Stranica 13 od 18 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 879

Tema: Trudnice 2011 (dvojke,trojke...)

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Super pinky, za velike bebice i odlične nalaze, kakvo je to olakšanje za mamu. Sigurno je divan osjećaj kad se već tako približiš susretu sa svojim buckicama
    Ninochka28, i tvoje bebani su velii, samo izdržite još malo u komadu. A za karticu užas - baš mi je žao, ja sam MM odmah svoju predala prije nego što su me ostavili u bolnici jer sam čula da se svašta dešava. Nadam se da ćeš od banke uspjeti dobiti povrat po osnovu zloupotrebe.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj fresia prvotno napisa Vidi poruku
    Super pinky, za velike bebice i odlične nalaze, kakvo je to olakšanje za mamu. Sigurno je divan osjećaj kad se već tako približiš susretu sa svojim buckicama
    Ninochka28, i tvoje bebani su velii, samo izdržite još malo u komadu. A za karticu užas - baš mi je žao, ja sam MM odmah svoju predala prije nego što su me ostavili u bolnici jer sam čula da se svašta dešava. Nadam se da ćeš od banke uspjeti dobiti povrat po osnovu zloupotrebe.
    ma ajde hvala bogu iz amexa su super pa čim sam im rekla da sam od tada u bolnici rekli su da ne brinem da neću morat to platiti

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

barem nešto dobro... kako ogavni ljudi mogu biti, krasti trudnici...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

samo želim reći da mi je ovo najljepša tema na Rodi. Sretno cure!

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Pinky, pa tvoje su cure pravi genijalci, drago mi je da je pregled prošao odlično i da je sve ok, još malo pa najvažniji susret u životu.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ninochka28 šta leziš u Petrovoj? ako da onda smo tu negdje jedna pored druge!!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj sbonetic prvotno napisa Vidi poruku
    ninochka28 šta leziš u Petrovoj? ako da onda smo tu negdje jedna pored druge!!
    ja sam ti u sobi br,4

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

To je odjel Pt1? Ja sam na CEF-U u apartmanu 130

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

da ja sam ti na pt1...došla bi te vidjeti ali nemrem hodati

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

drage buduće mamice, ja odlazim sutra u bolnicu, vjerojatno se ne vraćam prije poroda
    želim vam svima da čim duže izdržite 3u1 i da imate lagan i brz porod i još brži oporavak
    sretno svima !

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nina1,
    Sretno !!!
    Želim da ti porod prođe savršeno, i da ti upoznavanje sa zdravim i prekrasnim bebicama bude najljepši trenutak u životu!
    U to ime šaljem puno ~~~~~~~~~~~~
    Javi nam lijepe vijesti čim budeš mogla da slavimo

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Pozdrav svima
    ja sam još doma,bila sam na kontroli, otvorena sam za prst, bebice nije mjerio jer je bio u žurbi i kaže vidimo se za 15 dana.
    U planu je CR negdje sa 38 tj. ako ne bude prije...
    A meni tako vruće, uspjela sam navuć i prehladu, počela oticati sve više, dani sporo prolaze... čini mi se da nikad neće proć, dosadno.......
    Kako ste vi, kako podnosite vrućinu?
    Pozdrav curama u bolnici, držite se

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mene strasno bole noge a tek sam 12+4 sta li ce poslje bit ???

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo ja još dva tjedna i carski, nikako dočekat sada skupljam savjete mama blizanaca u bolnici da se pripremim sa svime šta mi je potrebno.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Evo ja još dva tjedna i carski, nikako dočekat sada skupljam savjete mama blizanaca u bolnici da se pripremim sa svime šta mi je potrebno.
    Podijeli i s nama što kažu nove mame
    Kako se ti osjećaš?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sbonetic, nina, sretno cure!!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

TRUDNICE U 2011.g. (termini poroda)

sbonetic - 04.07.2011.
    vilenjak - 05.07.2011.
    love2me - 05.07.2011.
    nina1 - 10.07.2011.
    ninochka28 - 19.07.2011.
    pinky - 04.08. 2011.
    aneri - 13.08. 2011.
    ivanova - 26.08.2011.
    blizanac - 14.10. 2011.
    fresia - 14.10.2011.
    hrabrica29 - 03. 12. 2011.
    TOMISLAVA - 11.12.2011.
    makica - 16.12. 2011.
    arizona311 - 23.12.2011.
    ANGEL_26 - 23 .12. 2011.
    nata - 28.12.2011.
    sumskovoce - 14.01.2012.

MAME U 2011.:

sandric 16.2.
    denny 11.4.
    dragoness 21.4.
    Tibi - 23.05.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

love2me me ja ti se informiram oko cijelog procesa oko carskog, šta mi sve treba da imam pripremljeno kod sebe i kakav je postupak poslije s bebama kada ih dobivaš....ali to ti se sve odnosi na Petrovu! Ja se super osjećam nikakvih tegoba nemam, sada se smijem i kretat pa idem i na kavicu ispred bolnice i druzim se s curama po bolnici, da nemam trbuha ne bi ni znala da sam trudna!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

love2me me ja ti se informiram oko cijelog procesa oko carskog, šta mi sve treba da imam pripremljeno kod sebe i kakav je postupak poslije s bebama kada ih dobivaš....ali to ti se sve odnosi na Petrovu! Ja se super osjećam nikakvih tegoba nemam, sada se smijem i kretat pa idem i na kavicu ispred bolnice i druzim se s curama po bolnici, da nemam trbuha ne bi ni znala da sam trudna!
    Baš mi je drago da si dobro I ja sam jutros nakon dugo vremena izašla malo u šetnju, i sad se super osjećam jer kuće mi je dosta a i nije me više tako strah jer ipak 36. tj. teče

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

love2me kada si imala zadnji ultrazvuk, kolike su bile kilazice beba?

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

love2me kada si imala zadnji ultrazvuk, kolike su bile kilazice beba?
    Bila sam u ponedjeljak, ali nažalost ih nije mjerio. Prije toga sam bila sa 32+6 i bile su 1935 i 2010. Nadam se da imaju preko 2200 već.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

TRUDNICE U 2011.g. (termini poroda)

sbonetic - 04.07.2011.
    vilenjak - 05.07.2011.
    love2me - 05.07.2011.
    nina1 - 10.07.2011.
    ninochka28 - 19.07.2011.
    pinky - 04.08. 2011.
    aneri - 13.08. 2011.
    ivanova - 26.08.2011.
    blizanac - 14.10. 2011.
    fresia - 14.10.2011.
    hrabrica29 - 03. 12. 2011.
    TOMISLAVA - 11.12.2011.
    makica - 16.12. 2011.
    arizona311 - 23.12.2011.
    ANGEL_26 - 23 .12. 2011.
    sumskovoce - 14.01.2012.

MAME U 2011.:

sandric 16.2.
    denny 11.4. 2 cure
    dragoness 21.4.
    Tibi - 23.05. cura i dečko

skinila sam natu i bugaboo jer su obje u 9.tt izgubile 2. bebicu
    cure drage, držite se i vibramo za vaše male junake
    Posljednje uređivanje od Pinky : 05.06.2011. at 20:24

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nata i bugaboo drage jako mi je žao

ja imam isto loših vjesti koje se vide u potpisu

svim ostalim trudnicama želim što lijepši ostatak trudnoće i one kojima se bliži porod želim što lakši,bezbolniji i najlijepši susret sa svojim bebicama

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme meni ana
    šta sad? šta to točno znači?
    uf, smrzla sam se

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

koliko ti je povišen marker? evo čitam: Kod žena mlađih od 45 godina povišene vrijednosti CA-125 u više od 95 posto slučajeva posljedica su drugih patoloških stanja i nemaju nikakvo dijagnostičko značenje u otkrivanju raka jajnika.
    Povišene vrijednosti nađene su i kod nekih dobroćudnih bolesti - endometrioza, ciste jajnika, upala jajnika i jajovoda, upala potrbušnice i akutne upale gušterače.

nadam se da je to od endometrioze kad ćeš ići provjeriti?

čitam na forum.hr-u:

"Kao prvo marker Ca-125 kao i ostali markeri nije 100% pozdano dijagnostičko sredstvo. Ono služi za postavljanje osnovane sumnje na tumorske tvorevine, konkretno u ovom slučaju unutar trbušne šupljine, na jajnicima, jajovodima i sl.
    Ne znam od kuda ti podatak da je vrijednost koju si navela previsoka za endometriozu. To nema veze s tim. Ovaj marker može bit lažno visok, posebno kod žena koje su u fertilnoj fazi života, koje trenutno ovuliraju, koje su trudne i sl.
    Slijedeći korak je pretraga jajnika i ostatka reproduktivnog sustava color doplerom, ukoliko to već nije napravljeno. Ukoliko su stijenke prokrvljene najvjerojatnije se radi o endometriozi, a onda će te uputiti na laparoskopsku operaciju. Tek kad se ciste operiraju i napravi PHD moći će ti sa sigurnošću od 100% reći da se radi o endometriozi.
    Imaš na ženskom zdravlju cijelu top temu o endometriozi s jako puno iskustava.
    Evo ja sam svoju operirala 2005 i sad čekam bebicu, i sve je ok, a zatrudnjela sam bez pol muke
    i da, markeri su mi bili plafon visoki"
    Posljednje uređivanje od Pinky : 05.06.2011. at 21:03

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pinky pisat ću na razmjeni iskustva pošto je ovo tema o trudnicama da sad sa svojim ne zatrpavam temu

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ljudi upomoć
    napala me nekakva svrab po cijelom tijelu,luda sam više nisam ni spavala noćas koliko sam se svrbila, a noge i ruke otekli kao da nisu moje, a tek žgaravica Luda sam......

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kolestaza?

pogledaj:

http://forum.roda.hr/threads/57019-Kolestaza

http://forum.roda.hr/threads/6742-KO...netko-iskustva

"Definicija

Kolestaza
    Prestanak toka žuči i posljedično nagomilavanje tvari u krvi koje se normalno izlučuju putem žuči.
    u trudnoći se javlja u kasnoj trudnoći i izaziva intenzivan svrbež, naročito na rukama i nogama.

Po definiciji, kolestaza
    Prestanak toka žuči i posljedično nagomilavanje tvari u krvi koje se normalno izlučuju putem žuči.
    je stanje u kojem prestaje protok žuči. Ekstrahepatična kolestaza
    događa se izvan jetre. Intrahepatična kolestaza
    se pojavljuje unutar jetre. Trudnoća je jedan od mnogih mogućih uzroka intrahepatične kolestaze.

Osim intenzivnog svrbeža, kolestaza
    u trudnoći predstavlja nekoliko problema za majke. Kolestaza
    u trudnoći može biti opasna za bebin razvoj. Obično se preporučuje raniji porođaj
    Proces ili razdoblje rađanja djeteta, posebice mišićne kontrakcije prigodom rađanja.
    ."

ne želim te plašiti, ali javi se doktoru

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo me sa pregleda. Sve je super bebuske su "velike" jedna ima 64 mm a druga 66. Vidila sam i ruke i noge i busu i glavicu sve 5
    Pregled ponovno za tri tjedna, imam malo iscjedka pa mi je dr. dala Plimycol vaginalete ( 3 kom. ) da stavljam svaku drugu vece

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Pinky hvala Malo sam čitala i nije mi baš svejedno, idem danas do gin. da vidim što će reć. Ali ovo je strašno, i noćas mi je noć prošla u svrabi, a tijelo mi gori ko da sam 3 dana bila na suncu
    Svako malo se tuširam pa mi bude lakše neko vrijeme.

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj love2me prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky hvala Malo sam čitala i nije mi baš svejedno, idem danas do gin. da vidim što će reć. Ali ovo je strašno, i noćas mi je noć prošla u svrabi, a tijelo mi gori ko da sam 3 dana bila na suncu
    A da si provjeriš tlak?
    Ako si otekla,svrbi te možda ta napeta koža.Ja sam bila za guinessovu knjigu rekorda u oticanju i onda mi je tlak skočio.
    Neke trudnice otiču, a neke ne,ja sam vrlo rano počela i na kraju se više nisam mogla kretati od silne otečenosti.Dobila sam 30kg u trudnoći, a na kon 10 dana sam bila na nuli,onda ti je sve jasno kolika sam bila...puna vode...

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

love2me obavezno traži uputnicu za vađenje krvi - provjera jetrenih proba će ti reći imaš li kolestazu

Dobila sam ju nakon 30. tt i nije bilo lako, ali niti tako strašno. Najvažnije - prošlo čim sam rodila, a sa bebicama sve super.

Sretno i držim palčeve da nije kolestaza!

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Danas sam 36tt , drugi tjedan će biti carski ali još ne znam koji dan, jako sam nestrpljiva i uzbuđena!!!!

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Uff, Sbonetic kužim kako ti je, pretpostavljam da je iščekivanje najteži dio svega, ali brzo će to proći i ti ćeš se družiti s bebačima.
    Kolika im je trenutna procjena težine?

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sa 33+6 tt im je bila tezina 2070g i 2094g, sutra ili prekosutra ću imat opet ultrazvuk....moje bebice će biti sitne ja i tata smo sitni a da mi tek vidite trbuščić svi se čude šta dvoje je unutra!!

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pozdrav svima. Da vam prvi put
    Čitam vas od početka pa da vam se sada i javim. Sutra ćemo imati punih 12tj. Da li je netko od vas na SD? Sutra idem prvi put u ambulantu za visoko rizičnu trudnoću kod dr. Habeka. Da li su gužve u čekaoni i slično, što sve mogu očekivati na prvom pregledu. TH.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

arizona311 dobrodošla!
    drage cure da vas i ja pozdravim iz bolnice
    trenutno sam 35+4 i pitam se što ja tu radim
    kod mene sve ok, još uvijek uloživa za vršak prsta, svaki dan sam dvaput na ctg-u i trudova nemam
    da sam znala da ću biti tako ok, ne bi se dala tako rano u bolnicu
    na vizitama samo čekaju moje trudove da me spraše u rađaonu ali ja se još ne dam
    za inat ću izdržati do 39-40 tj

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Arizona ako sam skuzila iz tvojih postova nisi iz zagreba, zasto ces voditi trudnocu na sv. Duhu meni moju vodi moja dr.

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

IVF dr. je napisao preporuku da se vodim u visokoriz. amb. Na što je moja soc. gin. odmah napisala uputnice za SD.
    Rekla je da će me oni tamo slati na pretrage, a kod nje samo kupim uputnice.
    S obzirom da ona nema niti uzv i da sve trudnice šalje na SD nije mi teško palo. Iz Zaprešića sam.

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Pozdrav, okruglice, duplićke.

Forum nije radio par dana, pa ne znam je li ima kakvih novosti?

Sbonetic je trebala ovaj tjedan na carski, zna li tko šta o njoj?

Pročitala sam na drugoj temi da se Šumskovoće vratila iz bolnice, ma super draga, sad samo odmaraj i čuvaj bebice, sve će to bit super

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam jucer cjeli dan bila u horizontali ujutro mi se opet pojavio krvavi iscjedak, samo ovaj put nisam isla dr.
    Danas sam ko nova nemam pojma sta je to bilo, glavno da je sada sve ok.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sbonetic nam je rodila u utorak sina i kćer!!!!!!!!!!!!!!! čestitam!!!!!

mi danas na uzv-u sa 33+0 : jedna 2500 druga 2600. hospitalizacija 30.6. a i porod izgleda brzo nakon toga nastave li se ovako buciti

drž se tomislava i miruj

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sbonetic nam je rodila u utorak sina i kćer!!!!!!!!!!!!!!! čestitam!!!!!
    sina i kcer!!!!!!!!!!!!!!! a nosila je 2 sina hahaha!! zakon!!! tko zna ceka li i nas ostale iznenađenje!!!
    cestitamo sbonetic!!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pinky tvoji su stvarno buckasti!!!
    cure jeste li razgovarale s doktorima jel idete na carski ili prirodno?

blizanac avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Sbonetic cestitam od srca! Ja sam bila na kontroli bebice su hvala bogu ok jedna jđ teska 580g a druga 470g.Ja bas nisam dobro noga mi je otecena pa sam bila kod vaskularnog hirurga moram nositi carape za vene,urin mi isto nije ok imam dosta bakterija poviseni leukociti pa od sutra radim urinokulture da urolog vidi koja je bakterija u pitanju.Pozdrav Svima

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sbonetic čestitam na bebicama i dobro nam došle!!!!!

Pinky, bravo za tvoje curke, stvarno super napreduju, moje po kilaži su u usporedbi s njima prave mišice

Ja sam idući tjedan na kontroli, pa ako je sve ok nadam se da sam kod kuće još nekih tjedan dana, a onda u bolnicu. Meni je rečeno da definitivno idem na carski.

Ne znam kako vama, ali meni vrijeme strašno brzo leti, i koliko god ne mogu dočekati da upoznam svoje cure, toliko me nekakva frka hvata kako ću to sve, hoću li ja to znati, ma milion pitanja.....

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sbonetic čestitke na princu i princezi

dragoness avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj love2me prvotno napisa Vidi poruku

joj, to je i meni bilo i prošlo je tek jedno 15 dana poslije poroda. noge i ruke su mi bile u krastama koliko sam se čohala. na sreću nije bila kolestaza, samo obični trudnički svrab.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dobro jutro drage moje,evo ja samo nosim vjesti od naše drage nine1.
    Danas ide na carski,javit če mi se kad dođe malo k sebi pa vas obavjestim,kako su mama i njene curice.
    Pusa svima

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

sbonetic čestitke na curi i dečku , jedva čekam izvještaj kako je sve prošlo i kako su bebice
    nina1 mislim na vas da sve prođe u najboljem redu i za najljepši susret sa tvojim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za štogod vam treba

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •