aaa. .nadam se da je tak kak Vi pišete... telefonski smo kontaktirali našu pedicu i veli nam da nek ga pratimo cca 5-6 dana i da ak se "stvar" ne stabilizira da dojdemo kod nje.. veli da posoji mogućnos da se nakuplja mlječna kiselina u zglobovima.. pa da će ga dati na vađenje krvi (a valjda se to i iz krvi vidi)... veli da bi se trebal noću buditi jer u "smirenom položaju" to još više boli... ali on se fala Bogu ne budi.... za sad... imal sam priliku razgovarti i s jednim ped u mirovini koji mi je rekel dal ima gliste (?!?!) da ako ga guza mući onda se buni protf diranja.. ali to nije tak.. jer kad je "po strani" i kad mu se guza čisti .. on se smije i "zabavlja"....
A ne znam... pokušavamo nekako "izvući" informaciju gdje ga boli... ali većinom nikaj ne pokazuje.... jednom je pokazal na koljeno, a jednom na bedru... i sad ga znaj... čak si mislimo da se natiskal u hranilici jer kad jede popirlično je nemiran s nogama tako da postoji mogućnost da se koji put zveknul u koljeno, a da nije zaplakal i sl....
Ovo kaj pišu pulinka i winnerica .. stoji i to jer je on sad u nekoj fazi kad je na rubu kreveta i gleda na pod i veli rupa... i ne silazi odmah... prije bi se zarotiral na trbuh i smic na pod.. sad iako bez problema dosegne do poda... prvo dobro pogleda.. naravno... kad "divlja" po stanu i po kauču.. onda nije svaki put tak oprezan
zahvaljujem sima na iznošenju svojih doživljaja...
poz
zfe
p.s. budem vidio kaj bude pedica odlučila pa napišem... možda netko pročita tko bude u sličnim "problemima" ... (nadam se da "" budu i poslije posjeta pedici!!!!)