-
Ovaj kolač sam prvi put slagala jesenas, jedina razlika u receptu na koji sam tada naišla je da se čoko krema prvo ohladi i mlačna lijeva na bijelu.
Puno puta sam radila takvu kremu i taj put mi je prvi put sve ispalo tekuće, nisam kužila zašto. Jelo se žlicom....
U subotu sam radila opet, pola smjese, nakon čitavog podneva u frižideru, izgledalo je kao da se samo malo zguslo, međutim, ujutro je krema ipak bila čvrsta.
Ubuduće ću smanjiti količinu bijele kreme (ako radim čitavu smjesu, onda 8dl mlijeka i ostalo proporcionalno toj količini), ako naletim na ekstrakt lješnjak u međuvremenu, ubacit ću i to. Nekako mi još nešto malo fali tu u okusu iako je MM-u prilično fino.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma