Nismo se dugo hvalili pa evo: Ivan ima 6 zubića, probija 7., papa sam svojim prstićima, voće, tjesteninu i po neki krokić (ovo zadnje i nije baš za pohvalu, ali količina je stvarno mala)
Puzanje je već odavno usavršo i stajanje i hodanje uz namještaj. Još se boji skroz se pustiti ali korakne k meni ako stojim blizu (bolje rečeno baci se k meni!)
Vozi male autiće po cijeloj kući i viče brrr, a kad ga pitam kako Ivan vozi auto isto viče brrrr!
Kada se igramo na krevetu pitam ga kako Ivan spava on se baci u ležeći položaj kao da spava.
Nemoguć je za presvlačenje okreće se na trbuh pa sam mu na plafon iznad stolića zaljepila Tweetya da mu odvuče pažnju, samo ga pitam gdje je Tweety i on pogleda gore i umire od smijeha i maše ručicama, a ja na brzinu prematam.
prepoznaje neke igračke, medu za spavanje i autiće. U kuhinji nam visi Lino kalendar i kad ga pitam gdje je Lino, okreće se dok ga ne ugleda.
I još nešto slatko i bolno, koristi svaku priliku da me ugrize za lice, a pogotovo ujutro dok sam još snena, već imam par ožiljaka!