Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Koji sokovnik kupiti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni je kod ovog na hladno prešanje super jer se jako brzo i lako očisti, dvije minute posla s rastavljanjem, pranjem i sastavljanjem natrag, , nema nikakvih filtera niti mrežica,

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je kod ovog na hladno prešanje super jer se jako brzo i lako očisti, dvije minute posla s rastavljanjem, pranjem i sastavljanjem natrag, , nema nikakvih filtera niti mrežica,
    Kako dugo ga imas? Da li si isprobala i "teze" stvari za sokove, tvrdo povrce, banane i sl? Ja si vec dulje vrijeme zelim sokovnik ali me odbija ciscenje kod klasicnih i dimenzije kod slow juicera, ovaj mi se cini super zbog malih dimenzija i jednostavnog koristenja (jednostavno nemam mjesta na kuhinjskom pultu za ista glomazno niti vremena za ciscenje iceg kompliciranog). A trebala bih npr piti sok od cikle, kad ga napravim u blenderu je kasa, a da kupujem gotovi bankrotirati cu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Sviđa mi se. Godinama odgađam kupovinu, ali ovo bi možda bilo ok za nas lijenčine ako je lagano za održavanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •