Tibi sretno u bolnici, javi novosti!!!!
Pozdrav svima
Bila sam jučer na UZV, curke su 1930 i 2010 g. Sve je super, rekao mi je da sad mirujem 15 dana (i ne radim ništa drugo) i onda opet kontrola,po njemu se ne bi trebalo ništa još događati, iako se nikad ne zna. Nalazi su svi uredni, sve 5.![]()
ninochka28 i ja sam ti od ponedeljka u bolnici pa se možda i mi upoznamo, bilo bi mi jako drago!!!
love2me lijepa kilažica baš me interesira koliko moji sada imaju mi smo dan razlike po terminu.
Prošla su 33. Ni sama ne mogu vjerovati da je već toliko i da se kraj pomalo primiče.
Svima želim da izdržite 3u1 što duže i da sve bude OK. Uživajte i odmarajte, jer ubrzo će bit turbulentno
ali to dugo čekamo
![]()
tibi draga evo i ovdije ~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak i najlijepši susret sa princom i princezom![]()
![]()
blizanac draga kako si kako bebice
pinky sve je u potpisu,pitanje kak bu sve to završilo
svim ostalim trudnicama šaljem puno ~~~~~~~~~~ odmarajte i uživajte
Ana, da te malo utješim.Ja sam operirala endometriozu, moja je bila 6cm, laparaskopski. Stvarno nije problem operacija i oporavak je brz, mislim da se u Zg u Petrovoj ide kući već 3. dan. Jedini problem je šta se ta beštija vrlo često vraća, jedino ne u par slučajeva, ako si trudna, ako si na kontracepcijii ili ako ti izvade jajnik.
Zato glavu gore i ne brini.
Za Tibi i ponedjeljak kada će ugledati svoje mališane....SRETNO![]()
ajme tibi koliko ste vi dogurali,svaka cast!!!!!!
sretnoooooooooooo
Evo i mene malo...
Drage cure, oduševljena sam koliko vas je koje ste se približile susretu sa svojim bebuškama, puno sreće vam želim, pogotovo Tibi - ona će otvoriti sezonu
!
Sbonetic, ninochka28 za ugodno druženje u bolnici, brzo će vrijeme proći i uskoro ćete se i vi maziti sa svojim malim žabicama! Sva se rastopim kad pomislim na sva ta sićušna i mirisna stvorenja koje će hrabre mame donijeti na svijet...
Love2me, i ti si daleko dogurala, drago mi je što je sve super i što još ne moraš u bolnicu.
Ja sam zaglavila sa užasno jakim i bolnim kontrakcijama - manifestuju se kao jaki menstrualni bolovi koji se šire u prepone i krsta. Imam i miom koji otežava kompletnu situaciju.
U nedjelju moram na serklaž... ne spavam od nedjelje i previjam se u bolovima, nadam se da su bebe dobro. Sad sam malo bolje pa vam se javljam.
Dr smatra da nije ništa alarmantno, grlić srećom nije popustio. Vjerujem mu, iako strepim kako bebe podnose sve ovo.
Čuvajte svoje bebice!
Mislim na sve vas, budite optimistične i hrabre - sve će biti super![]()
Pozdrav svima,Ana dobro sam hvala bogu bebice škakiljaju javljaju se,samo oticu mi ruke i stopala i trnu mi jagodice prstiju,valjda je to normalno.Kako si ti? TIBI NEKA TI JE SRETNO!AKO BOG DA UPOZNAJES SVOG PRINCA I PRINCEZU! Pozzz
Fresia ma od cega su ti kontrakcije i ti bolovi?Bas mi je zao sto te to toliko boli,bebice su dobro vidjet ces.Cuvaj se i sretno! Pozzz
Frezia, žao mi je što te to tako zakačilo, znam kako sporo prolaze bolnički dani, pogotovo kad ih provedeš u strahu, ali bit će sve ok.
Pazi na sebe i čuvaj bebice,![]()
Tibi draga puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najlijepši susret sa svojim mišičima![]()
![]()
mislimo na vas i očekujemo prekrasne vijesti![]()
![]()
otvoreno je čestitanje za Tibi!!!!!!!!!!!!!
http://forum.roda.hr/threads/65650-T...91#post1895691
Posljednje uređivanje od Boxica : 23.05.2011. at 14:45
Tibi čestitam na malim srećicama![]()
Pozdrav svima,imam jedan mali problem mozda mi neko moze reci sta je to.Od sinoc me bole stidne kosti,dok lezim sve je ok,a kad hocu da ustanem dole kao da mi sve otvara i kao da mi se kosti odvajaju jedna od druge.Unapred zahvalna.
normalna stvar u trudnoći izgleda. doduše mene tek sad hvata
http://forum.roda.hr/threads/27941-b...ht=stidna+kost
I meni počelo ranije ali sad boli za poludit ! Najgore od svega mi je spavanje. Da mogu spavala bi stoječki ili naglavačke kao šišmiš.
Hvala vam drage moje,tako sam se zabrinula al ste me smirile.Pusa za VAS
Ne mogu vjerovat da sam ja sljedeća s liste koja će upoznat svoje bebaće, danas sam imala ultrazvuk i sve je super teški su 2094g i 2070g i za tri jedna carski!!!! Danas sam točno 33+6, primila opet dexametazon i još će mi ga dva dana davat.
sbonetic, zašto ti daju dex (znam čemu služi) ? jel to standardna procedura?
Da to je standardna procedura ako posjećuješ ovako bolnicu kao ja, dobila sam u 31 tt i to 3 dana ne znam točno koju dozu i sada opet...i sve cure s blizičima u bolnici prime barem ovdje, vjerovatno radi preventive.
a što je s nama koje ne idemo u bolnicu? ajme
Sbonetic ti si ako bog da sljedeca da upoznaje svoje bebice,drago mi je da je kontrola prosla ok,cuvaj se pusaaa!
Ja nisam dobila dex,hospitalizirana sam s 34+6 zbog tlaka i rodila s 36+5 na carski nakon 14h pokušavanja vaginalno.To e dobi kao preventiva ako se bebe rode prerano.Rodila sam u Petrovoj i tamo vodila trudnoću od 27tt.
tako da,nemojte brinuti..
Pinky a valjda je sve od doktora do doktora, valjda tvoj doktor koji te vodi zna šta radi...njemu moraš vjerovat i svi smo mi drugačiji i svaka trudnoća je drugačija tako da se nemoj opterećivat s time, glavno da je sve ok kod tebe i bebica!!!!
Meni je drago šta me drze po nadzorom i stalno kontroliraju jer bi isto kao i ti imala sto pitanja zašto meni nije naprevljeno ovo ili ono. Evo primjera kod mene, većina cura s blizićima ima razne tegobe od uzasnih pritiska u zdjelici, raznih bolova, krvarenja a ja ništa od toga a sutra sam 34 tt i super se osjećam!
i nadam se da ćeš se osjećati super sve do kraja a i dalje!!![]()
Sbonetic, pa ti stvarno brojiš sitno, još malo i bebači su tu
Blago ti se kad nemaš nikakvih tegoba, neka tako i ostane!
Ja od trudničkih "čari", jedino nisam imala mučnine, a sve ostalo od
a-ž, i svakim danom mi je sve teže i teže, ali sve će se izdržati, samo nek bebice budu dobro![]()
Fresia kako si,jesu li prestali bolovi,kako su bebice?Javi se! PINKY eto i ti ides s bozijom pomoci prema kraju,da sve bude za 5!
Pozdrav svima ja opet imam problem boli me donji dio stomaka od jutros,neda mi da hodam,ko pritisak tezina,slicni menstrualnim bolovima,pravo sam zbrinuta!!!!
i mene tako boli donji dio truha al ne uvijek nego dok se ustajem ili okrecem po krevetu i to dosta vise na lijevoj strani na kojoj je curka dosta nize...
danas smo 27+1,cekam pregled u utorak pa da pitam dr al al ja se nekako tjesim da je to od pritiska!
Ja sam imala pritisak u 24 tt zato su me hospitalizirali jer mi je jedna bebica bila jako nisko, pa su me stavili na strogo mirovanje u bolnici i pratili nakon tjedan dana bol je nestala a bebica se podigla gore...mirujte jer zbog pritiska moze doći do otvaranja!
Ivanova i Sbonetic hvala vam,al sad sam dosla kuci bila sam kod doktora,bebe su ok al se vide kontrakcije pa mi je dao tablete po pola da pijem GYNIPRAL,grlic mi je ok zatvorena sam.I dao mi da odmah uradim urin,medjutim urin mi je loš pa sam dobila antibiotike da pijem 7 dana i nakon toga odmah kanesten vaginalete 3komada,eto sad mirujem i koristim terapiju,pa cu na kontrolu za 10dana.Sad mi je lakse kad znam da su bebe dobro.
blizanac najbolje je otići kod doktora jer mi samo mozemo nagađati šta bi moglo biti, glavno da je sve ok!