-
Eto i jedna perspekiva tate. U zadnjih par mjeseci žena je krenula na službena putovanja van zemlje. Za sada tek dva, ali čini se da će ih biti sve više.
Kako je naš sin (15 mjeseci) još uvijek dojen, znao sam da me čekaju problemi s uspavljivanjem.
Prvi puta se nisam dobro pripremio pa je uspavljivanje trajalo i trajalo, uz učestala buđenja i ponovo duga uspavljivanja.
No za drugi put sam se malo bolje pripremio i odlučio na taktiku izmoravanja. Uglavnom nakon jako dugog dana provedenog u manje više vanjskim aktivnostima sljedilo je kupanje od skoro pola sata plus bočica adaptiranog mlijeka. Nakon toga mi je zaspao u krilu dok smo gledali neku tekmu (izdržao je cijelih 2 minute gledanja) i nakon što sam ga stavio u krevet (jer i spava s nama a ne u kinderbedu) nastavio je spavati bez velikih problema.
Nažalost to nije baš predugo trajalo jer mu curi nos pa ima problema s disanjem i premješta položaj često. Uglavnom probudio se nakon 3 sata i u plač. Trebao mi je oko 50tak minuta da ga ponovo uspavam s time da je zaspao na meni dok sam naslonjen na zid sjedio/ležao na krevetu. Sljedeće buđenje nakon 4 sata i brzo ponovno uspavljivanje ali samo na još 60tak minuta. Volio bih da je malo duže spavao, ali s obzirom na probleme s disanjem i s ovim sam zadovoljan. I inače se rano ustaje pa buđenje u 5 nije neka novost.
Čini mi se da se manje budi kad je žena na putu, ali mu definitivno treba duže da ponovo zaspi. Ipak je sisa vrhunski uspavljivač.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma