Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: titraji u trbuhu nakon poroda

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno titraji u trbuhu nakon poroda

Rodila sam carskim rezom prije 8 mjeseci. U zadnje vrijeme u trbuhu osijecam pokrete i titraje kao sto sam bebine osjećala u trudnoći. Test je negativan ( 4 testa) a i mengu imam. Čula sam da je i to moguće. Zanimaju me ima li sličnih iskustava. Hvaaala!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja sam te titraje osjećala par dana nakon poroda (isto je bio carski) točno kao da mi je beba još unutra i lupka, prošlo je samo od sebe nakon par dana!!!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

to ti je pomicanje crijeva!
    ja se navikla, dosta često sam imala taj osjećaj.

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

I meni se to događa, sada već i nakon godinu dana, užasan osjećaj, titranje, pomicanje, ponekad kada se smijem i naprežem kao da mi neka kugla skače, nisam išla kod dr., ali sam pomislila da imam bruh, ma koma, ponekad se baš vidi golim okom .....

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj kovrčava prvotno napisa Vidi poruku
    I meni se to događa, sada već i nakon godinu dana, užasan osjećaj, titranje, pomicanje, ponekad kada se smijem i naprežem kao da mi neka kugla skače, nisam išla kod dr., ali sam pomislila da imam bruh, ma koma, ponekad se baš vidi golim okom .....

tako je i kod mene!
    ja sam zamišljala da mi je neki ailien u trbuhu!
    čak i pitala ginićku šta se to događa, pa mi je ona rekla da se to pomiču crijeva.
    to je neka posljedica trudnoće jer se unutra sve nagura pa onda odjednom mjesta i previše.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    tako je i kod mene!
    ja sam zamišljala da mi je neki ailien u trbuhu!
    čak i pitala ginićku šta se to događa, pa mi je ona rekla da se to pomiču crijeva.
    to je neka posljedica trudnoće jer se unutra sve nagura pa onda odjednom mjesta i previše.

i meni se isto to dogadalo. u biti jos nekad zna "poskociti". ipak su prosla samo 3 mj,od CR

Bilbo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

I kod mene pomicanje skoro godinu dana nakon carskog..kao da je mala ribica unutra, onako kako je bilo recimo kad sam bila 5-6 mj.trudna...
    E, sad me zanima, hoće li to ikad proći ili se moram naviknuti (iako ne znam kako, zaista mi je čudno)...skoro godina je prošla, valjda su se ta crijeva napokon namjestila ili kako?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni je proslo negdje nakon godinu dana. Mislila sam da sam poludila, da si umisljam bebine udarce

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam se navikla zivjeti s tim. malo je freaky, ali sta ces. pojavilo se, ne znam, oko 6 mjeseci ili vise nakon 2. poroda i nije nikad prestalo.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ajd sad mi je lakše kad vidim da je to kao normalno. Ali šta je baš je čudan osjećaj....

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I kod mene ista stvar, već sam si svašta umislila, najviše potaknuta onom serijom o ženama koje nisu znale da su trudne...., nekako mi ta priča o crijevima nije sjela, jer ipak sam i prije imala crijeva!!! hehe, čak sam pomišljala na trakavicu!!!! sad je već prošlo 2 godine, pa sam se nekako navikla, ali baš zna biti čudno.
    S tim šta sam ja rodila prirodnim putem.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ajme pa još uvijek to osjetiš?! a ja misla daće to proć

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

I ja sam to znala osjetiti i tri godine poslije poroda.Mislila sam da si to umišljam.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

A joj, šta će tek bit nakon nekih budućih beba! pa rasturit će me/nas!

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i ja to osjećam još uvijek,a već je prošlo 7mj od poroda. osjećam se ko da nosim još jednu bebu u trbuhu....

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Isti osjećaj kao da je beba unutra, isto sam si već svašta umišljala.
    Rodila 2 puta na carski, prvi put (prije 5 god) se nije događalo, a sad drugi put da. Rodila sam prije 10 mj., najintenzivnije je kad ležim na stranu. Svašta...

Bilbo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

E baš super, znači moguće je da nikad ne prestane? ... Joj, ja bih željela još jedno dijete i kad bude mala bebana unutra, kako ću znati koji su njeni prvi pokreti i pokreti uopće a što je samo rad crijeva? ajoooj...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke moja baš ste me umirile,isto mi se počelo događat prije nekih tjedan dana i tako kako koji dan,već sam se umislila da imam vanzemaljca, nisam trudna, a rodila sam prije 17mjeseci

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Bilbo prvotno napisa Vidi poruku
    E baš super, znači moguće je da nikad ne prestane? ... Joj, ja bih željela još jedno dijete i kad bude mala bebana unutra, kako ću znati koji su njeni prvi pokreti i pokreti uopće a što je samo rad crijeva? ajoooj...
    znat ces, bez brige

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

uh, i ja osjecam crijeva...pocelo nekih godinu dana nakon poroda CR- nakon sto sam jako smrsavila i jos traje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •