danas bi trebala dati izjavu (moze mail, telefon) plus fotkanje
o tome zbog kojih je prednosti dojenja, uvjerenja i sl dojila iskljucivo
koji su bili izazovi i sl
hitno hitno jesam li to rekla?
danas bi trebala dati izjavu (moze mail, telefon) plus fotkanje
o tome zbog kojih je prednosti dojenja, uvjerenja i sl dojila iskljucivo
koji su bili izazovi i sl
hitno hitno jesam li to rekla?
Zakaj fotkanje? Ja sam dojila dvoje i sada dojim treće...Hm..
Ako baš,baš ne nađete nikoga...
A ako je intervju telefonski, kak me budu fotkali?
jel se priznaje 6 mjeseci -5 dana?X 3 puta
Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.01.2011. at 14:06
Bok!
Ja sam dojila 6 mj bez vode sokića adaptiranog etc sad je 18 i još uvijek doji bar 6-7 puta (jutro, kad dodjem doma, navečer i po noći)
Ako treba ...
ništ posle objavite aninu sliku i intervje, ja sam samo s prva dva klinca bila medijski disponirana![]()
ak će trebat opet, mogu i ja
baš bi htjela naglas reći kako sam dojila isključivo
7,5 mjeseci (zbog alergija) i kako su alergije prestale
javila sam se, popričala, pa ćemo vidjeti...
Evo i ja popričala s tetom, pa....
jelena, tebe cemo drugi put kad tema ne bude bas ovako napeta
cure, hvala svima, novinarka je zadovoljna![]()
Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.01.2011. at 18:05
http://www.jutarnji.hr/mame--zbunjen...jeci--/920313/
dakle.....
al stvarno bi trebali raditi usporedbu rezultata nekoliko neovisnih istrazivanja prije nego objave rezultate jedne ustanove.....i provjeriti izvor financiranja
Nekako mi se ne sviđa ton ovog članka. Počinje krasno, čak melankolično pa bum - opasno za zdravlje, istraživački centar, London i na kraju psihosocijalni i motorički ispadi... Opet senzacionalizam, nažalost.
dutka_lutka a di si nas vidjela? U on line izdanju nema slikica...Ali nas je striko izgnjavio, nadam se da se bar isplatilo. Hvala ti.
A članak....hm..
A kaj niste vi na ovom linku koji je stavila thratinchica?![]()
Neeeee...to ti je sigurno neka mankenka, ja ti nisam tka zgodna..i imam više djece...I striček nas je slikao u homemade izdanju...
urednika treba poslat na malu skolu dojenja
E ljudi moji, ...
100% sam sigurna da je Guardian (od kojeg je krenuo pomenuti članak o "štetnosti" isključivog dojenja u prvoh 6 mjeseci) objavio da je dokazano kako se ne bi smjelo djeci davati ništa osim dojenja u prvih 6 mjeseci života, nikome ne bi na pamet palo da to prenese. Niti bi Guardian to objavio. Ovako, svi su se zakačili za tu temu kao "AHA! a sad trke u kupovinu po adaptirano!".
Jesam li ja ispranog mozga, luda, primitivna i neinformisana ako sam učeći o dojenju i prirodi zaključila i vjerujem cijelim svojim bićem da ništa čistije i ništa zdravije u cijelom životu, u ovom kontaminiranom i prljavom okruženju ljudsko mladunče, niti bilo koje drugo mladunče sisara neće pojesti!?
meni je to malo presturo, nema objasnjenja kako su oni dokazali da je dojenje do 6. mjeseca stetno, nema objasnjenja zasto, a ni sto bi trebali dati djeci nakon 4. mjeseca.