naravno, dok je sve ok- šutimo (barem ja). dakle, imam problem i evo me. drage mame, pomozite!
mama sam osmomjesečne bebilice. do 6.og mj nikakvih problema s spavanjem/uspavljivanjem. legle bi na krevet, sikila bi i zaspala i ja bi ju prebacila u kinderbet. i spavala je po cijele noći. ali zadnja dva mjeseca ne znam šta ću. zaspe ona oko 8, ali se brzo probudi. i onda do 1 (tako je zadnjih dana) ništa. a umorna bude i pospana, ali bori se kao da je san najveći neprijatelj. namučimo se da opet zaspe- na siku, pa nosi, pa mrdaj guzom,.....spavala bi ona cijelu noć, al da je cica u ustima. al to ne mogu. a ni po danu ne spava- jučer pola sata, prekjučer 10 min. žao mi ju je, imam osjećaj da je kronično neispavana. ona stara- pusti ju da se isplače i zaspat će, nije za mene. žao mi je to. pomagajte, kako da se uspavamo i opet pajkimo cijelu noć (il bar da brzo zaspemo kad se probudimo).
a imam još jedan problem- pošto smo većinom same, jako se navikla da sam joj tu. ne mogu na wc, niti jesti, niti piti, a jedva joj skuham ručak, koliko plače za mnom. šta da radim??
hvala i nadam se da ćete mi pomoći.
pusa od meme anitram![]()

Odgovori s citatom

.
, trenirali su oni mene, ja njih, ali sam ipak ja pobijedila
Sada na prve taktove počne lagano zatvarati oči. Ali definitivno je ključno krenuti čim pokaže prvi znak umora.
Hajd pokrijem ju, ali tog trena (ili za najviše 5 sek.) ona urla "Maki to! Necu se pokiti!"