Pokazuje rezultate 1 do 50 od 879

Tema: Trudnice 2011 (dvojke,trojke...)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo i mene malo...
    Drage cure, oduševljena sam koliko vas je koje ste se približile susretu sa svojim bebuškama , puno sreće vam želim, pogotovo Tibi - ona će otvoriti sezonu!
    Sbonetic, ninochka28 za ugodno druženje u bolnici, brzo će vrijeme proći i uskoro ćete se i vi maziti sa svojim malim žabicama! Sva se rastopim kad pomislim na sva ta sićušna i mirisna stvorenja koje će hrabre mame donijeti na svijet...
    Love2me, i ti si daleko dogurala, drago mi je što je sve super i što još ne moraš u bolnicu.

Ja sam zaglavila sa užasno jakim i bolnim kontrakcijama - manifestuju se kao jaki menstrualni bolovi koji se šire u prepone i krsta. Imam i miom koji otežava kompletnu situaciju.
    U nedjelju moram na serklaž... ne spavam od nedjelje i previjam se u bolovima, nadam se da su bebe dobro. Sad sam malo bolje pa vam se javljam.
    Dr smatra da nije ništa alarmantno, grlić srećom nije popustio. Vjerujem mu, iako strepim kako bebe podnose sve ovo.

Čuvajte svoje bebice!
    Mislim na sve vas, budite optimistične i hrabre - sve će biti super

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj fresia prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam zaglavila sa užasno jakim i bolnim kontrakcijama - manifestuju se kao jaki menstrualni bolovi koji se šire u prepone i krsta. Imam i miom koji otežava kompletnu situaciju.
    U nedjelju moram na serklaž... ne spavam od nedjelje i previjam se u bolovima, nadam se da su bebe dobro. Sad sam malo bolje pa vam se javljam.
    Dr smatra da nije ništa alarmantno, grlić srećom nije popustio. Vjerujem mu, iako strepim kako bebe podnose sve ovo.

Čuvajte svoje bebice!
    Mislim na sve vas, budite optimistične i hrabre - sve će biti super
    Fresia žao mi je što te tako boli, znam da je teško to izdržat ali bit će sve dobro, ostani pozitivna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •