Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Trudna ili ne -- molim pomoć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    M&M avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Trudna ili ne -- molim pomoć

Ne znam gdje da pitem pa ovdje pišem....
    Zadnji puta sam puhala na hladno pokušavamo već 4 mjeseca pa nam nešto baš i neide uglavnom problem je slijedeći
    m sam dobila 1.1 (sa zakašnjenjem 7 dana, mislim čak da je bila biokemijska, nisam imala snage kod dr. pa ne znam sigurno) sad je prošlo 20 dana i po malo krvarim (točkice) nije m jel se to nekom možda dešavalo? NE stignem kod dr. 31 i ne znam što bi i kako
    Znam da mi je post z'brda z'dola ali sam i ja trenutno

M&M avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

inace su mi svakih 28 dana bez s kašnjenja

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Draga M&M,
    iskopirala sam postove u novu temu da bude preglednije.

Ako sumnjas u trudnocu napravi za pocetak neki kucni test, ili mozda da teefonski kontaktiras lijecnika ako trenutno ne stignes otici.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mene zanima dali je bol u trbuhu i smečkasti isjedak, popracen neugodnim mirisom,, ostavlja tragove na rublju,.. vrtoglavice, često obavljanje male nužde,stalna glad i bol u leđima znak trudnoće..mlada sam još nisam bila trudna, moje menstruacije su neredovite pa nemogu po tome orijentirati dali sam trudna ili ne..pa me zanima dali voi ostali simptomi mogu ukazivati na trudnoću, bila bih vam jako zahvalna da mi odgovorite. hvala

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj jojo21 prvotno napisa Vidi poruku
    mene zanima dali je bol u trbuhu i smečkasti isjedak, popracen neugodnim mirisom,, ostavlja tragove na rublju,.. vrtoglavice, često obavljanje male nužde,stalna glad i bol u leđima znak trudnoće..mlada sam još nisam bila trudna, moje menstruacije su neredovite pa nemogu po tome orijentirati dali sam trudna ili ne..pa me zanima dali voi ostali simptomi mogu ukazivati na trudnoću, bila bih vam jako zahvalna da mi odgovorite. hvala
    Što se tiče bolova u trbuhu to je bio moj prvi znak trudnoće - u tome prvome mjesecu (zbog reakcija u maternici) mene je stalno bolio trbuh čak sam se zapitala ak mi tako bude kroz cijelu trudnoću što onda ima lijepog u trudnoći ak će me stalno boljet trbuh. A došli su i drugi simptomi reakcije u grudima (osijećaj da me stalno svrbe) pa lagane jutarnje mučnine, nema menstruacije ukazivale su na trudnoću a najbolji način da se uvijeriš u to je da napraviš test i evo ti odgovor.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj jojo21 prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino što mi ne ide u cijelu priču je neugodan miris, sve ostalo mogu, a opet ne moraju bit znakovi. Ja sam imala iscjedak, glad, stalnu potrebu za piškenjem i bolove u trbuhu.
    I pozitivan test naravno, to je zapravo prvo što radiš kad sumnjaš u trudnoću. A ako ti je "bed" poć ga kupit, pošalji neku frendicu ili dečka ili koga god.
    Posljednje uređivanje od RozaGroza : 01.02.2011. at 08:40

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj M&M prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam gdje da pitem pa ovdje pišem....
    Zadnji puta sam puhala na hladno pokušavamo već 4 mjeseca pa nam nešto baš i neide uglavnom problem je slijedeći
    m sam dobila 1.1 (sa zakašnjenjem 7 dana, mislim čak da je bila biokemijska, nisam imala snage kod dr. pa ne znam sigurno) sad je prošlo 20 dana i po malo krvarim (točkice) nije m jel se to nekom možda dešavalo? NE stignem kod dr. 31 i ne znam što bi i kako
    Znam da mi je post z'brda z'dola ali sam i ja trenutno
    jesi li saznala odgovor pošto je već prošlo skoro 10 dana?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala vam puno na odgovoru...ma nije bi bed..nego zapravo se bojim da će biti negativni rezultat..jer koliko god si trenutno nemogu ''priuštiti'' bebu jako bi ju htjela...hehe..al morat ću poduzeti..a ako sam stvarno trudna i nalaz to pokaže i doktor potvrdi..ako mi slučajno dođe menga..jer cula sam da je bilo takvih slučajeva u mojem okruženju...dali mi to može naštetiti bebi..tj dali to izazove pobačaj ili nesmeta bas ...hvala vam ...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jesi napravila test??
    Mislim da ti ne bi trebala doći baš klasična menga, iako bilo je slučajeva. Više se pojavi iscjedak smečkaste boje, koji može trajat dugo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •