E pa ovako,
uz svaki set posteljine za konderbet dobije se i ona mala jastucnica. Kako mi ne koristimo jastuk te jastucnice mi bezveze stoje u ormaru.
A bas su mi lijepe!
Ima li tko ideju kako ih mogu iskoristiti?
E pa ovako,
uz svaki set posteljine za konderbet dobije se i ona mala jastucnica. Kako mi ne koristimo jastuk te jastucnice mi bezveze stoje u ormaru.
A bas su mi lijepe!
Ima li tko ideju kako ih mogu iskoristiti?
Oooo, spremi, dorast će djeca do toga. MOji su sad već veliki klipani, ne koriste te jastuke za spavanje, ali imaju dva dosta deblja jastuka tih dimenzija za večernje čitanje. Sad mi je drago što nisam likvidirala male jastučnice. Na kraju su samo one ostale u upotrebi, a sva preostala posteljina za dječje krevetiće otišla je u dobre ruke.
Ako ti je dugo čekati, ponudi na forumskoj burzi ili prekroji u lutke, pajace i slično.
ili sam ja znala njih staviti ispod glave u kindaću bez jastuka...nekako mi bilo zgodno ako malo zabalavi ili bljucne nemoram baš isti čas sve mijenjati...a i izgledalo mi fora![]()
Kad su moji prerasli sve te posteljine i jastucnice ja sam pravila zavjesice za sobe jer su im manji prozori u sobama ili smo sivali lutkama odjecu
prenamjeni u vrecicu za pijamumislim - ne treba nista posebno, samo dodat na dva mjesta trakice i vezat na rub krevetica...
ja sam s godinu dana curki kupila mali jastuk i poceli smo koristiti sve te jastucnice ,,,ah da i jos dan danas ona spava s tim malim jastukom i jos koristimo te jastucnice ,,,ne moram ni spominjat da se jastuk raspada a i jastucnice nisu bas za izlog ali ona ih toliko voli i ne popusta
cuvaj to sve trebat ce
Mi nase nosimo u jaslice.
Tamo umesto na jastuku spavaju svako na svojoj maloj jastucnici![]()
Vrecica za pidjamu, prekrivac, pod glavicu za bljucanje i sve ostalo........ma super ideje!
Hvala cure!
Za nesto cu iskoristiti!
(ovaj patchwork prekrivac mi je zagolicao mastu)