Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Zahtijev za alimentaciju

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno Zahtijev za alimentaciju

Pozdrav svima...

Imam sina koji ce sada navrsiti 5 godina.. i nikad prije nisam trazila alimentaciju, a dijete je rednovno odlazilo kod bivšeg dečka ( nikad nismo bili u braku) koji je živio sa roditeljima svaki petak, subotu i nedjelju...
    Medjutim njegovi su roditelji davali više pažnje i kupovali robicu za malog...
    Sada se on odselio od roditelja kod nove cure , ali je jos uvijek prijavljen na staroj adresi...
    Prošli petak je mali isao kod njega i njegovih kao i inace ali mi nitko nije rekao da se on odselio , nego sam preko facebook-a saznala da je on uzeo malog na par sati i odveo ga u taj drugi stan i družili se on, mali i njegova cura...
    Zanima me ako odem zatražiti alimentaciju , kome se mogu obratiti ili sama moram zatražiti odvjetnika i kako sud odredjuje vidjanje njega i djeteta...

S štovanjem...

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

pozdrav,
    imam 20 godina i bila sam u braku 2 godine međutim sad sam se odlučila razvesti i imam dijete od 1god i 8 mjeseci i zanima me kako postupak razvoda ide i što bi trebala napraviti. uzmimo u obzir da sam nezaposlena redovna studentica koja živi s roditeljima, a da mi muž radi na crno, ali ima na sebi neku imovinu i da ne pristaje na razvod niti na plaćanje alimentacije nego želi i dalje viđati dijete ali bez uzdržavanja i prijeti mi da će mi oduzeti dijete.
    da li bi mi mogli odgovoriti:
    1.kolika je visina alimentacije za nezaposlene?
    2.da li mi može uzeti dijete ako ne radim a imam uvjete za sina?
    3.koliko taj postupak traje?
    4.da li sam kasnije pod nadzorom centra za socijalnu skrb?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •