Pokazuje rezultate 1 do 50 od 879

Tema: Trudnice 2011 (dvojke,trojke...)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pinky super za tvoje velike bebice, samo neka one i dalje lijepo napreduju i sve bude ok i odlično za nalaz ogtt-a
    ninochka28 baš sam se pitala gdje si nam. Dobrodošla na ovu temu i da izdržiš barem do 36. tt ~~~~~~~~~~~~~. Vidim da nas prati isti doktor . Da li ležiš kad u bolnici ili dolaziš samo na kontrole?
    zo hvala draga što nas bodriš
    držite mi se drage moje
    p.s. ne mogu vjerovati da sam prva na listi za porod

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

[QUOTE=Tibi;1876798]pinky super za tvoje velike bebice, samo neka one i dalje lijepo napreduju i sve bude ok i odlično za nalaz ogtt-a
    ninochka28 baš sam se pitala gdje si nam. Dobrodošla na ovu temu i da izdržiš barem do 36. tt ~~~~~~~~~~~~~. Vidim da nas prati isti doktor . Da li ležiš kad u bolnici ili dolaziš samo na kontrole?

hej tibi dugo se nismo čule
    prošli mjesec sam ležala jedno 10 dana jer sam primala inekcije za streptokok, inaće dolazim i ostajem preko noći i idem doma
    u pon idem ponovo i iskreno se nadam da me neće ostaviti do kraja
    nego zanimA me ako netko ima slično iskustvo...naime ja bebe osječam već negdje od 17 tj.(veće su za tri tjedna po uzv) međutim meni se stalno čini koda da osječam samo jednu jer sve što osječam je uglavnom na desnoj strani?!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •