-
razmak izmedu podoja
ne znam dal sam na pravom mjestu, ako nisam, sori..
imamo mali problem. uvijek nam je razmak izmedu podoja bio otprilike, sat ipo, 2, nekad bi se desilo i dva ipo sata.
jucer i danas, poceo jesti svaka 3 ipo, 4 sata (nista nismo novo uveli, mijenjali osim sto se poceo uspavljivati tako sto satvi prst u usta). probala ga ja staviti onako kako smo navikli, ali nece, rasplace se.
e sad, posto mi sise nisu navikle na takav ritam, pune su, tvrde, ima dosta mlijeka.
koliko ce vremena trebati da se to izregulira? ne zelim se izdajati.
-
Mislim dan ili dva.
Ja sam u takvim situacijama znala samo malo izdojiti (ručno) ( imala sam osjećaj da će mi se bradavica izletit i i da ću kao ispuhani balon letiti po sobi. )
-
-
tanjaa, dojke se naviknu na novi ritam hranjena, u kratko vrijeme...
pazi da ne dodje do zastoja, ako vidis da su tvrde i bolne, probaj se malo izdojiti, ali malo, tek toliko da napetost prodje....
mogu ti pomoci hladni oblozi izmedju podoja, ako bebac produzi vrijeme izmedju podoja.....
bucka, cijelonocno spavanje djeteta najcesce ne pvisi o dojenju, ima djece na dojci koja prespavaju noc, ima djece na bocici koja se svako malo bude...
lakse je djetetu u sred noc tri puta dati dojku, nego tri puta praviti bocicu...
samo polako, neke bebice opce ne prespavaju noc od rodjenja do godinu, dvije, tri, neke u pocetku spavaju, pa kasnije manje, neke....
soavaj kad i ona i probaj se odmoriti kad god mozes
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma