-
Ajoj, nemoj mi se zahvaljivati, voljela bi da nije tako, ali eto ako mogu nekako pomoći, drago mi je.
Pretpostavila sam to s obzirom na razliku u debljini koljena, to je sigurno upala koja je dugo trajala, pa se zadebljalo. No shvati ovo kao dan kad ste krenuli na dobar put!
Ovako..sve žive informacije o JIA imaš na forumu "zajedno do zdravlja", za početak.
Ako hoćeš, potrazi nas na facebooku "JIA GRUPA", ako imaš profil i ako želiš, nedavno smo se okupili i tamo, da baš sve ne pričamo javno.
Znam da ti je šok, grozan, ali saberi razum koliko god možeš i skupi snagu za borbu i odmah kreni, ništa nije crno kao što sad izgleda...ima nas dosta sa svih strana.
U međuvremenu u prehranu ubaci kurkuma začin u sve živo, voće "aroniu" ako ikako možeš nabavi, borovnice tamanite u svakom obliku, "goji bobice", misli samo kako da ga hraniš najbolje moguće, s antiinflamatornom hranom...
Neboj se naproxena, pazi da nije na prazan želudac..
Od svega je sada najvažnije da nema uveitis, upalu prednjeg segmenta oka (šarenice).
Molim te poslušaj me samo jednu stvar, na kontrolu očiju idi svaka 2 mjeseca, bez obzira što ti dr. rekli.
Oni imaju trenutno algoritam ako si ANA negativan, svakih 6 mjeseci, ako si pozitivan svak 3mj, koji će se sigurno promijeniti. Mi smo ANA negativni i dobili smo uveitis 3,5 godina poslije JIA i to sa gadnim posljedicama, a kontrolirali smo se svaka 3 mjeseca. Ne plašim te, samo ti govorim najvažniju stvar u cijeloj priči.
Nisam shvatila gdje živite, oprosti nisam toliko na rodinom forumu...
-
Uf, nemogu ti opisati kako mi je. Sasvim malo sam plakala jos mi je totalni sok, ko u nekom transu sam, cudno smirena a ustvari iznutra sva treperim.
Ovaj kurkuma zacin da nije slucajno turmeric? Ako jeste nedavno sam ga izbacila jer mi je dugo stajao. Naproxen smo predvecer uzeli po prvi put bio mu je gadan i kazao mi je da je to zadnji put sto je popio
.
Naci cu je vas na fb, a stanujemo u SAD, Michigan
Hvala jos jedanput!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma