Pokazuje rezultate 1 do 50 od 118

Tema: Monte kolač

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    ZAGREB, Novi Zagreb
    Postovi
    387

    Početno

    Ne, samo dolje. Gore ostane crna krema koja se super stisne i predivno reže.

  2. #2
    zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    GYM
    Postovi
    5,117

    Početno

    Citiraj SNOOPY prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, samo dolje. Gore ostane crna krema koja se super stisne i predivno reže.
    meni su se kreme pomijesale, mislim, ne smeta mi, cak sam ih jos malo pomijesala pa sad izgleda onako mramorno...
    da li ti ohladis bijelu kremu i pustis da se stisne pa onda izlijes crnu da ti gore bude crna?
    pretpistavljam da ce se kad se stisne normalno rezati..

  3. #3
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    A može li se raditi sa slatkim vrhnjem ja e volim te biljne šlagove?

  4. #4
    Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Postovi
    173

    Početno

    zvuči dobro!

    Samo kako sprečiti mešanje krema, zbog vizuelnog efekta?

  5. #5
    SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    ZAGREB, Novi Zagreb
    Postovi
    387

    Početno

    Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    meni su se kreme pomijesale, mislim, ne smeta mi, cak sam ih jos malo pomijesala pa sad izgleda onako mramorno...
    da li ti ohladis bijelu kremu i pustis da se stisne pa onda izlijes crnu da ti gore bude crna?
    pretpistavljam da ce se kad se stisne normalno rezati..
    Bijelu ostaviš da se ohladi i onda umiješaš margarin. Meni se nije nikad pomiješalo, bez obzira što je crna krema vruća.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •