Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: ležeći policajci

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno ležeći policajci

Ne znam uopće gdje bih otvorila ovu temu pa neka moderatori premjeste gdje treba.

Odakle krenuti?
    Ulica u koju smo doselili je relativno prometna, ali ništa pretjerano. Sve dok se ne staviš u situaciju da ti dijete ide samo u školu i mora birati između 2 pješačka prijelaza koja se oba nalaze između parkiranih automobila. Svakodnevno imam fobiju da ili auto malca neće snimiti ili obrnuto.

Kako je naša ulica ta iz koje se direktno ide u onu koja je ispred škole, malo mi je čudno da nema barem oznaka na cesti da je škola u blizini. Često se auti koji skrenu iz ulice prije koja je jako prometna zalijetaju, a djece na cesti u svakom trenu.

Kome bi se trebalo obratiti da se dobije ležeći policajac prije tih pješačkih? S druge strane prilaza školi, znači ulica nasuprot imaju ležeći policajci, a meni se osobno čini da je ulica zahtjevnija za postići brzinu nego što je naša.

Nazvati gradski ured za ..., pisati peticiju?

Dajte savjete i ideje!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam neki dan pitala za zebru (nevidljiva je i trebalo bi ju obojati) i rečeno mi je u vijeće gradske četvrti? E sada da li je to tako, zbilja neznam.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

http://www.hrvatske-ceste.hr/Ustroj-...odrzavanje.htm - evo, sad si tu nađi svoju lokalnu samoupravu, pa vidi dalje... Ili nazovi navedenu osobu za kontakt, pa pitaj.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.01.2011. at 11:29

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kod nas se to rješilo u naselju drugi dan nakon jedne prometne nesreće, i možemo se pohlvaliti da imamo kvart ( najmanji( s najviše policajaca na svijetu. Čakm n nas zaobilaze i ralice, nadam se da ne budete te sreće( nesreće) već da bute dobili policajce bez nesreća

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hvala cure, budem prvo probala kontaktirati hrvatske ceste.

Jelena, toga se najviše i bojim, da će ga staviti tek onda kad se nešto desi.

Danas sam pričala sa susjedom iz zgrade preko puta o tome i ona veli da je ona prošle godine zivkala isto jer joj je malac isto bio predškolac. Gospoda iz grada su joj rekli da jel' ona zna koliko košta takav jedan ležeći policajac, da je to jako skupo! Na susjedino pitanje da li ona zna koliko košta jedan dječji život, ova nije ništa odgovorila. Valjda joj je ipak bilo neugodno. Policajca nisu postavili, kaže da su samo taj tjedan došli podebljati pješački prijelaz.
    Tako da, bojim se da ćemo izgleda morati malo žešće stisnuti.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mi smo nedavno isli prvo kod gradonacelnika bas zbog lezeceg kojeg nema a iz vrtica se izlazi ravno na cestu.Tatice uredno kad dovoze svoju djecu dojure 80 na sat u ulici kojom se vozi 40.Lijepo covjeku objasnili u cemu je problem on zvao ove iz Hrv. cesta i vrlo brzo u roku mjesec dana sve rijeseno.Moj savjet ti je da prvo razgovaras sa sto vise roditelja i da se udruzite sigurno ima i nekog pravnika medju vama koji bi znao sto vam je dalje ,jer kad jedna osoba ide sama nesto traziti ili slati meil nece ju nitko slusati.Mi smo se organizirali i nas 4-5 otislo kad gradonacelnika sa svim potpisima roditelja,baka ,djedova i prijatelja.Sretno

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cijena boljeg cca 30000 kn, lošiji do 10000 kn

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •