-
Matija već tri dana puže. Po vojnički, vuče se po trbuhu, ali svakim je danom bolji i brži, a tehnika mu je savršenija. Krenulo je od jedna ruka-druga ruka-mlataranje nožicama kao da pliva, a sad više nalikuje gusjenici grbici - ispruži ruke i povuče se na njima. Dnevna soba mu je poligon, samo sad je moram češće usisavati da mi dijete ne bude previše zmazano.
I Miha je krenuo ovako rano, a ako mali bude u dalje razvojno pratio velikog, četveronožno puzanje mogu očekivati za najviše 2-3 tjedna. S tim da će se Matek, prema naznakama vjerojatno ranije sam posjedati. Mihi je to uspjelo tek oko 8 i pol mjeseci. Matek se ljulja na sve četri i onda digne guzu u zrak i ostane stajati na prstićima s dlanovima na podu pa pokuša (bezuspješno za sada) ispružiti nogu u stranu. Već ima i sve obrane te može na kratko stabilno sjediti sam iako ga baš ne prakticiram stavljati u taj položaj. Kad sam nauči, ok. Apsurdno je da mi još uvijek idemo na razvojnu gimnastiku iako i sama FT stalno govori da rijetka djeca u toj dobi tako puno mogu. Stekla sam dojam da nam zakazuje česte termine sam zato kaj se s Matijom ne mora mučiti...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma