Bok,cure, ako ima koja da mi se javi u vezi laporoskopije, ja bi trebala u petak u petrovu na laporo.
Uglavnom imala sam pokušaj hsg-a , ali nije uspio, pa me dr Šimunić iz Petrove , šalje na laporo.
Rekao mi je da možda je neki problem sa ušćem maternice, pošto dr koji mi je radio hsg nije mogao proći kroz ušće maternice sa sondom, nemam ovako neki problema, osim oskudnih menstruacija i imam manji intramularni miom, od 5mm.
Do toga svega je došlo jer sam poslala zahtijev za odobrenje liječenja u Pragu, pa su me iz hzzo-a tražili hsg, i nisu mi mogli napraviti i onda je dr Roginić iz hzzo-a naručila me u petrovu kod dr Šimunića i on je predložio laporo, zbog toga što nije uspio, e sada možda dr kako je i rekao koji mi je radio nije mogao ,a netko drugi bi mogao napraviti mi hsg, je ri imam zavaljen amaternicu, pa možda zato nije mogao.
Uglavno mene mući sad a, da li da idem, strah me da se nešto ne desi, tj da mi ne bi što sprčkali oštetili itako, pa ako ima koja da mi s ejavi da je išla u petrovu i kaže kako je to?