-
Pa, ja sam zapravo počela smanjivat podoje s 8 mjeseci starosti prvog i tako smo postepeno došli i do tog ukidanja podoja pred spavanje. Prvo sma razdvajala dojenje od uspavljivanja, i dojila ga u dnevnom, pa nosila budnog u krevet, pa sam jednostavno prestala dojit i smao nosila u krevet. Uspavljivanje je teško išlo sve dok smo spavali u istoj sobi, a kad smo se preselili kad je imao 10 mjeseci jednostavno sam ga prvu večer odnijela u novu sobu u krevet i to je bilo to.
Kad sam išla roditi bili smo na jednom podoju dnevno, i to ujutro i tako sam nastavila dojiti ga i s bebom. Najteže mi je biilo kad smo bili sami kući kad bi se obojica probudila u isto vrijeme namjestiti ih na sise jer jedan je mali i treba ga držati, a drugi se gura. Ali sam našla neku shemu s jastucima pa je postalo ok. Prestala sam dojit starijeg s 18 mjeseci jer ja vjerujem da tad treba prestati i prestala bih u isto vrijeme i da nisam imala tandem. Objasnila sam da više nema sise za njega, jer mu više ne treba. Prvo jutro je pitao a ja rekla: Ne može, ali napravim ti kakao u kljunašici... I on rekao dobro... Puno sam teže skinula najmlađeg u istoj dobi iako je stariji svakodnevno gledao kako ja dojim mlađeg dok on pije iz kljunašice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma