Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: caffe aparat

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam isto čula da više neigdje nema tih patronica za d. gusto

u ovaj ide kava za espresso, ima jača i slabija i kapučino, sviđa mi se kako izgleda, i malo mjesta zauzima, stvarno je malen. brine me održavanje, jer ništa mu se ne vadi da se može isprati pod vodom, kako inače ide s održavanjem takvih sl. aparata?

pužić, kakvog je kava okusa? pila sam jednom iz običnog aparata s filterom i nije mi se uopće svidjelo

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Rayna prvotno napisa Vidi poruku

Pužić, kakvog je kava okusa? pila sam jednom iz običnog aparata s filterom i nije mi se uopće svidjelo
    Mi kupujemo Francovu kavu za espresso jer je mm-u ta najbolja,a možeš bilo koju za espresso stavljati.Usput rečeno to nije kava s filterom nego espresso, dakle staviš gore u onu posudu kavu za mali i li dupli espresso (imaš dvije mjerice)i to je sva filozofija, kad se lampica upali da je voda zagrijana pališ. Održavanje-mi sipamo Janu u aparat da nemamo problema s kamencem, tu i tamo protjeram limunsku kiselinu kroz njega da otopi eventualni kamenac i onda opet isperem dva puta vodom i to je sva filozofija. kad pravim pjenu za capuccino ili toplu čokoladu nastavak odmah operam pod mlazom vode da se ne skori...to je sva filozofija.Čitala sam puno o aparatima prije nego smo ga kupili i naravno da su bolji oni s mlincem jer onda imaš svježe izmljevenu kavu koja je ukucnija..no razlika je u cijeni, pa smo se mi odlučili za ovu jeftiniju varijantu koja nas je u potpunosti zadovoljila.Da se razumijemo, nismo neke strastvene kavopije-u jutro i poslije podne po kavica (meni dupla, mm kratka) i to je to.bitna nam je ona pjena i da je ukusna, a to smo dobili s ovim aparatićem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •