Vec se mjesec dana spremam raditi ovaj kolac, i sinoc kad sam vidila da se margarinu blizi istek roka trajanja- nisam imala izbora

Uglavnom-ispao je dobro
"Jedini" problem sam imala s bijelom kremom koja je bila super do faze kad je u ohladenu bijelu kremu trebalo dodati maslac i preliti na kekse. E pa kad sam ja umijesala maslac krema se pretvorila u sastavne djelove-male zasebne komadice nije vise bilo kremasto, ne znam kako da opisem... Uzela sam mikser i sve te djelove smiksala opet u jednu kremastu masu
Ne znam di je bio problem, pazila sam da ne bude puno gustina. Ajd nek netko kome ispada dobro izvaze i kaze koliko je to u gramima- 12 punih (ne premalo punih/ne previse punih) zlica gustina.

Danas sam probala kolac i super je ispao. I bijela i crna krema su savrsene, lako se reze na kocke. Malo mi se keks lako odvoji od kreme, mozda sam ga premalo polila mlijekom (1dcl).

Di kupujete ekstrakt ljesnjaka? (ima li negdje, a da nije "muler inter nesto" vec obicni lanac ducana koji postoji i u dalmaciji ) ja sam na ovaj izribala malo ljesnjaka pa posula po vrhu...