseve? otkad si zatrudnila?
    jel ovo bila neka rutinska pretraga ili si imala kakvih simptoma?
    ja sam imala strep.b u 12.tt, popila 2 kutije klavocina i nakon toga je nalaz bio ok.
    ne znam trebam li ponavljati briseve, dr. ništa nije spominjao
    radila sam negdje u 12 tt briseve i tada sam imala ureaplasmu i nakon toga sve je bilo ok do 23 tt kada su mi u urinu našli strep.b i onda sam bila 10 dana na inekcijama u bolnici i nakon toga mi je sve bilo ok, nalazi uredni.radili su mi briseve ponovo jer je strep.b zeznuta beštija koja može prividno nestati a i jako ju je teško maknut što je u mojem slučaju dokazano...opet je tu...pretpostavljam da ju mogu očekivati i u nalazu briseva

ja bi na tvom mjestu ponovila briseve jer si ipak bila pozitivna na njega mada je meni rečeno da se ne brinem tokom trudnoće toliko o tome jer on zapravo postaje opasan tek kod poroda i potrebno je dobit neki antibiotik da ne pređe na bebe...tako da ako si ga u bilo kojem trenutku imala olbavezno moraš to kod poroda naglasiti

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Tibi ti si već 36 tjedan , ajme kako lijepo uskoro stizu tvoji bebači!!!

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Čitam sad da ste sve radile briseve tijekom trudnoće. Ja sam pitala i svoju soc. gin i privatnog gin. da li to trebam raditi pa su rekli da ne.
    Tek sam sad radila briseve na aerobe. Nadam se da su ok i da ako imam nešto da nije naštetilo curama.
    Urinokulturu sam radila više puta i uvijek je nalaz bio ok. Nije mi sad jasan taj princip rada, nekome briseve prije, nekome kasnije. Pa zar to ne bi trebalo biti univerzalno ?
    Tibi pozlatile ti se riječi.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj nina1 prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam sad da ste sve radile briseve tijekom trudnoće. Ja sam pitala i svoju soc. gin i privatnog gin. da li to trebam raditi pa su rekli da ne.
    Tek sam sad radila briseve na aerobe. Nadam se da su ok i da ako imam nešto da nije naštetilo curama.
    Urinokulturu sam radila više puta i uvijek je nalaz bio ok. Nije mi sad jasan taj princip rada, nekome briseve prije, nekome kasnije. Pa zar to ne bi trebalo biti univerzalno ?
    Tibi pozlatile ti se riječi.
    A gle ima to sve svoj + i -
    recimo ja gledam svoje frendice koje vode trudnoću kod socijalnog dr. i pola ih nije ništa od tih pretraga radilo i uvijek sve na kraju dobro prođe...mi koje vodimo trudnoću u bolnici napravimo hrpu toga i onda ispadne da se samo cijelo vrijeme živciramo. ja stvarno mislim da bi se možda i kod njih našlo nešto od tih beštija...no uglavnom se večina tih dr. slaže u jednom a to je da što se manje prčka to bolje.te sve beštije su uglavnom opasne na početku trudnoće a ne toliko kasnije osim tog famoznog strep. b koji je opasan na porodu.
    ma što manje znaš to bolje...manje sekiracije

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ja sam radila dva puta briseve, u 14.tj. pa u 24.tj. i mislim da ću idući tjedan opet. Bili su uredni. Ja svog gin. uvijek malo davim jer sam u strahu otpočetka,urinokulturu radila 3 puta, a KKS 4. Uvijek sve uredno. Jadnom čovjeku sam dosadila, vazda mi je nešto....

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

istina je da sve ima svoj + i -
    sve je to ok dok je sve ok, ali dok se desi nešto onda se svi pitamo zašto nas nisu bolje kontrolirali
    neki put i ja mislim da je bolje da što manje znam ali mi koje smo do te trudnoće došle jako teško se ne možemo baš samo tak opustiti
    ja sam isto radila x puta KKS (anemija) i 3 puta urinokulturu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja svaki mjesec radim kks i urin, faktore koagulacije (jer sam na heparinima), 2x sam već vadila rh i kg (moram još jednom, jer sam negativna, muž pozitivan), 2 puta vadila tsh (moram još jednom, jer sam na euthyroxu), briseve radila 2x, radila ogtt (jer su bebe velike pa je mislio da imam dijabetes)...

od srijede prije do srijede poslije uskrsa sam 8x vadila krv...

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja nisam uopce radila briseve
    uirinokultura mi jednom nije bila u redu(e coli) i poslije sterilna i rekao mi je da ne trebam ponavljati!

Stranica 10 od 18 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •